Nyt on otettava kunnon rajoitukset käyttöön kuolemien ehkäisemiseksi!

Jotkut vielä napisee rajoituksista mutta viimeistään tähän mennessä kaikille pitäisi kyllä olla selvää, että kuinka vakavasta asiasta on kyse. Tappava tauti leviää ja jatkuvasti tulee uusia tartuntoja. Kun katsotaan tilastoja tartuntojen määrä on jopa kaksinkertaistunut 1950-luvulta. Maapallon kantokyky on romahtamassa sillä uusien tartuntojen määrä suhteessa hoitopaikkoihin on jo ylittänyt hälyttävän 250% rajan ja näin ollen planeetallamme ei ole enää kykyä hoitaa uusia tartuntoja, joita silti tulee jatkuvalla syötöllä. Jos jollain on vielä ´´ei tää nyt oo niin vakavaa cmon’’ tai  ´´eihän tää mua koske’’ asenne niin tiedoksi: KUKAAN EI OLE TÄSTÄ PARANTUNUT JA  100% TARTUNNAN SAANEISTA KUOLEE!!!! Elämävirus on pysäytettävä!

Salaliittohörhöjen levittämää disinformaatiota jonka takana on tietenkin Vladimir ”Sputnikki”Putin.

Onneksi ihmiskunta on vihdoin herännyt tämän taudin vaaroihin ja vihdoin tehdään parhaamme sen eteen ettei kukaan enää eläisi. Parannuskeinoa ei ole toistaiseksi löydetty mutta 2020-luvulla on saavutettu huikeaa edistystä sen suhteen että yhä useampi tartunnan saaneista tiedostaa taudin haitallisuuden ja pyrkii omalla toiminnallaan välttämään elämää. Tässä on onnistuttu hyvin mutta ei vielä tarpeeksi hyvin.

Onneksi meillä on hallitus joka tunnistaa ongelman ja on ruvennut toimiin joilla pyritään pääsemään tästä vitsauksesta eroon. Liikkumisrajoitukset ovat ihan hyvä alku elämän tukahduttamiselle, mutta nyt on aika ottaa vielä järeämmät konstit käyttöön. Etenkin nuoret ovat olleet monesti välimpitämättömiä ja rikkoneet hallituksen suosituksia joten ei ole jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin uudet rajoitukset. Välittömästi voimaan astuvan poikkeuspaniikkipakkolain mukaisesti jokaisella joka näkee nuorison jossain elämässä on velvollisuus ilmoittaa siitä poliisille joka tarvittaessa puuttuu elämiseen ja keskeyttää sen, kuitenkin mahdollisimman vähän voimaa käyttäen poikkeuspaniikkipoliisilain pakkopykälän 6.66 mukaisesti.

 

Lääketieteen ammattilainen antamassa rokotetta. Rokotteen suoja elämää vastaan on melko hyvin todettu joskin kuolemia se ei tutkimusten mukaan ehkäise. Silti rokote kannattaa ottaa sillä lääkeyhtiö saa siitä paljon rahaa. Heroiinissa ei ole mitään vaarallista eikun hups sori mä luin vahingossa meidän firman vanhaa puhetta tosta näköjään menny jo se patentti eli ei siitä Heroiinista sen enempää. Se on varmaan ok jos mä käytän samaa mainostekstiä silti? Jeeees elikkä siis tästä koronarokotteesta ei ole mitään vaarallista, sitä kannattaa jokaisen piikittää, se sopii lapsille yskänlääk… eikun siis anteeksi rokotukseksi. Luota lääketieteen ammattilaiseen-Sinun terveytesi puolesta jo vuodesta 1898!

Lisäksi hallitus ottaa käyttöön joitakin rajoituksia ettei uusia tartuntoja pääse syntymään. On pidettävä huolta riittävistä turvaväleistä toisiin ihmisiin ja pyrittävä välttämään lähikontakteja. Tutkimusten mukaan yhden peniksen mitta on riittävä turvaväli siihen että tautitapaukset saataisiin nollaan, mikäli kaikki sitä noudattaisivat. Hallitus uskoi aluksi että pelkät suositukset olisivat tarpeeksi ja että niistä pidettäisiin kiinni. Suurin osa kansasta ymmärsikin että nyt ei ole oikea aika elää, eikä varsinkaan harrastaa seksiä. Valitettavasti pieni vähemmistö on niitä jotka puhtaasta itsekkyydestä eivät ole noudattaneet näitä suosituksia ja pahimmassa tapauksessa jopa levittävät elämää.

 

Näin ollen uusien tartuntojen ehkäisemiseksi tässä kohtaa on perusteltua ottaa seksikielto käyttöön ainakin Uusimaan ja Varsinais-Suomen maakunnissa ja mikäli ihmiset eivät noudata suosituksia joudutaan se ottamaan käyttöön koko maassa.  . Uuden pakkopullapilkunpanemispykän mukaisesti Poliisi ja Armeija valvoo että turvavälejä noudatetaan. Jos taudin leviämistä ei saada tällä pysäytettyä hallituksella on myös valmistelussa niin kutsuttu ´´Jonestown-optio´´. Tämä lakiesitys on saanut kuitenkin joiltain hallituspuolueilta kritiikkiä sillä sitä on pidetty hieman liian kovana keinona. On kuitenkin tehtävä kaikki, jotta tämä tappava tauti nimeltä elämä saadaan kuriin. Kukaan ei tätä halunnut mutta tämä nyt on tilanne joten toivottavasti näitä nykyisiä rajoituksia noudatettaisiin nin ei tarvitse ottaa uusia käyttöön. Voi tuntua siltä että rajoitukset ovat ikuisia eikä tästä koskaan päästä eroon mutta kyllä se maailma tulee olemaan vielä samanlainen kuin 1 250 000 000eaa jolloin täällä ei vielä ollut tätä hirvittävää vitsausta.

 

Koittakaa siihen asti jaksaa ja lopuksi tärkein eli KÄYTTÄKÄÄ NIITÄ MASKEJA! 😉

+2
Lauri Paavola
Sitoutumaton Helsinki

Itä-helsinkiläinen sitoutumaton kansalaisaktivisti järjen ja logiikan puolesta valheita vastaan!

Taistelen etenkin inhimillisemmän päihdepolitiikan, yksilönvapauksien ja sananvapauden puolesta.

Läheisiä aiheita ovat muunmuassa koronapaniikin arvostelu, jokaisen eduskuntapuolueen politiikkojen arvostelu ja kaksinaismoralismi, huumeiden vastainen sota, terrorismin vastainen sota, uskontojen kritiikki (erityisesti kolme pahinta Kristinusko, Islam ja Juutalaisuus), ihmiskunnan typeryys, ihmisen lähestyvä sukupuutto jota me suuressa narsismissamme kutsumme "maailmanlopuksi" sekä musiikki.

Mikäli minun teksteistä provosoidut niin tiedät olevasi väärässä. Totuuden puhuja ei pelkää vastakkaista mielipidettä vaan vastaa niihin mielellään. Vain valehtelija tarvitsee sensuuria.

Rakkaudesta lajiin since 1995 ❤

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu