Hajota ja Hallitse! Puoluepolitiikka = Massapsykoosi josta kärsii kaikki!

Minä vihaan jokaista puoluetta. Jokaista niistä. Mitään niistä ei voisi vähempää kiinnostaa kansan etu tai oikeat ratkaisut, kaikkia kiinnostaa korkeintaan oma eturyhmänsä, harvoin sekään.

Kokoomus, SDP, Keskusta, Kristillisdemokraatit, Perussuomalaiset, Vihreät, Vasemmistoliitto, RKP ja Ano Turtiainen, haistakaa huilu.

Vihaanko jokaista poliitikkoa? En, suurinta osaa tosin kyllä. Nuorissa politiikoissa on intohimoa ja he ovatkin niitä jotka ovat uskaltaneet käydä myös emopuoluettaan vastaan. Kokoomusnuoria tykätään aina dissata mutta heidän joukostaan olen löytänyt eniten hyväksyntää erilaisille mielipiteille ja avoimelle debatille aiheesta kuin aiheesta, mikä on ironista sillä heidän emopuolueensa on se mitä vastaan olen käynyt kaikista eniten ja saanut monia sen jäseniä nolatuksi ja tuonut esille heidän korruptoituneisuuden alkaen Marko Kilvestä, Savon satusetä joka tarinoi menemään kannabiksesta eduskunnassa (1) Marko Kilpi joutuu vastaamaan valheistaan – YouTube  Martti Vastamäkeen joka peliriippuvaisten häviörahoilla vaatii rangaistuksia huumeriippuvaisille: (1) Haastattelussa Raittiuden Ystävät RYn puheenjohtaja Martti Vastamäki! Tätä on korruptio Suomessa! – YouTube

Puhumattakaan Kinnuasen Jarista: Kokoomuksen Korruptoituneet Kytät 2 Jari ”KannabisKuolema” Kinnunen (rumble.com)

Älä käytä huumeita, käytä järkeä! Ehdotukseni siitä miten tehdä järkevämpää päihdepolitiikkaa! | Uusi Suomi Puheenvuoro

Puhelut Markolle ja Martille paljastivat paljon, etenkin Martin kohdalla joka lipsautti kohdassa 28:20 että hänellä on suullinen diili Veikkauksen johdon kanssa joka tarkistaa kaikki hänen kirjoituksensa ennenkun ne julkaistaan. Hupsankeikkaa, kivasti lipsahti sieltä totuus!

Kinnusen Jarista jokainen voi tehdä omat päätelmänsä.

Tarkoittaako tämä että Kokoomus on hanurista?

Kyllä ja ei, siinä mielessä että onhan Kokoomus hanurista ja heidän puolueestaan olen löytänyt eniten korruptiota (yhtä korruptoituneitahan ne kaikki on, Kokoomuksen kanssa minulla on vain käynyt hyvä tuuri kun on sitä löytänyt) mutta heidän puolueestaan olen löytänyt myös fiksuimmat tyypit, kuten erittäin älykäs Kokoomusnuori Iiro Nieminen. Häntä minä voisin äänestää, ikävä kyllä nykyinen äänestyssysteemi menee niin että samalla antaisin ääneni myös noille vanhoille korruptoituneille setämiehille ja sitä minä en halua tehdä.

Tämä on juuri se ongelma mikä on meidän puoluediktatuurissa

Nuoret ja fiksut poliitikot jotka uskaltaa käydä emopuoluettaan vastaan korruptoituvat ajan myötä ja niistä tulee vanhoja poliittisia jääriä jota ei kiinnosta mikään muu kun oma etu ja sitä ajetaan parhaiten ajamalla puolueen etua. Puolueen etu ei ole koskaan kansan etu. Ei minkään niistä. Puolueen virallinen linja saattaa olla joskus oikea – kuten Vihreillä on kannabiksen suhteen, se ei kuitenkaan tarkoita että puolueella olisi tässä asiassa mitenkään epäitsekkäät tarkoitusperät.

Paras tapa hallita kansaa on jakaa heidät riitelemään keskenään niin että unohtuu se yhteinen etu. Monessa asiassahan sekä oikeistoblokin että vasemmistoblokin äänestäjillä olisi yhteinen etu sama mutta keskitytään vain vänkäämään koska pääasia ei ole että meidän puoli on oikeassa, pääasia on että vastapuoli on väärässä. Tämä saa jossain määrin jopa koomisia mittasuhteita kun oikeistosiipi (se konservatiivipuoli) ei ymmärrä markkinatalouden alkeista tätä: Kysyntä ja tarjonta – Wikipedia kun he kuvittelevat että huumeet on maagisesti se ainoa asia missä valtio kykenee kontrolloimaan tarjontaa. Oikeistolainen puolustamassa huumeiden kieltolakia on about yhtä naurettava näky kuin kommunistidiktaattori Rolex kädessä. Kumpikaan ei usko omaan asiaansa.

Vasemmisto puolestaan on ryhtynyt ajamaan isojen lääkefirmojen etua sosialismin nimissä ja siellä uskotaan tälläisiä satusetiä: (1) Mika Rämet & Rokoteturvallisuus – YouTube ihanan vasemmistolaista politiikkaa eikö? Työväen etu mielessä? Veronmaksajat maksaa rokotekehityksen ja myös ne mahdolliset vahingot ja kävi mitä kävi lääkeyhtiöt nauraa matkalla pankkiin ja vasemmisto huutaa kuorossa ”we want more! we want more!”

Kumpikin osapuoli on tältä riitelyltään unohtanut sellaisen seikan että lapsia raiskataan satoja vuodessa oikeuslaitoksen välinpitämättömyyden vuoksi: Oikeisto ”ei mamuja tänne ne raiskaa” Vasemmisto ”niin raiskaa kantasuomalaisetkin” olette molemmat oikeassa joten hävetkää! | Uusi Suomi Puheenvuoro

Nykyajan Päivi Räsäset löytyy vasemmiston riveistä Mona Bling on 2020-luvun Päivi Räsänen joka haluaa kieltää näyttelemisen! | Uusi Suomi Puheenvuoro kun Päivi on Punk ja käräjillä syytettynä harhaoppisuudesta.

Hulluksi on maailma mennyt eikö?!

Ai ei vai? No eipä tietenkään kun minä olen huumemyönteinen, koronadenialisti, putinisti ja mitä vielä. Mitä vain kunhan ei tarvitse katsoa peiliin ja myöntää että on vedetty höplästä nyt ja pahasti. Opetelkaa ihmiset nauramaan itsellenne, kyllä meitä kaikkia joskus huijataan, minuakin on huijattu monta kertaa, onhan tuo huumemaailma tuttu paikka joten mitä te kuvittelette, tottakai muakin on vedetty höplästä! Ei ole noloa myöntää niitä virheitä, sen sijaan on noloa jankata että ”kyllä toimii ja hyvin” vaikka se ekstaasinappi oli kofeiinipilleri. (Enkä suosittele ekstaasin käyttöä kenellekkään, se ei ole järkevää, se voi olla myös jotain vaarallisempaa kuin kofeiinipilleri yksi erittäin painava syy miksi tarvitsemme uudistusta päihdepolitiikkaan: Älä käytä huumeita, käytä järkeä! Ehdotukseni siitä miten tehdä järkevämpää päihdepolitiikkaa! | Uusi Suomi Puheenvuoro)

Mulla on vahvoja mielipiteitä ja mun kanssa saa olla erimieltä asioista. Mä tykkään väitellä enkä ota sitä mitenkään henkilökohtaisesti jos olet minun kanssa eri mieltä vaikkapa koronapolitiikasta tai päihdepolitiikasta. Otetaan asiat asioina ja väitellään niistä.

Monille tuntuu olevan paljon tärkeämpää se kuka sanoo, ei se mitä sanotaan. Tämä johtaa huonoihin päätöksiin ihan kaikkien kannalta.

Mitäpäs siis jos unohdettaisiin puolueet, ne voisi minun puolestani hajottaa kokonaan ja äänestettäisiin henkilöitä puolueiden sijaan? Nykyäänhän on pakko äänestää puoluetta, ei sellainen ole mun mielestä mitään demokratiaa.

Olisiko aivan mahdotonta että väiteltäisiin asioista eikä ihmisistä/ideologioista?

Tottakai on, otetaan mielummin valmis paketti jonka joku puolue on meille tarjonnut. Määitän mukana laumassa niin ei vain tarvitse nähdä vaivaa että muodostaisi omia mielipiteitä asioista jotka pohjautuisi järkeen, ei siihen mitä joku puolue sanoo. Miksi vaivautua? Kyllähän ne siellä puolue-eliitissä varmasti ajattelee meidän parastamme eikö niin?!

Todella järkevää! Kerrassaan!

Think for Yourself and Guestion Authority – Dr Timothy Leary

Loppuun vielä biisi ja sitten odottelemaan kommentteja taas jostain ihan muusta kuin mistä tässä tekstissä oli kysymys

(1) Pink Floyd – Another Brick In The Wall (HQ) – YouTube

 

+1
Lauri Paavola
Sitoutumaton Helsinki

Itä-helsinkiläinen sitoutumaton kansalaisaktivisti järjen ja logiikan puolesta valheita vastaan!

Taistelen etenkin inhimillisemmän päihdepolitiikan, yksilönvapauksien ja sananvapauden puolesta.

Läheisiä aiheita ovat muunmuassa koronapaniikin arvostelu, jokaisen eduskuntapuolueen politiikkojen arvostelu ja kaksinaismoralismi, huumeiden vastainen sota, terrorismin vastainen sota, uskontojen kritiikki (erityisesti kolme pahinta Kristinusko, Islam ja Juutalaisuus), ihmiskunnan typeryys, ihmisen lähestyvä sukupuutto jota me suuressa narsismissamme kutsumme "maailmanlopuksi" sekä musiikki.

Mikäli minun teksteistä provosoidut niin tiedät olevasi väärässä. Totuuden puhuja ei pelkää vastakkaista mielipidettä vaan vastaa niihin mielellään. Vain valehtelija tarvitsee sensuuria.

Rakkaudesta lajiin since 1995 ❤

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu