Huumeista valehteleva Persu on helppo puhua pussiin!

Lauri Paavola on Twitter: ”Näin helppoa on puhua huumeista valehteleva poliitikko pussiin @MariPSRantanen. Sen lisäksi että se on hauskaa, siinä tekee hyvän teon sillä näin edistää sitä että saisimme käyttöön päihdepolitiikan joka vähentäisi lasten huumekuolemia. Suosittelen! #huumeet #politiikka #persut https://t.co/IxClLC6abl” / Twitter

 

Kuten tuosta huomaa 👆. Suosittelen tätä jokaiselle joka haluaa että lapsia kuolee vähemmän huumeisiin! Sen lisäksi että tuossa tekee hyvän työn, se on helppoa ja hauskaa. Etenkin koska Persut ovat juuri niitä jotka valittavat että heidän sananvapauttaan loukataan ja että he ovat kansan asialla. Kuitenkin jos tästä asiasta kysyy muutaman napakan kysymyksen ei tule oikein vastakaikua. Tämä Rantasen Mari on siitä harvinainen tapaus että hän ylipäätään vastsasi edes jotain. Muut ovat omanneet sentään sen verran aivosoluja että ovat tajunneet olla hiljaa.

 

Ei anneta näiden kusettajien levittää valheitaan vaan käydään niitä vastaan yhdessä ja käytetään aseista vahvinta, eli TOTUUTTA!

 

”Koska v*tut väkivallast jos sanal pystyy tappaa” – Asa

0
Lauri Paavola
Sitoutumaton Helsinki

Itä-helsinkiläinen sitoutumaton kansalaisaktivisti järjen ja logiikan puolesta valheita vastaan!

Taistelen etenkin inhimillisemmän päihdepolitiikan, yksilönvapauksien ja sananvapauden puolesta.

Läheisiä aiheita ovat muunmuassa koronapaniikin arvostelu, jokaisen eduskuntapuolueen politiikkojen arvostelu ja kaksinaismoralismi, huumeiden vastainen sota, terrorismin vastainen sota, uskontojen kritiikki (erityisesti kolme pahinta Kristinusko, Islam ja Juutalaisuus), ihmiskunnan typeryys, ihmisen lähestyvä sukupuutto jota me suuressa narsismissamme kutsumme "maailmanlopuksi" sekä musiikki.

Mikäli minun teksteistä provosoidut niin tiedät olevasi väärässä. Totuuden puhuja ei pelkää vastakkaista mielipidettä vaan vastaa niihin mielellään. Vain valehtelija tarvitsee sensuuria.

Rakkaudesta lajiin since 1995 ❤

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu