Ihmiskunnan syöpäkasvaimet

Ihmiskuntaa vaivaa syöpä, Krakenin hirviö joka ulottaa lonkeronsa kaikkialle mutta josta tietää todella harva. Näin on tarkoituskin ja veikkaan että tämäkin kirjoitus tullaan sensuroimaan, mikä jo itsessään lähettää vahvan viestin sillä myös Uusi Suomi, kuten valtakuntamme muukin media, on näiden tahojen hallinnassa, sillä Uuden Suomen omistaa Alma Media joka puolestaan on Herlinin suvun, eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen ja työeläkevakuutusyhtiö Varman omistuksessa. Nämä kaikki kolme ovat taas hyvin tiiviisti yhteyksissä näiden kahden syöpäkasvaimen kanssa ja tässä kirjoituksessa tulen osoittamaan miten. Tässä kaikki tieto on kerätty julkisista lähteistä ja lukija voi vetää tästä itse omat johtopäätökset, minä tarjoan vain faktat ja mikäli faktat sensuroidaan se ainoastaan lähettää entistä vahvemman viestin siitä mitä nämä syöpäkasvaimet tekevät sananvapaudelle ja miten meidän ”vapaa ja puolueeton” media on pelkkä illuusio. Lähdetään sitten tarkistelemaan näitä kasvaimia nimeltään

Black Rock ja Vanguard

 

Kuulostaako tutulta? Itse en ollut vielä kuullutkaan näistä vielä kuukausi sitten ja vain harva tuntuu olevan mitä ei voi kuin ihmetellä sillä nämä kaksi ovat maailman suurimmat sijoitusyhtiöt ja jompikumpi tai molemmat yksi kolmesta suurimmasta osakkeenomistajista firmoille kuten Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson, Bayer, Boeing, Lockhead Martin, Amazon, Exxon, BP-oil, Fedex, Walt Disney Company, Mc Donald’s, Coca-Cola SEKÄ Pepsi, Google, Facebook ja Monsanto.

USAn viidessätoista suurimmasta pankista on kaikissa paitsi yhdessä on näistä vähintään toinen, suurimmassa osassa molemmat yksi kolmesta suurimmasta omistajista, nämä pankit ovat JP Morgan,  Bank of America, Citigroup, U.S Bancorp, Truist Bank, PNC Financial Service Group, Wells Fargo and Co, TD Group US Holdings LTD, Bank of New York Mellon corp, Capital One Financial Corp, Goldman Sachs, State Street Corporations, Fifth Third Bank ja Citizens Financial Group. Ainoa viidestätoista missä Black Rock tai Vanguard ei ole yksi kolmesta suurimmasta omistajista on HSBC tosin siinä taas JP Morgan, jonka suurimmat osakkeenomistajat on Black Rock ja Vanguard, on yksi niistä joten käytännössä siis siinäkin ne hallitsevat pankkia.

Euroopassa taas Deutche Bankissa eli siinä mihin mihin me maksetaan Italian ja Kreikan velkojen korkoja suomalaisten veronmaksajien rahoista. Black Rock on Deutche Bankin suurin omistaja.

Nämä firmat omistavat myös toisiaan, Black Rockin suurin osakkeenomistaja on Vanguard ja Vanguardin suurin osakkeenomistaja puolestaan Black Rock. Ketkä ovat niitä henkilöitä näiden takana, sitä onkin vähän vaikeampi selvittää ja se lienee tarkoituskin.

Mitä kaikkea Black Rock omistaa maailmalla, osaa islantilainen tubettaja Sorello Omeras kertoa paremmin ja häneltä minäkin sain kuulla tästä syövästä. Hänen jokaisen väitteen voit tarkistaa julkisista omistajatiedoista, aivan kuten myös jokaisen minun väitteeni. Minä keskityn enemmän siihen miten nämä syöpäkasvaimet ulottuvat tänne Suomeen mutta sitä ennen kannattaa katsoa tuosta videosta mitä ne (lähinnä Black Rockiin keskittyy tuo video) omistaa maailmalla ja miten ne toimii noin yleensä.

 

Kuten maailmalla, myös Suomessa näillä on todella suuri vaikutusvalta.  Nordeassa Black Rock on toiseksi suurin ja Vanguard viidenneksi suurin osakkeenomistaja. Suomessa nämä vaikuttavat eniten eläkevakuutusyhtiöiden, kuten Ilmarisen kautta. Tiesittekö että Ilmarinen laittoi 500 miljoonaa suomalaisten eläkerahoja Black Rockiin 2020? En tiennyt minäkään sillä siitä ei suomeksi juuri uutisoitu, lisää voit katsoa tästä.

Tuota tehdessäni en edes tajunnut ettei tuo ollut ainut kerta sillä vuonna 2019 he sijoittivat 750 miljoonaa euroa kansalaisten eläkerahoja Black Rockiin. Eli vähintään 1 250 000 euroa on sijoitettu tuohon yhtiöön.

Miksiköhän siitä ei ole uutisoitu?

Kyse on valtavasta summasta, 250e jokaiselta suomalaiselta, silti media on ollut ihan hiljaa. Löytyyköhän kenties syy sille siitä ketkä omistavat median?

Suomessa on valtionmedia YLEn (jonka riippumattomuudesta lisää myöhemmin) lisäksi kaksi suurta mediayhtiötä, Alma Media sekä Sanoma Media.

Alman suurimmat osakkeenomistajat

Otava OY

Heikki Juho Kustaa Herlin

Ilkka Yhtymä Oyj

Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma

Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Ilmarinen

Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Elo

Nordea Investments 

Kunnallisneuvos C.W Åkerlundin säätiö

Discover Capital

Henderson Global Investment LTD

 

Sanoman suurimmat osakkeenomistajat 

 

Jane ja Aatos Erkon säätiö

Antti Herlin 

Robin Langenskiöld

Rafaela Seppälä

Helsingin Sanomain Säätiö

Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen 

Norgeks Bank Investment Management

Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma

Dimensional Funds Advisor LTD

The Vanguard Group!

Eli kuten huomaamme, näennäisesti kilpailevat mediat omistaa hyvin pitkälle samat tahot, jotka puolestaan linkittyvät hyvin vahvasti Black Rockiin sekä Vanguardiin, joista jälkimmäinen omistaa suoraan Sanoman osakkeita ja epäsuorasti myös Alman jota omistaa Nordea, missä Vanguard on suurimpia osakkeenomistajia. Myös työeläkevakuutusyhtiö Ilmarinen (joka oli sijoittanut yli miljardin Black Rockiin ilman että nämä mediat olisivat hiiskuneet asiasta) omistaa molempia kuten myös työeläke vakuutusyhtiö Varma joka on sekin sijoittanut 200 miljoonaa Black Rockiin. Sanoman suurimman omistajan, eli Jane ja Aatos Erkko-säätiössä on Ilmarisen sijoitusjohtaja Mikko Mursula hallituksessa sekä talousvaliokunnan puheenjohtajana.

Kummassakin myös Herlinit ovat omistajia. Herlinin suku on Suomen rikkain ja se omistaa KONE Oyj:n jonka kuudenneksi suurin osakkeenomistaja on Vanguard ja kymmeneksi suurin Black Rock!

Piiri pieni pyörii…

Onneksi meillä on puolueeton ja riippumaton YLE!

Heh, hyvä vitsi tuo YLEn puolueettomuus, kaikki jotka vähänkin osaa katsoa kriittisin silmin huomaa ettei YLE todellakaan ole puolueeton uutisoinnissaan ja osaltaan sitä saattaa myös selittää se että YLEn hallituksen puheenjohtaja Matti Apunen istuu myös vakuutusyhtiö Kalevan, jonka ykssi suurimmista osakkeenomistajista on Ilmarinen ja varapuheenjohtaja Katri Viippula joka istuu Terveystalon hallituksessa jonka suurin osakkeenomistaja on puolestaan Varma.

Onneksi elämme Suomessa missä meillä on näin vapaa ja riippumaton lehdistö!

Niinhän meillä onkin jos asiaa kysyy Toimittajat ilman rajoja järjestöltä! Sitä mitä turhan usein ei kysytä on että mistä tämä järjestö saa rahoituksensa?

Tälläiset tahot (jotka varmasti linkittyvät myös Black Rockiin ja Vanguardiin tavalla tai toisella)

Kun meillä on kerran niin vapaa ja puolueeton lehdistö niin etsikääpä sieltä yksikin poikkipuolinen sana yhdestäkään noista? Löytyykö? Entä löytyykö yhtäkään poikkipuolista sanaa Black Rockista tai Vanguardista?

Vähän hankalaa saattaa olla mutta sehän johtuu tietysti siitä että nuo ovat hyviksiä jotka eivät koskaan mitään pahaa ole tehneet vaan hankkineet rahansa rehdisti ja reilusti!

Etenkin Black Rock sekä Vanguard ovat suuria hyväntekijöitä! Omistavathan he suurimmat sotateollisuuden firmat kuten Lockhead Martinin, jonka hävittäjät mekin ollaan hankkimassa, sekä Boeingin! Irakin, Syyrian, Libyan ja Afghanistanin kansalaiset ovat ainakin kiitollisia siitä vapaudesta ja demokratiasta jonka USA, Black Rockin ja Vanguardin omistamien firmojen huikean teknologian avulla, on sinne tuonut! Siksi he rakastavatkin näitä firmoja erityisesti, ikävä kyllä Syyriassa julmaa diktaattoria joka ei pidä noista firmoista, ei saatu syrjäytettyä joten syyrialle asetettiin pakotteet joiden virallinen tavoite on näännyttää Syyrian kansaa siihen asti että he kyllästyvät ja vaihtavat hallintonsa, sen joka ei ymmärrä kuinka hienoja yrityksiä Black Rock ja Vanguard ovat! Syyrialaisista 80% elää nälänhädässä koska kuka tahansa joka käy kauppaa syyrialaisten yritysten kanssa, esimerkiksi ostaa sieltä leipää, ”rahoittaa terrorismia” sillä Syyrian valtio ottaa siitä veroa jolloin Black Rockin sekä Vanguardin omistamat pankit laittaa tilit jäihin sen jälkeen! Tämä on todella humaania! Tästäkään ei silti ole mediat Suomessa juuri puhuneet, mistähän se voisi johtua?

Onneksi mediat keskittyvät taistelemaan kolonialismia vastaan nostamalla esiin lautapelien ongelmallisuuden. Black Rock/Vanguard medialla on nuo #prioriteetit aina niin kohdillaan ja aina sopivasti sellaiset että ne hyödyttävät noita yrityksiä. Siitä puheen ollen

Black Rock, Vanguard sekä Koronapandemia!

Kiistaton tosiasia on että molemmat noista ovat hyötyneet koronapandemiasta valtavasti. Niiden omistamien lääkefirmojen tulos on noussut tähtitieteellisesti, kuten on myös Googlen ja Facebookin, ihmiset kun ovat enemmän kotona, ovat he myös enemmän somessa, kuten on myös Amazonin jota rajoitusten aiheuttamat sulkutilat ja pienyritysten konkurssit ovat hyödyttäneet valtavasti.

Onneksi Black Rockin ja Vanguardin omistama media on sentään suhtautunut kriittisesti tähän pandemiaan ja tuonut tasapuolisesti esille erilaisia näkemyksiä eikö niin? Hyvin on tuotu esille myös rokotteisiin ja rajoituksiin kriittisesti suhtautuvien ääni ilman mitään leimaamista ja sensurointia. Tämä siis osoittaa ettei meidän mediamme ole lainkaan omistustahojensa tahdon alaisena. Huh, melkein jo pelästyin ettei meillä niin vapaa media olekkaan mutta onneksi tämä todistaa tuon vääräksi!

Kaikki tässä tektsissä esittämäni väitteet ovat faktoja, haastan löytämään niistä yhdenkin virheen!

Noiden firmojen omistus on helppoa selvittää, otat vain minkä tahansa firman esim Pfizer ja etsit Pfizer shareholders ja löydät ne itsekkin helposti. Suosittelenkin näin tekemään, ketään ei kannata uskoa vain sen vuoksi että väitteen esittäjä vakuuttaa luotettavuuttaan, sellainen ei riitä vaan on hyvä tarkistaa itse.

Vai onko tässä kyseessä pelkkä salaliittoteoria?

Faktat on salaliittoa, disinformaatio vaarallista, sota on rauhaa, vapaus orjuutta ja tietämättömyys voimaa!
Eläköön Black Rock! Eläköön Vanguard! Kasvakoon teidän valtanne! Hiljentäkäämme vihollisenne! 

Tai jos haluaa uskaltautua ajattelemaan itse (vielä kun se on laillista) voi pohtia näitä kysymyksiä:

Miksi kuulin näistä kahdesta firmasta jotka omistavat lähes kaiken vasta nyt?

Onko se hyvä asia että nämä firmat omistaa lähes jokaisen mediatalon ja pankin?

Onko Suomen (tai yhdenkään valtion) kansalaisten intressit yhteneväisiä näiden firmojen intressien kanssa?

Onko viimeaikaisten poliittisten päätösten takana olleet meidän kansan vai näiden kahden firman intressit?

Pitäisikö asialle tehdä jotain?

Loppuun biisi!

Meitsi on Mursu! (rumble.com)

I am he as you are he as you are me and we are all together!

 

+7
Lauri Paavola
Sitoutumaton Helsinki

Itä-helsinkiläinen sitoutumaton kansalaisaktivisti järjen ja logiikan puolesta valheita vastaan!

Taistelen etenkin inhimillisemmän päihdepolitiikan, yksilönvapauksien ja sananvapauden puolesta.

Läheisiä aiheita ovat muunmuassa koronapaniikin arvostelu, jokaisen eduskuntapuolueen politiikkojen arvostelu ja kaksinaismoralismi, huumeiden vastainen sota, terrorismin vastainen sota, uskontojen kritiikki (erityisesti kolme pahinta Kristinusko, Islam ja Juutalaisuus), ihmiskunnan typeryys, ihmisen lähestyvä sukupuutto jota me suuressa narsismissamme kutsumme "maailmanlopuksi" sekä musiikki.

Mikäli minun teksteistä provosoidut niin tiedät olevasi väärässä. Totuuden puhuja ei pelkää vastakkaista mielipidettä vaan vastaa niihin mielellään. Vain valehtelija tarvitsee sensuuria.

Rakkaudesta lajiin since 1995 ❤

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu