Influenssadenialismi on ongelma johon on syytä puuttua!

Hypätäänpä kuvitteelliseen aikakoneeseen ja matkustetaan kauas menneisyyteen, esihistorialliseen globaalia massapsykoosia edeltävään aikaan eli vuoteen 2018. Silloin teistä ei kukaan pitänyt maskia, eikä vaatinut rajoituksia. Silloin myös vaarallinen tauti eli influenssa tappoi 436 suomalaista. Kiitos itsekkäiden ihmisten jotka eivät pitäneet maskia, ei pitäneet turvavälejä, harva otti edes influenssarokotetta ja jos otti, kuten nyt tiedämme, sehän ei yksin riitä vaan pitää myös vaatia rokottamattomien sulkemista pois yhteiskunnasta että muut ovat turvassa, muuten oli influenssadenialisti jos ei näin toiminut. Influenssa nimittäin leviää myös ilmateitse aivan kuten koronavirus. Influenssa myös voi johtaa keuhkokuumeeseen, aivan kuten korona ja aivan kuten koronassa myös influenssassa se on se yleisin syy miksi osa tämän jälkitaudin saavista joutuu teholle joista osa valitettavasti menehtyy. Influenssaan kuoli siis 436 suomalaista kiitos kaikkien influenssadenialistien jotka ei välittäneet siitä että yleisvaarallinen tauti levisi ja niitti kuolemaa ja jos välitti niin ei välittänyt tarpeeksi sillä ainoa oikea ratkaisu on ottaa kolme rokoitusta vuoden sisään ja pitää siitä huolimatta maski naamalla ja vaatia kovaan ääneen että kaikkien jotka ei ole rokoitetta ottaneet pitää sulkea leirille. Muuten oli influenssadenialisti ja kamala ihminen.

Influenssaan kuoli siis 436 suomalaista ja influenssa oli näillä kaikilla se virallinen kuolinsyy, kun taas koronassa missä jokainen kuolema joka tapahtuu 30-päivän sisään positiivisesta covid-testistä merkitään koronakuolemaksi, vaikka olisi jäänyt auton alle kuten HUSin ylilääkäri Asko Järvinen, luotettava asiantuntija jonka sanaa kyseenalaistaa ainoastaan korona(ja influenssa)denialistit tässä meille kertoo kohdassa 4:00 Asko Järvinen – HUSin Ylilääkäri kertoo miten koronakuolemista valehdellaan! – YouTube

Eli reilu tuhat suomalaista joilla on ollut koronavirustartunta kuukauden sisään kuolinhetkestä on kuollut kahdessa vuodessa kun taas vuoden sisään influenssa aiheutti 436 kuolemaa.

Joten olitko sinä influenssadenialisti silloin?

Olit ja olet varmasti edelleen, vähätelläänhän tämän vaarallisen taudin vakavuutta lähes kaikkialla.

Influenssa ja koronavirus on loppujenlopuksi hyvin samankaltaisia tauteja, kolme keskeistä eroa näillä kuitenkin on.

  1. Influenssaan kuolee myös lapsia (Suomessakin, kuten voitte katsoa tuosta ihan ensimmäisestä tilastokeskuksen linkistä) kun taas yksikään alle 30-vuotias ei ole kuollut kuukauden sisään positiivisesta covid-testistä Suomessa.
  2. Influenssarokotteen tehosta ja turvallisuudesta on pitkän aikavälin tutkittua näyttöä, koronarokotteessa taas on patentti voimassa.
  3. Influenssa ei aiheuta globaalia massapsykoosia myös monilla heissä joihin itse virus ei ole tarttunut.

Joten kun ottaa huomioon tuon viimeisen seikan niin voidaan kyllä todeta että korona on tietyllä tavalla vaarallisempi tauti mutta se vaarallisuus ei johdu niinkään itse viruksesta vaan ihmisistä. Joukossa tyhmyys tiivistyy ja kun on saatu hyvä hysteria lietsottua tulille sitä on vaikea enää pysäyttää vaikka mentäisiin kuinka päin mäntyä niin mennään sitten vielä kovempaa niin kyllä siitä hyvä tulee.
Sama homma siis kun huumeiden vastaisessa sodassa paitsi että tässä tämä vedetään vielä pahemmin överiksi. Myönnettäköön että jos joku olisi sanonut minulle 2018 että tulee vielä asia mihin ihmiskunta tulee ylireagoimaan pahemmin kuin kannabikseen, olisin nauranut katketakseni enkä olisi hetkeäkään uskonut sen voivan olla mahdollista. Olin väärässä. Mietippä itseäsi vuonna 2018, jos olisit nähnyt kaksi vuotta tulevaisuuteen miten sinä reagoit tautiin joka ei tapa ainakaan kovin paljon enempää kuin influenssa, olisiko kenties naama punoittanut?

Monilla varmasti olisi. Moni hyppäsi tämän hysteriajunan kyytiin ensimmäisellä asemalla ja nyt kun juna puuskuttaa täyttä hiiltä eteenpäin ei siitä uskalla hypätä poiskaan. Päätepysäkkiä ei ole näkyvissä ja vauhti vaan kiihtyy joten kannattaisi ehkä tehdä se nyt kun on vielä mahdollista, ei tämä ainakaan parempaan suuntaan tästä ole muuttumassa.

Tai sitten voit jäädä kyytiin.

Senkin influenssadenialisti.

Hyh.

Ja vielä biisi loppuun!

+4
Lauri Paavola
Sitoutumaton Helsinki

Itä-helsinkiläinen sitoutumaton kansalaisaktivisti järjen ja logiikan puolesta valheita vastaan!

Taistelen etenkin inhimillisemmän päihdepolitiikan, yksilönvapauksien ja sananvapauden puolesta.

Läheisiä aiheita ovat muunmuassa koronapaniikin arvostelu, jokaisen eduskuntapuolueen politiikkojen arvostelu ja kaksinaismoralismi, huumeiden vastainen sota, terrorismin vastainen sota, uskontojen kritiikki (erityisesti kolme pahinta Kristinusko, Islam ja Juutalaisuus), ihmiskunnan typeryys, ihmisen lähestyvä sukupuutto jota me suuressa narsismissamme kutsumme "maailmanlopuksi" sekä musiikki.

Mikäli minun teksteistä provosoidut niin tiedät olevasi väärässä. Totuuden puhuja ei pelkää vastakkaista mielipidettä vaan vastaa niihin mielellään. Vain valehtelija tarvitsee sensuuria.

Rakkaudesta lajiin since 1995 ❤

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu