Huumeista valehtelevat politiikot: Osa 2. Rami ’’Kannapis’’ Lehto (PS)

Ensimmäinen osa keskittyi Ramin puoluetoveriin, Mari Rantaseen, teemana siis kansalaisaloite kannabiksen käytön dekriminalisoinnista ja siitä esitetyt valheet eduskunnassa. Rami pistää kyllä vielä Mariakin paremmaksi niissä. Ramin kohdalla uskon kyllä enemmän siihen että hän aidosti kuvittelee puhuvansa totta, hän nimittäin vaikuttaa, miten sen nyt nätisti sanoisi, hieman yksinkertaiselta kaverilta.

On olemassa neljä eri syytä miksi joku puhuu p*skaa huumeista. Sehän on nimittäin jo todistettu että laillistaminen ja dekriminalisointi vähentää haittoja joka sektorilla ja jokaisessa maassa missä on otettu inhimillisempi päihdepoltiikka käyttöön. Tässä ovat neljä syytä ymmärrettävimmästä kaikista halveksittavampaan motiiviin valehtelulle.

  1. Tyhmyys – Ei kertakaikkiaan ole älyä tarpeeksi käsittää faktoja. Näiden edustajien typeryys ei tietenkään rajoitu pelkästään huumepolitiikkaan, he eivät tee fiksuja ratkaisuja varmasti missään asiassa.
  2. Jääräpäisyys – kun on ollut niin kauan väärässä jossain asiassa, uskonut 70-luvun huumevalistuksen ei vain kertakaikkiaan ole valmis myöntämään olleensa jostain väärässä, ei vaikka tuotaisiin selvät todisteet esiin.
  3. Laskelmointi – Tiedetään ettei laittomuus ratkaise mitään mutta olemalla ’’kova huumeita vastaan’’ lasketaan kenties saavan muutama ääni idiooteilta joten sillä mennään, vaihtoehtoisesti pelätään että olemalla ’’huumemyönteinen’’ menetetään ääniä.
  4. Korruptio ja taloudellinen hyöty laittomasta huumekaupasta – Henkilö hyötyy jotenkin rahallisesti siitä että huumeet ovat laittomia, esimerkiksi siten että on huumediileri. Jari Aarnio on tälläisestä hyvä esimerkki, myös Jartsa otti usein julkisuudessa kantaa huumepoliisin päällikkönä Kannabiksen laillistamista vastaan, nyt tiedämme miksi. Norjassa jäi myös kiinni huumepoliisin päällikö vastikään samasta asiasta herra nimeltään Erlik Jensen. Suomessakin eri puolueiden jäsenet ovat jääneet kiinni törkeistä huumausainerikoksista, vuoden sisään sellaisista puolueista kuin Keskusta, Perussuomalaiset ja Kristillisdemokraatit. Huomaatteko mikä yhdistää? Kaikki puolueita jotka kannattavat kovaa huumepolitiikkaa ja huumeiden pitämistä laittomana. Kuvitteleeko joku että näitä ei enää ole vaan kaikki ovat jääneet jo kiinni? Niin….

 

Tässä sarjassa aion käydä läpi jokaisen kansanedustajan joka on valehdellut eduskunnassa liittyen kansalaisaloitteeseeen Kannabiksen dekriminalisoinnista. Olen saanut heidän puheenvuorojensa transkriptiot eduskunta.fi sivuilta ja korjaan jokaisen niissä esitetyn virheellisen väitteen. Kusettajan teksti on kursivoituna ja jokaisen valheen jälkeen korjaan sen faktoilla. Aion myös lähettää tämän kirjoituksen sekä linkin tähän blogiin heille sähköpostilla joten he voivat halutessaan puolsustautua. Ramin kohdalla en tosin tiedä onko hän lukutaitoinen ja osaako hän käyttää sähköpostia mutta eduskunnan sivuilla hänellä jokin sähköpostiosoite kuitenkin on joten ehkä joku hänen avustajansa lukee sen hänelle ja selittää Ramille mistä on kyse. Pidemmittä puheitta saanko esitellä arvon naiset ja herrat – Rami ’’Kannapis’’ Lehto!

(1) Täysistunto 26.11.2020 kansalaisaloite kannabiksen käytön dekriminalisoimiseksi – YouTube Kohdasta 16:10 eteenpäin voitte katsoa kun Rami pääsee näyttämään millainen asiantuntija on. Kaikki joilla on läppäri tms laite jolla saa samaan aikaan kaksi youtube ikkunaa auki suosittelen laittamaan (1) Circus Music – YouTube taustamusiikiksi, sopii erinomaisesti Ramin puheen taustalle! Voisi itseasiassa tehdä kansalaisaloitteen että tämä soisi aina eduskunnassa kun näitä puheenvuoroja pidetään. Mutta asiaan! Ramin puheenvuoron transkriptio kopioituna eduskunta.fi sivuilta. Ramin puhe kursivoituna ja minun oikaisu normaalina tekstinä. En ole muuttanut transkriptiota muuten paitsi vaihtanut virheellisesti kirjatun’’kannabis’’- sanan muotoon missä Rami sen lausuu.

 

 

Täysistunto

Torstai 26.11.2020 klo 16.00—20.40

3

Kansalaisaloite Kannabiksen käytön rangaistavuuden poistamiseksi

Kansalaisaloite

KAA 5/2020 vp

17.16

Rami

Lehto

ps

Arvoisa herra puhemies! Monesti tänne saliin tuleva kansalaisaloite on kannatettava, mutta tätä kansalaisaloitetta en kannata. Edustaja Rantanen hyvin tässä totesi, mitä haittoja tässä on, ja olen hänen kanssaan aivan samaa mieltä.

 Edustaja Rantanen valehteli, käytti puolitotuuksia eikä kertonut yhtäkään konkreettista haittaa mitä tuosta seuraa. Hän ei kertonut yhtään maata missä hänen maalailemat kauhukuvat olisivat toteutuneet ja valehteli Portugalin linjasta. En kyllä ihmettele että Rami uskoo tähän, mies vaikuttaa siltä että uskoo yhä Joulupukkiin joten…

Toista mieltä oli edustaja Honkasalo, joka vahvisti vasemmiston mielipiteen huumemyönteisenä puolueena.

 Edustaja Honkasalo oli ainoa tuossa istunnossa joka puhui järkeä ja halusi vähentää huumehaittoja seuraten jokaisen maan esimerkkiä missä käyttö on dekriminalisoitu ja/tai Kannabis laillistettu. Kaikissa niistä on haitat kääntyneet laskuun POIKKEUKSETTA. Minä en kuullut mitään huumemyönteistä Honkasalon puheenvuorossa, se on nimittäin täysin eri asia olla ’’huumemyönteinen’’ kun kannattaa huumeiden vastaisen sodan lopettamista joka ainoastaan lisää haittoja valtavasti. Voi aivan hyvin vastustaa huumeita ja huumeiden kieltolakia samaan aikaan. Tätä voi Ramin tietysti vaikea ymmärtää näin monimutkaista yhtälöä…

 Perussuomalaiset ovat yleensä olleet tätä vastaan, että kannapis laillistettaisiin. Meillä ei saa lakupiippuja myydä, ja nyt pitäisi saada sitten käyttää huumeita — on aika ihmeellistä kyllä.

 Lakupiippujen hallussapidósta ja käytöstä ei tietääkseni rangaista? Eli sama periaate kuin kannabiksen kohdalla jos se dekriminalisoitaisiin. Lakupiippujen myynnin kielto on mielestäni naurettavaa mutta siinä on kuitenkin kyse siitä ettei tupakointia markkinoida ala-ikäisille. Kannabistakaan ei tietenkään saisi mainostaa kun se laillistetaan tai dekriminalisoidaan.

 Monesti tässä kyllä on se, että jos joku käyttää kannapista ja se laillistettaisiin, niin kyllä siinä moni muu kaveri alkaisi kanssa miettiä, että kun tuo on laillista, niin kokeilenpa minäkin sitten sitä. Siinä kaveripiiri koko aika sitten laajenisi huumeiden käytössä, kun se on laillista.

 Näin tapahtuu myös kun se on laitonta. Joku kaveriporukassa polttaa pilveä joku ajattelee että kokeilempa minäkin ja kaveripiiri laajentuu siinä huumeiden käytössä, vaikka se on laitonta. Varmasti paljon enemmän kun jos se olisi laillista sillä laittomuus tuo tunnetta yhteenkuuluvuudesta ja yhteisestä salaisuudesta. Huumekauppa ja huumemaailma luo oman alakulttuurin nimenomaan laittomuuden ympärille.

 Kun kukaan ei enää pelkäisikään, että siitä voi jotain rangaistusta saada, niin eiköhän kokeilla sitten. Sitten äkkiä ollaan niissä vahvemmissakin huumeissa. 

 Kukaan ei pelkää nytkään. Kannabista kokeillaan yleensä kotibileissä tai jossain piilossa kun kaveri ojentaa jointtia. Ei siinä kukaan nuori mieti että tuolta puskastahan voi hypätä poliisi joten jätän kokeilematta. Ennemminkin se kielletty hedelmä houkuttelee. Eikä tarvitse uskoa minua, Hollannissa ala-ikäisten huumekokeilut on kaksi kertaa harvinaisempia kuin meillä, syystä. EMCDDA home page | www.emcdda.europa.eu

 No, sitten jos saisi kotonakin kasvattaa näitä, niin niitten nuorten aloe vera ‑kasvit muuttuisivat kannapiskasveiksi äkkiä, kerta se onkin laillista, ja kasvatetaan, ja kun vaikka kaverit tulevat kylään, niin tarjotaan niille ja ehkä sitten itsekin siinä voisi kokeilla.

 Eli Ramin mukaan siis jos ’’kannapiksen’’ kotikasvatus dekriminalisoidaan nuoret jotka ennen ovat olleet niin kunnollisia heittävät aloe-verat pois ja pistävät ’’kannapista’’ kasvamaan vaikkei he ilmeisesti ole itse sitä ikinä edes kokeilleet, vain jotta voisi tarjota sitten kavereille kun ne tulee kylään. Sitten sortuvat itsekkin kokeilemaan ja huumehelvetti on edessä. Loistavaa logiikkaa Ramilta! Kyllä juuri näinhän siinä kävisi.

 Ja sitten poliisinkin tai naapureiden olisi vaikea saada näitä kasvattajia kiinni.

 Voi ei.

 Kun nykypäivänähän useasti hajuhaitoista huomataan rappukäytävässäkin, missä tapahtuu sitä kasvatusta, niin tämän jälkeen ei enää pystyttäisi, vaikka olisi kuinka laajaa se kasvattaminen, kun epäillään, että siellä on vain se yksi kasvi, mistä ne hajuhaitat sitten tulevat.

 On montakin asiaa mistä voi päätellä onko kyseessä ammattimainen kasvattamo vai pari kasvia jonkun omaan käyttöön. Ihan vaikka siitä lähtien että pari kasvia haisee huomattavasti vähemmän kun parikymmentä. Eikä poliisin pitäisi jahdata niitä isojakaan kasvattamoita vaan keskittyä oikeisiin rikoksiin, kuten ihmiskauppaan.

 No, sitten on paljon ihmisiä, ketkä eivät käyttäisi kannapista.

 Oikeasti?! Minä kun olen luullut näiden puheiden perusteella että suunnilleen jokainen ihminen alkaa polttamaan pilveä kun se on laillista! Onko se siis todella mahdollista ettei ihan kaikki käyttäisikään sitä vaikka se olisi laillista?!

 Nämä kannapiksen käyttäjät äkkiä vuokraisivat ikkunalautoja näiltä ei-käyttäjiltä: ”Neljä kasvia sulle, niin mä annan sulle parikymppiä siitä korvausta.” Äkkiä rikollisliigatkin alkaisivat tekemään sitä, vaatia ihmisiltä, että nyt näitä kasveja pitää teidän ikkunalaudoille laittaa, että saadaan niitä sitten myytäväksi. 

 Tämä! Tässä on kyllä henkilökohtainen suosikkini kaikista typeristä heitoista mitä on heitetty huumeista ja niitä on monta! Tässä jää Ville Itälän legendaarinen ’’jo ensimmäinen kannabispiikki voi tappaa’’ heitto toiseksi! Eli rikollisliigat siis pakottaisivat tavalliset veronmaksajat kasvattamaan (kun se on laillista, rikollisliigathan eivät nyt tee sitä koska se on laitonta) ’’kannapista’’ jotta saisivat sitä myyntiin! Kenelle he ne sen sitten myisivät jos kaikki saisi kasvattaa ’’kannapista’’?! Takaisin näille kunnon veronmaksajille jotka ei huumeita käytä vai?! Miksei he vain suoraan ryöstäisi heitä, eikö siinä säästyisi turhalta vaivalta? Kuinka pihalla voi ihminen olla… Muistakaa arvon kieltolain kannattajat että tälläisiä neroja teidän riveistä löytyy ajamassa teidän asiaa… Ei huhhuh….

 

 Meillä on Lahdessa todella vakava huumeongelma.

Lisää rahaa poliisille I guess?

Olen seurannut sitä, kuinka siitä johtuen polkupyörät katoavat ja siellä on murtoja paljon, rikollisjärjestöjä, niillä on välienselvittelyitä paljon. Kaikki nämä liittyvät huumeiden käyttöön siellä, ja se on todella hankala tilanne.

 Varmasti. Sitä se kieltolaki teettää. Sitä paitsi ne eivät liity huumeiden käyttöön vaan huumekauppaan. Huumekauppaan joka on tarkoituksella siirretty järjestäytyneen rikollisuuden vastuulle.

  Ja tällainen, että laillistetaan miedot huumeet, äkkiä johtaa niihin vakavampiin rikoksiin kumminkin, ei välttämättä kaikilla, mutta jos se pienelläkin ryhmällä lisääntyy, niin se on todella vakava asia. 

Ei ole johtanut yhdessäkään maassa missä on dekriminalisoitu/laillistettu ’’kannapis’’

 

Innolla jään odottamaan tuleeko Ramilta vastausta tähän ja toivon että kuulemme hänen teräviä analyysejä myös jatkossa!

 Jos et vielä lukenut lue myös edellinen Huumeista valehtelevat politiikot: Osa 1. Mari ’’laittomasta laillista’’ Rantanen (PS) | Uusi Suomi Puheenvuoro

Sekä seuraava potilas: Huumeista valehtelevat politiikot: Osa 3. Marko ’’Kanadan-Make’’ Kilpi (Kok) | Uusi Suomi Puheenvuoro

Muistutan jokaista että äänestämällä tälläistä idioottia ja hänen puoluettaan Perussuomalaisia tuette järjestäytynyttä rikollisuutta ja edistätte sitä että jatkossakin Suomi pysyy EUn huumekuolematilastojen kärjessä yhdessä Ruotsin kanssa ja että meillä kuolee joka vuosi enemmän ja enemmän nuoria yliannostukseen. Haluatko sinä sitä? Jos et niin ÄLÄ ÄÄNESTÄ RAMI LEHTOA TAI PERSUJA!

+1
Lauri Paavola
Sitoutumaton Helsinki

Itä-helsinkiläinen sitoutumaton kansalaisaktivisti järjen ja logiikan puolesta valheita vastaan!

Taistelen etenkin inhimillisemmän päihdepolitiikan, yksilönvapauksien ja sananvapauden puolesta.

Läheisiä aiheita ovat muunmuassa koronapaniikin arvostelu, jokaisen eduskuntapuolueen politiikkojen arvostelu ja kaksinaismoralismi, huumeiden vastainen sota, terrorismin vastainen sota, uskontojen kritiikki (erityisesti kolme pahinta Kristinusko, Islam ja Juutalaisuus), ihmiskunnan typeryys, ihmisen lähestyvä sukupuutto jota me suuressa narsismissamme kutsumme "maailmanlopuksi" sekä musiikki.

Mikäli minun teksteistä provosoidut niin tiedät olevasi väärässä. Totuuden puhuja ei pelkää vastakkaista mielipidettä vaan vastaa niihin mielellään. Vain valehtelija tarvitsee sensuuria.

Rakkaudesta lajiin since 1995 ❤

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu