Audimiehet, Elokapinalliset & Mä

Nyt on taas siellä vihervasemmiston hipit istumassa oikeiston setämiesten Audien edessä vaatien hallitukselta ilmastotoimia ja taas kerran kovasti osoitetaan mieltä hallitusta vastaan joka ainakin osittain tätä liikettä tukee ja sympatisoi. Kapinoidaan siis systeemin puolesta ja kovaa, kyllä setämiestä nyt v*tuttaa ja tämä audinomistajan tuntema raivo ilmeisesti jotenkin vähentää ilmakehän hiilidioksidi pitoisuutta, miten tämä käytännössä toimii on minulle suuri mysteeri mutta Twitterin viisaat vasemmistolaiset tietää että se on merkki tämän elokapinan onnistumisesta. Toisessa päädyssä taas nämä vihaiset audinomistajat vaatii Elokapina-liikkeen luokittelemista rikollisjärjestöksi, onhan heidän toimintansa nyt verrattavissa vaikkapa United Brotherhoodiin joka tajuttiin kieltää ja kalliin oikeusprosessin jälkeen huomattiin miten suuri vaikutus sillä oli järjestäytyneeseen rikollisuuteen ja miten prätkät jätettiin talliin ja rikollinen elämä taakse ja nämä entiset huligaanit ovat nykyään työelämässä ja siellä Audin ratissa kiroamassa näitä heidän verorahoillaan eläviä hippejä. Joidenkin mielestä pelkästään rikollisjärjestöksi luokitteleminen ei riitä vaan kyse on enneminkin terroristijärjestöstä koska kyllä nuo hipit on vähintään yhtä suuri uhka meidän sisäiselle turvallisuudelle kun ISIS, ovat varmaan suunnittelemassa itsemurhaiskuja as we speak.

Kuten olen ottanut viimeaikoina tavaksi yritän käsitellä tätä aihetta tavalla jolla saadaan mahdollisimman puolueeton ja realistinen katsaus tästä ilmiöstä eli suututtamalla molemmat ääripäät tässä keskustelussa, nuo ääripäät tuppaa olemaan ne jotka entistä enemmän hallitsee julkista keskustelua aiheesta kun aiheesta ja niin Elokapinan kuin lähes kaiken muunkin suhteen asiat tuppaavat harvoin olemaan niin mustavalkoisia kun mitä julkinen keskustelu antaa ymmärtää. Lisäksi tuo sekä vasemman että oikean laidan suututtaminen käy minulta kovin luonnostaan ja ollakseni rehellinen myös hieman nautin siitä mutta pääpointtina minulla on tietenkin se että olen yleensä oikeassa näin tehdessäni joten puhtaasti epäitsekkäistä syistä tätäkin tietty kirjoitan.

Elokapinalliset eivät ole rikollisia tai terroristeja vaan kaksinaismoralisteja

 

On todella helppo vaatia kovia toimia silloin kun ne kovat toimet eivät (ainakaan suoraan) kosketa itseä. Siksi on kivaa vaatia korkeampaa bensaveroa ja mennä istumaan keskelle Manskua setämiehen Audin eteen joka näin myöhästyy töistä pari minuuttia ja tämän suuren valaistumisen jonka hän kokee siinä hetkessä ansiosta alkaa vaatimaan myös kovempia ilmastotoimia hallitukselta. Voi toki myös olla että hän menee vihaisena töihin ja kirjoittaa lounastauolla Twitteriin miten nämä ”terroristit” ovat suurin uhka sisäiselle turvallisuudellemme ja nämä tulee välittömästi kieltää koska se että kielletään lailla se mikä minua harmittaa on tunnetusti järkevä, tehokas ja toimiva ratkaisu jonka avulla säästyy valtavasti minun verorahojani joilla nämä hipit elää..

 

Audimies voisi kenties vaikuttaa hieman tehokkaammin siihen ettei noita teinejä olisi siinä autotiellä kuin raivota heistä netissä, huomiohan on se mitä tuolla nimittäin haetaan ja setämies antaa viherhipeille juuri sitä mitä he haluavatkin raivoamalla heistä. Ignoraaminen olisi huomattavasti tehokkaampi keino ja jos kaikki toimisivat niin eivät he siellä kauaa jaksa sen jälkeen istuskella, ei elokapinallisia nimittäin nuo ilmastotoimet oikeasti kiinnosta.

Mikäli heitä kiinnostaisi ilmastonmuutos he eivät olisi ottamassa Manskulla itsestään selfieitä uusimmilla Samsung Galaxyillaan tai IPhone kaseilla vai mikä nyt liekään nuo uusimmat versiot noista on joita eivät ole maksaneet veronmaksajat vaan heidän vanhempansa (todennäköisesti myös veronmaksajia) ja vaatimassa kovempia ilmastotekoja mutta vain sellaisia jotka ei koske heitä. Jostain syystä kovempi valmistevero elektroniikkatuotteille ei ole asia mikä on heidän vaatimuslistallaan vaikka sitä voisi pitää vähintään yhtä suurena ilmastoimena kuin bensaveron korotusta, varmasti suurempanakin. Siinä on se ikävä puoli että sitten joutuisi ottamaan huonolaatuisia selfieitä jollain kaksi vuotta vanhalla älypuhelimella jossa on näytössä halkeama eikä sillä uusimmalla IPhonella joka maksaa kahdeksansataa euroa ja jossa on hiukan parempi kamera kun siinä vanhemmassa versiossa joka heitettiin iloisesti pois ja joka päätyy tänne

Kambodzan teineillä ei ole aikaa elokapinoida, he ovat täällä hengittämässä myrkkykaasuja sun vanhasta älyluurista jossa ei ollut niin hyvää kameraa
Kambodzan teinit tekemässä ilmastotekoja kun hengittää myrkkykaasut sun älyluurista keuhkoihinsa. Kukin tyylillään.

Teitä elokapinallisia ei kiinnosta ilmastotoimet yhtään sen enempää kuin sitä setämiestä joka raivoaa siellä Audin ratissa. En kuulu kumpaankaan ryhmään, mulla ei ole Audia, ei korttia enkä ole eläessäni autota ajanut. Ei niin että mä olisin yhtään sen parempi mun ilmastotekojen suhteen, mullakin on nimittäin älyluuri joka ei ole edes vuotta vanha se ei tosin vaihtunut sen vuoksi että tuli uusi jossa oli parempi kamera vaan sen vuoksi että vanhasta oli näyttö niin pahasti hajalla ettei sitä voinut käyttää. Ei niin että sekään olisi ollut hirveän vanha, mullakin vaihtuu luuri suht tiuhaan koska mä hajotan ne helposti sillä olen tunari. Mä en valitse sitä kestävintä mallia enkä myöskään sitä missä on paras kamera vaan sen mikä on halvin. Nämä ovat lähes poikkeuksetta kaikki eri luureja. Sitä kestävintä harvoin valitsee kukaan meistä kolmesta (setämiehet, elokapinalliset & mä) vaikka se on se ekologisin vaihtoehto. Kaikki meistä ei tosin ole kaksinaismoralisteja ainakaan ilmaston suhteen kuten te elokapinalliset olette, audimiesten suhteen minä taidan olla, naureskelinhan heille tekstin alussa siitä miten he käyttävät aikansa teidän haukkumiseen internetissä kun tajusin juuri että olen itse kirjoittanut paljon pidemmän vuodatuksen. Noh, ainakin mun vuodatus oli parempi ja osuvampi kun noiden setämiesten joten ehkä mä voin tuntea sitten älyllistä ylemmyyden tunnetta siitä ihan kuten te voitte tuntea moraalista ylemmyyden tunnetta setämiehiä kohtaan teidän ”ilmastotoimistanne” ja setämiehet voi tuntea siitä että heidän verorahoillansa tuo teidänkin kapina (ja minun huumeidenkäyttö) maksetaan.

Kaikki siis voittaa paitsi ilmasto ja nuo Kambodzan lapset! Jes!

Tämä kirjoitus on omistettu Suomen ainoalle oikealle elokapinaliselle. Lepää rauhassa Pentti.

Kuten on tavaksi muodostunut laitetaan vielä biisi loppuun ehkä joku joka on tänne asti lukenut ymmärtää miten se liittyy tähän aiheeseen

Maustetytöt – Tein kai lottorivini väärin – YouTube

+10
Lauri Paavola
Sitoutumaton Helsinki

Itä-helsinkiläinen sitoutumaton kansalaisaktivisti järjen ja logiikan puolesta valheita vastaan!

Taistelen etenkin inhimillisemmän päihdepolitiikan, yksilönvapauksien ja sananvapauden puolesta.

Läheisiä aiheita ovat muunmuassa koronapaniikin arvostelu, jokaisen eduskuntapuolueen politiikkojen arvostelu ja kaksinaismoralismi, huumeiden vastainen sota, terrorismin vastainen sota, uskontojen kritiikki (erityisesti kolme pahinta Kristinusko, Islam ja Juutalaisuus), ihmiskunnan typeryys, ihmisen lähestyvä sukupuutto jota me suuressa narsismissamme kutsumme "maailmanlopuksi" sekä musiikki.

Mikäli minun teksteistä provosoidut niin tiedät olevasi väärässä. Totuuden puhuja ei pelkää vastakkaista mielipidettä vaan vastaa niihin mielellään. Vain valehtelija tarvitsee sensuuria.

Rakkaudesta lajiin since 1995 ❤

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu