Kannabiksen kotikasvatus kiinnostaa poliisia enemmän kun orjuus.

Poliisi kannustaa naapureita tekemään ilmiantoja toisistaan ja pelkkä valitus oudosta hajusta on peruste sille että ihmisen keskeisiä oikeuksia kuten oikeutta yksityisyyteen ja kotirauhaan loukataan ja suoritetaan kotietsintä.

Kerrostaloasunnosta paljastui poikkeuksellisen suuri ja ammattimainen huumekasvattamo (iltalehti.fi)

”Poliisin mukaan kannabiksen kotikasvatus on lisääntynyt viime vuosina huomattavasti.

– Kasvattamoja on paljon, sillä niitä paljastuu joka viikko, mutta tavallisesti ne ovat alle 20 kasvin kasvattamoja. Yleensä kannabista kasvatetaan omaan tai kaveripiirin käyttöön, Jämsä sanoo.

Poliisi huomauttaa yleisellä tasolla, että kasvatus on paloturvallisuusriski, koska kasvattamoissa voi olla erilaisia jatkojohdon jatkojohtoviritelmiä. Kastelujärjestelmät puolestaan voivat aiheuttaa mittavia vesivahinkoja talossa.

– Asukkaiden olisi syytä olla valppaina ja ilmoittaa poliisille esimerkiksi, jos haistaa kannabiskasvin hajun, Jämsä huomauttaa.”

Kun kyse on huumeista poliisi pistää valtavat resurssit esitutkintaan vaikka kyseessä olisi harmiton hippi ja hänen omaan käyttöön tarkoitetut kasvit. Kun kyse on että jotain orjuutetaan, raiskataan ja pahoinpidellään, poliisia ei voisi vähempää kiinnostaa, kuten HSn loistavassa jutussa kerrotaan. Tutkinta lopetettu – Sunnuntai | HS.fi

’Päätös piti tehdä nopeasti. Mies ei olisi poissa pitkään.

Soitto turvakotiin. Pihaan kaartava taksi. Amina lähti pakoon varattomana, eikä hän tiennyt suomalaisesta yhteiskunnasta juuri mitään.

Amina oli pakotettu avioliittoon kotimaassaan. Amina sanoo, että häneltä ei kysytty mielipidettä eikä hänen perheensä antanut mahdollisuutta kieltäytyä.

Pariskunta muutti Suomeen. Täällä mies käyttäytyi kontrolloivasti ja väkivaltaisesti. Hän kielsi Aminaa puhumasta kellekään ja rajoitti tämän liikkumista. Aminan sosiaalituet mies otti itselleen.

Mies hakkasi ja raiskasi Aminaa. Kun Amina meni ruhjeiden vuoksi lääkäriin, mies seurasi vastaanotolle. Amina oli päivät kotona tekemässä kotitöitä. Jos hän pyysi miestä tekemään jotain, mies löi häntä.

”Hän sanoi, että on maksanut perheelleni avioliitosta, joten nyt olen hänen orjansa”, Amina sanoo.

Päästyään pakoon Amina otettiin Ihmiskaupan uhrien auttamisjärjestelmään. Päätöksessä todetaan näin.

Miehesi on kontrolloinut tekemisiäsi ja pitänyt sinua määräysvallassaan uhkailulla ja väkivallalla. Esityksen mukaan sinut on Suomessa saatettu ihmisarvoa loukkaaviin olosuhteisiin, kun olet joutunut elämään hyväksikäytön ja väkivallan uhrina ja sinut on lisäksi saatettu seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi.

 

Poliisille tehtiin tutkintapyyntö törkeästä ihmiskaupasta ja raiskauksesta. Tutkintapyynnössä kuvattiin olosuhteita, joissa Amina oli joutunut elämään.

Tutkinnanjohtaja tulkitsi olosuhteita seuraavasti: Kyseessä on aviopari ja tutkintapyynnössä on esitetty myös elementtejä, jotka liittyvät pikemminkin avioparin erimielisyyksiin ja yksityisoikeudellisiin riita-asioihin.

Väitettä ei perustella tai avata enempää. Ihmiskauppaa ei koskaan tutkittu, eikä Aminaa kuultu siihen liittyen. Koska poliisi päätti, ettei se tutki ihmiskauppaa, se myös kielsi Aminan asianajajaa esittämästä kuulusteluissa ihmiskauppaa koskevia kysymyksiä. Ne olisivat voineet avata tilannetta viranomaisille.’’

 

Tässä vain yksi esimerkki monesta tapauksesta. Näin toimii meillä poliiisi. Poliisi haluaa vain rangaista, ei auttaa. Näissä tapauksissa missä uhri pyytää apua niin poliisi ei tee mitään tai pahimmassa tapauksissa uhrin asema heikkenee entisestään. Uhrittomia rikoksia kuten huumausainerikoksia poliisi tutkii mielellään ja tutkintakynnys ylittyy jo naapurin ilmiannosta. Kenen mielestä Kannabiksen kotikasvatus on suurempi rikos kuin yllä kuvattu tapaus?

”Luulin, että poliisi olisi tutkinut sitä, miten hän yritti orjuuttaa minua. Mutta he eivät olleet kiinnostuneita siitä”, Amina sanoo.

Aminan mukaan kuulustelija keskeytti hänet toistuvasti ja tivasi häneltä tarkkoja vastauksia. Jos Amina ei muistanut jotain, kuulustelija menetti hermonsa.

”Minua alkoi itkettää, koska hän sai minut pelkäämään. Hän käyttäytyi niin kuin haluaisi rangaista minua jostain.”

Myös Aminan tukihenkilö ja asianajaja kokevat, että kuulustelija käyttäytyi töykeästi.

Lopetettuaan ihmiskauppatutkinnan poliisi tutki pahoinpitelyä ja raiskausta. Raiskaustutkinta kaatui näytön puutteeseen.’’

 

Poliisi on ystävä!

 

’’Suomalaiset luottavat poliisiin.

Täällä luotetaan järjestelmään. Siihen, että ainakin vakavia rikosepäilyjä tutkitaan, uhrit saavat oikeutta ja tekijät joutuvat vastuuseen. Suomalaiset uskovat, että poliisi tekee kaikkensa selvittääkseen sen tietoon tulevat rikokset. Poliisijohto vakuuttaa, että viranomaiset turvaavat kaikkien oikeudet.

Turvaavatko? Puuttuuko poliisi tehokkaasti myös rikoksiin, jotka eivät kosketa juurikaan valtaväestöä?

Vai perustuuko kansalaisten korkea luottamus siihen, että vain harvalla on käsitys vakavien rikosten tutkinnasta? Eli perustuuko luottamus mielikuviin siitä, että rikoksia tutkitaan aina hyvin?

Poliisi on paljon vartijana. Se tekee isoja ratkaisuja. Sellaisia, jotka voivat olla rikoksesta ilmoittaneen elämän tärkeimpiä.

Poliisi on ensimmäinen lenkki oikeusvaltion toiminnassa.

Mitä jää jäljelle, jos se pettää?’’

Jäljelle jää oikeuslaitos joka suojelee lastenraiskaajia naurettavan lyhyillä tuomioilla ja lisää uhrien kärsimystä kun he joutuvat käymään traumaattisen tapahtuman yksityiskohtaisesti läpi vain sen vuoksi että tekijä saa jotain ehdollista ja nuhtelut. Sarjakuristajan kaltaiset sadistit päästetään vapaaksi monta kertaa vähät välittämättä siitä että joka kerralla kuolee taas yksi viaton nainen ja Niko Ranta-ahon kaltaiset rikolliset jotka ovat vaaraksi vain ja ainoastaan itselleen saavat tuntuvat tuomiot. Miksi pedofiili saa kolme kertaa pienemmän tuomion kuin Niko Ranta-aho? | Uusi Suomi Puheenvuoro

Suomi ei ole oikeusvaltio!

Suomalaiset luottaa poliisiin koska suomalaiset ovat lampaita jotka uskoo auktoriteetteja sokeasti. Luotto ei perustu mihinkään todelliseen vaan ainoastaan mielikuviin. Poliisin luottamus kyselyissä yllättäen ne jotka ei luota poliisiin ovat juuri niitä jotka ovat heidän kanssaan olleet tekemisissä, ei vaan epäillyn vaan myös todistajan tai uhrin asemassa. Loppu kansa katsoo telkkarista mukavia poliiseja partioimassa, heittämässä kuivaa läppää ja isällisen lempeästi paimentamassa juoppoja ja luulee että se vastaa todellisuutta.

Lopuksi kehtoan kaikkia tutustumaan rohkean ja suoraselkäisen entisen poliisin, Joakim Lindholmin blogiin                  Blog – Entisen poliisin paljastuksia Suomen poliisin tekemistä rikoksista (wordpress.com 

Tuo antaa hieman realistisemman kuvan poliisin toiminnasta suomessa kun Poliisit-sarjan kaltaiset propagandaohjelmat.

+8
Lauri Paavola
Sitoutumaton Helsinki

Itä-helsinkiläinen sitoutumaton kansalaisaktivisti järjen ja logiikan puolesta valheita vastaan!

Taistelen etenkin inhimillisemmän päihdepolitiikan, yksilönvapauksien ja sananvapauden puolesta.

Läheisiä aiheita ovat muunmuassa koronapaniikin arvostelu, jokaisen eduskuntapuolueen politiikkojen arvostelu ja kaksinaismoralismi, huumeiden vastainen sota, terrorismin vastainen sota, uskontojen kritiikki (erityisesti kolme pahinta Kristinusko, Islam ja Juutalaisuus), ihmiskunnan typeryys, ihmisen lähestyvä sukupuutto jota me suuressa narsismissamme kutsumme "maailmanlopuksi" sekä musiikki.

Mikäli minun teksteistä provosoidut niin tiedät olevasi väärässä. Totuuden puhuja ei pelkää vastakkaista mielipidettä vaan vastaa niihin mielellään. Vain valehtelija tarvitsee sensuuria.

Rakkaudesta lajiin since 1995 ❤

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu