Ihmiset: Mikä teitä vaivaa? Mikä kaikkia vaivaa?

Edellisessä kirjoituksessani minä toin jo esiin sen miten yhteiskunnan rakenteet ja instituutiot ovat luomassa päihdeongelmaa minkä mahdollistaa kansan syvien rivien typeryys ja välimpitämättömyys. 

Toin esiin asioita jotka järkyttivät minua itseänikin kun tein taustaselvitystä tuota tekstiä varten ja sain tietää miten sairas tämä yhteiskuntamme onkaan. Toki siis tiesin nämä epäkohdat aiemmin mutta en tiennyt kuinka järkyttävä tilanne meillä oikeasti on. Se sai minut voimaan pahoin. Asia mikä jaksaa aina yllättää on ihmisten välinpitämättömyys ja jääräpäisyys, ei suostuta näkemään faktoja jos ne sotii omaa ennakkokäsitystä vastaan ja suljetaan silmät valtavilta epäkohdilta jotka olisivat helposti korjattavissa jos vain tahtoa riittäisi. Näiden epäkohtien korjaaminen vaatisi kuitenkin sen että tarkastelisi omia arvoja uudestaan sekä katsoisi peiliin ja mietttisi olisiko omassa asenteessa kenties parantamisen varaa niin sen vuoksi niiltä mielummin suljetaan silmät ja leikitään ettei niitä ole olemassa.

Ennenkun joku kerkeää kommentoimaan niin ei, minä en koe olevani uhri, moni muu tosin on. Minä olen ihan samanlainen itsekäs k*sipää kuin tekin, ero on lähinnä siinä että minä myönnän sen.

Kerrataanpa siis mitä viimeksi opittiin koska tämä tuntuu olevan asia mikä ei monen kalloon iskostunut tarpeeksi selkeästi

Vähintään 340 lasta vuodessa joutuu raiskatuksi yhteiskunnan piittaamattomuuden vuoksi.

Miksei tämä tunnu kiinnostavan ketään? Joka ikinen näistä olisi ollut estettävissä. Kaikki nämä on tehty rikosten uusijoiden toimesta jotka olisi voitu tuomita ensimmäisellä kerralla loppu elämäksi vankilaan mutta sen sijaan Suomessa lastenraisakuksesta tuomitaan keskimäärin 2v linnaa, sekin vain kun tekomuoto on törkein (alle 10v lapsi ja penetraatio).

Tuo 340 on laskettu näin

  • Joka vuosi poliisille tulee keskimäärin 1800 ilmoitusta lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä.
  • Selvitysprosentti näissä on 60% eli noin 1000 tapausta tuomitaan tai siis ’’tuomitaan’’ vuodessa
  • Mikä tarkoittaa että joka vuosi noin 1000 myös vapautuu vankilasta (jos sinne nyt edes ovat joutuneet monet kun saa ehdollista)
  • Näissä uusimisprosentti joka on kuulemma ’’pieni’’ on 34% (tämä siis ainoastaan jos syyllistyy tekoon 5v sisällä vapautumisesta)
Tuhat lapseen kohdistuneen seksuaalirikoksen tekijää (lue: lastenraiskaajaa) vapautuu joka vuosi ja 34% (vähintään) uusii rikoksensa = 340 lasta joka vuosi.

Todellinen luku on paljon suurempi koska

  • Kaikki tapaukset ei tule poliisin tietoon, uskon että vain murto osa tapauksista sillä vain harva uhreista menee tekemään rikosilmoituksen. Ei tälläiset tuomiot kyllä siihen kannustakkaan
  • Poliisi ei saa selvitettyä kaikkia noista todisteiden puutteen tms vuoksi
  • Yhdellä tekijällä on usein monta uhria
  • Tekijä saattaa syyllistyä (tai jäädä kiinni) yli viiden vuoden päästä vapautumisesta mikä ei näy tietenkään tilastoissa

Eli 340 lasta on ihan minimiarvio. Vähintään niin moni lapsi joutuu joka vuosi raiskatuksi yhteiskunnan piittaamattomuuden ja välinpitämättömyyden vuoksi. 1 lapsi joka päivä. Vähintään. Tätä tekstiäkin kirjoittaessa on saattanut tulla uusi uhri ja toinen siinä välissä kun sinä arvon lukija olet tämän klikannut auki ja vielä kolmas tätä lukiessasi. Mieti sitä hetki.

Sitten miettikää kuinka moni noista lapsista päätyy lääkitsemään itseään huumeilla?
  • Ovatko he mielestäsi rikollisia joita kuuluu rangaista?

Kansan enemmistön mielelstä ovat.

Minä tunnen ihan henkilökohtaisesti heitä muutaman. Tunnen itsekkin varmasti enemmän sillä kaikki eivät tuosta pysty ymmärrettävästi kenellekkään puhumaan. Erittäin todennäköisesti myös sinä tunnet ainakin yhden joka on joutunut lapsena seksuaalirikoksen kohteeksi ja käyttää huumeita sillä myös huumeidenkäyttö on sellainen asia mistä ei kovin monelle välttämättä viitsi huudella.

Sinä ehkä kuvittelet että kaikki huumeaddiktit näyttää siltä kuin se hiippari joka tulee kaupittelemaan sinulle Rautatientorilla pillereitä tai jonka näät lähikaupassasi vartijoiden kiinniottamana kun on yritätnyt ottaa juoksukaljat mutta totuus on että he ovat vain murto-osa addikteista.

Monesti kuullut täälläkin sen argumentin että ’’kyllähän huumeidenkäyttö aina näkyy päällepäin ei se ole sama kuin alkoholi’’ oletteko te nerot miettineet että kai se nyt näkyy päällepäin heistä joista se näkyy päällepäin mutta miten te näätte ne joista se ei näy päällepäin? Oletatteko että he tulisivat teille kertomaan asiasta ja näin ollen koska niin ei ole käynyt niin heitä ei ole olemassa? Todella nerokasta päättelykykyä kerrassaan!

Joku joka tykkää käydä baareissa joka viikonloppu hänen ei hirveästi tarvitse sitä peitellä ja voi puhua siitä ihan avoimesti (ehkä kulutustaan vähätellen mutta kuitenkin) vaikka työpaikalla. Sama ei päde huumeidenkäyttöön vaan siitä yleensä ollaan ihan hiljaa. Tiedättekö miksi? Niiiin…..

Asiasta ei voi puhua 

Joten mahdollisiin ongelmiinkaan ei siis voida puuttua ennen kuin monesti on jo liian myöhäistä. Voin omasta kokemuksesta sanoa ettei myös lääkärille siitä kannata avautua koska ainakin Suomessa ja ainakin julkisella puolella lääkäreillä on todella paha asennevamma mitä tulee käyttäjiin. Minulla oli jalka revähtänyt tässä pari viikkoa sitten ja menin Malmin päivystykseen ja lääkäri oli aluksi tosi mukava mutta sitten kun olin käynyt röntgenissä kuvauttamassa jalkani ja palasin niin ilmeisesti oli sillä aikaa katsonut oma kannasta tietoni ja sen kyllä huomasi muuttuneesta asenteesta. Naama mutrulla alkaa tivaamaan minun päihteidenkäytöstä vaikka kyseessä oli revähtänyt jalka. ’’Pitää tietää mitä lääkkeitä sinulle voi määrätä’’ Juu kiitos ei, en tarvitse teidän kipulääkkeitä jos vain kävelykepit saisi niin kyllä mä Buranalla pärjään kiitos vaan.

Onneksi en tarvinnut enkä myöskään ollut hakemassa mitään lääkereseptiä sillä en olisi myös sellaista saanut vaikka tarve olisi ollut kuinka kova. Tämän vuoksi en suosittele ketään kertomaan lääkärilleen huumeidenkäytöstään koska silloin ei saa asianmukaista hoitoa sen jälkeen.

Jokainen voi miettiä kuinka  hyvä juttu se on kun ei voi lääkärille puhua päihteidenkäytöstään rehellisesti
Sillä on ihan oikeasti seurauksia ja sen jälkeen sinua kohdellaan kun ihmissaastaa.

Jokainen voi miettiä vähentääkö se päihdeongelmia kun päihteidenkäyttöä pitää (kannattaa) piilotella lääkäriltä. 
Tämä on ikävä realiteetti mutta valitettavan totta ainakin Suomessa.

Harmitti etten sitä silloin sanonut tästä sille lääkärille mitään koska olin aika väsynyt kun neljä tuntia siellä päivystyksessä venannut vain sen vuoksi että saisin ne kepit joiden avulla liikkua mutta toivottavasti sinä minua ”hoitanut” lääkäri luet tämän nyt sillä oikeasti, kuulut ammattiryhmään jolla on kaikkein vähiten varaa tuomita huumeidenkäyttäjiä. Te olette itse ne jotka on niitä kaikkia huumeita ensimmäisenä määränneet vähätelleet haittoja ja luoneet ensimmäiset addiktit joka ikisen huumeen kohdalla, paitsi tietenkin luonnontuotteet kuten kannabis, opium ja psilosybiinisienet joilla kaikilla kyllä olisi lääketieteellistä käyttöpotentiaalia paljonkin mutta joita ei määrätä nykyään edes heille jotka noita turvallisempia vaihtoehtoja tarvitsee kun mielummin kirjoitetaan resepti Pfitzerin, Astra Zenacan, Orionin Bayerin tai jonkun muun lain suojissa toimivan huumekartellin pillereihin!

Lääkeyhtiöt maksaa teille ’’konferenssimatkat’’ jonnekkin Hawajille tai Alpeille jossa kertovat teille lomailun ohessa mitä myrkkyjä pitää alkaa määräämään seuraavaksi! Lääke muuttuu huumeeksi siinä vaiheessa kun siitä raukeaa patentti ja on sitten pokkaa katsoa nenänvartta pitkin heitä jotka käyttää aineita joita teidän ammattikuntatnne syytää markkinoille haittoja vähätellen!

Näitä on muun muassa

Morfiini – jonka piti korvata Oopium kipulääkkeenä paitsi että on turvalllinen eikä aiheuta addiktiota

Heroiini – jonka piti korvata morfiini (jonka haitat oli siihen mennessä tajuttu sillä se patentti oli rauennut) paitsi että toisin kun morfiini tämä valmiste on turvallinen eikä aiheuta addiktiota. Sitä käytettiin kipulääkkeenä, lasten yskänlääkkeenä sekä morfiiniaddiktien korvaushoitovalmisteena

Amfetamiini – joka oli erittäin tehokas apu niin masennukseen, uupumukseen, töissä jaksamiseen ja loistava tapa pudottaa liikakiloja

Diazepam (Valium, Diapam) – rauhoittava lääke ja tehokas apu masennukseen, ahdistuneisuuteen, stressiin oikeastaan kaikkeen mahdolliseen. Turvallinen eikä tietenkään aiheuta addiktiota

Alpratsolaami (Xanor, Xanax sekä itäblokissa Ksalol) – rauhoittava lääke joka korvaa diapamin (josta oli patentti mennyt) sillä toisin kun diapam tämä valmiste on turvallinen eikä aiheuta addiktiota.

Lyrica – Turvallinen kipulääke ei edes päihdytä saatikka aiheuta riippuvuutta (hups kyllähän se päihdyttää erittäin yleinen tuote nykyään Suomen huumemarkkinoilla ja vakavat vieroitusoireet kun katkaisee käytön)

E-06

Oxycontin – Korvaa kaikki muut opiaatit (kuten heroiinin ja morfiinin) kipulääkityksessä koska on täysin turvallinen eikä aiheuta addiktiota

patentti raukeaa ja niin totuus aukeaa, kun resepti katkeaa, on jo pahassa koukussa

ei löydy oxeja kadulta, alkaa potilas käyttää heroiinia, ei paljon lääkäriä kiinnosta, eikä kukaan ota vastuuta

Eräät nimeltä mainitsemattomat henkilöt täälläkin aina valittavat miten minä mainostan huumeita. Samat henkilöt ovat täällä sitten paasaamassa jostain koronarokotteista että miksei ihmiset luota lääketieteen ammattilaisiin. Sitten he tulevat valittamaan että miten minä ”levitän huumemyönteistä propagandaa”.

Aika hassua eikö? Ai ei vai? Okei jatketaan.

 Kun ottaa kaiken tämän huomioon niin se miten lääkäri katsoo nenänvartta pitkin huumeidenkäyttäjiä on kuvottavaa.

Nyt joku sanoo että noin oli joskus mutta nykyään lääkärit kyllä tietää mitä määrää.

Paitsi että ei. Mikään ei ole muuttunut paitsi myrkyt mitä he määrää kun vanhoista on mennyt  patentti umpeen ja nyt ne ovat huumeita ja niiden käyttäjät halveksittavia narkkareita.

Nyt kuvioissa on uudet myrkyt joita nämä lääketehtaiden  uskolliset diilerit ihmisille tyrkyttää. Suosittelen kaikkia katsomaan YLE areenasta tämän silmiä avaavan dokumentin: Masentavat lääkkeet | MOT | TV | Areena | yle.fi

Ohjelmassa esiintyvä Aku Kopakkala, Psykologi joka esitti varovaista kritiikkiä masennuslääkkeitä kohtaan ja joka ihan terveellä järjellä ja logiikalla ihmetteli että miten on mahdollista että masennuslääkkeet kehittyy ja silti masennus lisääntyy sekä toi esille asian mitä en itsekkään tiennyt että serotoniinin puute aivoissa masennuksen aiheuttajana on vain teoria jota ei oikeasti ole tähänkään päivään mennessä todistettu.

Hän sai potkut Mehiläisestä päivä sen jälkeen kun tuo ohjelma esitettiin.

Masennuslääkkeitä tuossa taas puolustelee Erkki Isometsä, Käypähoito puheenryhmän johtaja ja Psykiatrian professori Helsingin yliopistolta.

Kohdasta 26:00 eteenpäin tuodaan esiin miten hän on saanut palkkioita lääkeyhtiöiltä siitä että hän on pitänyt puheita lääkefirmojen tilaisuuksissa. Se ei tietenkään ole korruptiota koska a) se on laillista ja b) tuon tyypin jutut nyt varmasti vain ovat niin kiinnostavia että lääkefirmat maksavat hänelle sellaisia esiintymispalkkioita kuin keikkajärjestäjät maksavat rock-artisteille. Toiset tykkää mennä katsomaan Guns n Rosesin tai AC/DCn konserttia toiset kuuntelemaan tuon kaverin horinoita, kaikki artistit saavat kyllä tuntuvan keikkapalkkion)

Kun häneltä suoraan kysytään paljon hän on saanut fyffeä noista esiintymisistään hän menee aika vaikeaksi ja  toteaa että ’’kysymys on suoraan sanoen aika asiaton’’

Minusta se on suoraan sanoen aika asiatonta että markkinoi huum anteeksi siis lääkkeitä joiden haittavaikutuksista ei tiedetä oikeasti mitään vähät välittämättä siitä mitä tuhoa ne aiheuttaa ja kerätä siitä rahaa. U know se minkä takia ihmiset janoaa nyt jonkun Niko Ranta-ahon verta.

Siinä on vain yksi olennainen ero, toinen myy huumeita huumeina ja toinen kaupittelee niitä lääkkeinä joita kannattaa ja oikeastaan pitää ottaa sillä ne parantaa! Kraanasta vettä lasiin, pilleri purkista kouraan sit eikun kippis ja kulaus!

Fanit katsovat haltioituneena Slashia kun hän soittaa kitarasooloa stadionkeikalla ja Pfitserin pfanit katsoo puolestaan haltioituneena Erkki Isometsää kun hän rokkaa myyntiluvut pilviin. Molemmat saa palkkion esiintymisestään mutta jos kysyy minun mielipidettäni niin vain toinen sen ansaitsee ja sen mitä toinen ansaitsee mielestäni on sellaista mikä ei ole painokelpoista ja täyttäisi varmasti rikoksen tunnusmerkistön.

Ainoa asia mikä tässä kuviossa ei ole todella pahasti pielessä on tuo Slash, sen takia hänet oli ehkä ihan hyvä ottaa tähän mukaan ettei tule ihan liian synkkää tekstiä koska muuten tämä kuvio on nimittäin todella f*d up!

Homma menee näin

Yhteiskunta ei puutu syihin (lääketeollisuus, sen sanansaattajat sekä kysyntää lisäävät lastenraiskaajat ja monet muut seikat joista tulen vielä kirjoittamaan)

Mielummin päivitellään seurauksia (huumeidenkäyttäjät, Niko Ranta-aho etc)

Lääkefirmat luovat tuotteen

Lääkärit hoitaa markkinoinnin

Yhteiskunta luo kysynnän (esimerkiksi niin ettei estä lastenraiskauksia vaikka hyvin siihen pystyisi jos edes keskittyisi siihen samalla tarmolla kuin naiseen joka googletti kofeiinin hintoja)

Niko vastaa kysyntään (siis niiden lääkkeiden kohdalla joista patentti on rauennut joita myös huumeiksi kutsutaan) ja on syntipukki tälle kaikelle niin ihmiset eivät sitten kiiinnitä  huomiota näihin oikeisiin syyllisiin.

Aki sai potkut, Niko tuomittiin vankilaan mutta Erkki sen kun porskuttaa!

Viimeksi mainittu sai näköjään oikein palkinnon työstään vajaa vuosi tuon ohjelman ilmestymisen jälkeen! Lääketeollisuuden hefet, capot ja el patronit taisi olla tyytyväisiä tuon uskollisen apurinsa hienoon esitykseen. WE WANT MORE! WE WANT MORE!

Poliitikot saavat kivat vaalirahoitukset näiltä lääkeyhtiöiltä joten voitte arvata kolme kertaa tuleeko asiaan minkäänlaista muutosta.Mielipiteet joita joskus vielä oli ei yhtäkkiä olekkaan enää niin tärkeitä kun lääkefirman edustaja tuo eteen säkillisen fyrkkaa jonka avulla pääsee valllankahvaan. Sen lauluja laulat kenen leipää syöt. Roomalaiset sentään tarjosi leipää kansalle, Sannan aamiaisleivät taas kansa maksaa mutta sentään sirkushuvit vielä tarjoillaan kun Niko Ranta-ahoa esitellään kun sirkuseläintä häkissä sillä hän tästä huumeongelmasta on vastuussa eiköstä niin?

Veronmaksajat taputtaa käsiään ja vaativat Nikoa tilille kaikista niistä elämistä mitä hän on huumeillaan pilannut, ihmisraukoista jotka on hänen huumeidensa orjia mutta sitten kun joku ehdottaa hieman inhimillisempää päihdepolitiikkaa siten ettei käyttäjiä rangaistaisi niin yhtäkkiä samat käyttäjät joita vielä hetki sitten niin kovasti säälittiin ja tunnettiin suurta empatiaa muuttuvat silmänräpäyksessä alimmaksi kastiksi, verorahoilla eläviksi loisiksi joita hyysätään aivan liian paljon.

Sen vuoksi rakkaat veronmaksajat minä puolestani jatkan täällä edelleen huumeidenkäyttöä teidän verorahoillanne sillä kuten jo edellisessä tekstissäni totesin ei minulla ole pienintäkään aikomusta osallistua tälläisen yhteiskunnan rahoittamiseen vaan tulen olemaan mahdollisimman kallis riesa teille. Vapaalla tai vankilassa, vankilassahan se on kustannustehokkainta sillä se raha mikä minun sosiaalitukiini menee kuukaudessa saan  käytettyä vankilassa vain viidessä päivässä.

Jo edellisestä kirjoituksestani ja sen kommenttikentästä huomasin miten paljon teitä kaikkia kiinnostaa se että joka vuosi voitaisiin estää se että vähintään 340 lasta jotuuu raiskatuksi, sekä siitä miten joka ikinen poliitikko jolta tiedustelin Twitterissä miten asia voi olla näin (tähän mennessä Anna-Maja Henrikson, Sanna Marin, Li Andersson Päivi Räsänen ja Laura Huhtasaari) Ignorasivat asian täysin vaikka ainakin Päivi Räsänen, Laura Huhtasaari ja Anna-Maja Henrikson minun viestini kyllä näkivät sillä heidän tuoreimmassa päivityksissä oli vain muutama kommentti omieni lisäksi joten en usko että on voinut mun viesti jäädä täysin huomaamatta.

Ihmiset oikesti, mikä teitä vaivaa? Mikä tätä maata vaivaa? Mikä kaikkia vaivaa?

Pitäisikö asialle ehkä tehdä jotain? Ai ei vai? Selvä minä sitten jatkan huumeidenkäyttöä täällä, oikein paljon työn iloa sinne teille ja kiitos verorahoistanne!

+4
Lauri Paavola
Sitoutumaton Helsinki

Itä-helsinkiläinen sitoutumaton kansalaisaktivisti järjen ja logiikan puolesta valheita vastaan!

Taistelen etenkin inhimillisemmän päihdepolitiikan, yksilönvapauksien ja sananvapauden puolesta.

Läheisiä aiheita ovat muunmuassa koronapaniikin arvostelu, jokaisen eduskuntapuolueen politiikkojen arvostelu ja kaksinaismoralismi, huumeiden vastainen sota, terrorismin vastainen sota, uskontojen kritiikki (erityisesti kolme pahinta Kristinusko, Islam ja Juutalaisuus), ihmiskunnan typeryys, ihmisen lähestyvä sukupuutto jota me suuressa narsismissamme kutsumme "maailmanlopuksi" sekä musiikki.

Mikäli minun teksteistä provosoidut niin tiedät olevasi väärässä. Totuuden puhuja ei pelkää vastakkaista mielipidettä vaan vastaa niihin mielellään. Vain valehtelija tarvitsee sensuuria.

Rakkaudesta lajiin since 1995 ❤

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu