Kannabis Laukaisee Psykooosin!

Siis kannabiskeskustelu. Se laukaisee monilla ihmisillä psykoosin.

Terveyskirjasto määrittelee psykoosin näin

”Psykoosilla tarkoitetaan tilaa, jossa henkilön todellisuudentaju on heikentynyt ja hänellä on huomattavia vaikeuksia erottaa, mikä on totta ja mikä ei.”

 

Faktat
  1. Yksikään valtio jossa on dekriminalisoitu Kannabis tai kaikki huumeet tai jossa on laillistettu Kannabis ei haitat ole nousseet vaan ala-ikäisten käyttö on poikkeuksetta vähentynyt kuten myös huumekuolemat. Esimerkiksi Portugalissa kuoli vuosi ennen dekriminalisointia 132 ihmistä huumeisiin, 2019 tuo huumeisiin kuolleiden määrä oli pudonnut kahteenkymmeneen. Suomessa kuoli 2019 257 ihmistä huumeisiin. Tähän ei haluta muutosta. ’’Ei Suomea voi suoraan verrata Portugaliin sillä jokainen maa on erilainen blaa blaa blaa’’ Kyllä mutta jos jokaisessa maassa on vaikutukset olleet pelkästään positiivisia niin miten ihmeessä Suomi olisi poikkeus?
  2. Kun katsoo EMCDDAn tilastoja EMCDDA home page | www.emcdda.europa.eu (EUn huumevalvontavirasto) näkee miten maat joissa on tiukin huumepolitiikka (kuten Suomi ja Ruotsi) on myös maita missä on suurimmat haitat ja maat missä on liberaalimpi suhtautumien, etenkin ne jotka ovat dekriminalisoineet tai laillistaneet (kuten Portugali ja Hollanti) on ne joissa on kaikkein pienimmät haitat. Esimerkiksi Hollannissa kaksi kertaa pienempi osuus ala-ikäisistä nuorista kokeilee Kannabista, viisi kertaa vähemmän ihmisiä (väkilukuun suhteuttettuna) kuolee yliannostukseen (Suomessa kuoli 57 ihmistä enemmän vaikka väkilukua ei ottaisi huomioon kuin 17-miljoonan asukkaan Hollannissa) ja noista kuolleista on alle 30-vuotiaita nuoria kolme kertaa suurempi osuus Suomessa kuin Hollannissa jossa huumeisiin kuolleen keski-ikä on huomattavasti suurempi. Suomessa kuolee siis viisitoista kertaa enemmän nuoria huumeisiin kuin Hollannissa missä Kannabis on laillistettu eikä minkään huumeen käytöstä rangaista. Varsin ikäviä tosiasioita nämä jos vastustat dekriminalisointia ja laillistamista. Siksi ne sivuutetaan täysin ja samalla edistetään lasten huumeidenkäyttöä ja nuorten huumekuolemia.
  3. 1950 luvulla heroiinia ja amfetamiinia sai Suomessa vapaasti ja varsinkin heroiinin käytössä Suomi oli maailman kärkimaita mutta kuoliko monikin siihen silloin? Käyttikö alaikäiset sitä? Liittyikö sen käytttöön rikollisuutta? Pitäisiköhän päätellä tuosta jotain?
  4. Tieteellisissä tutkimuksissa joissa on vertailtu päihteiden haitallisuutta niiden fyysisten, psyykkisten ja sosiaalisten haittojen sekä addiktiopotentiaalin perusteella alkoholi on tutkimuksesta riippuen joko pahin tai pronssisijalla heroiinin ja kokaiinin jälkeen. Päihteet kuten kannabis, ekstaasi (MDMA), LSD, ketamiini, amfetamiini, khat, psilosybiini (taikasienet) ja amyylinitraatti (poppers) on joka ikisessä tutkimuksessa osoitettu vähähaittaisemmaksi kuin alkoholi, mikä ei tietenkään tarkoita että ne ovat haitattomia sillä alkoholi on erittäin vaarallinen päihde! Niiden haitat eivät kuitenkaan voi siis toimia perusteena kieltolaille sillä ne ovat alkoholia vähähaittaisempia ja 👇
  5. Alkoholin kieltolakia kokeiltiin ja se epäonnistui. Huumeiden kohdalla on täysin sama asia! Oikeastaan ollaan vielä typerämpiä, alkoholin kieltolain aikaan käyttöä ei sentään oltu kriminalisoitu eikä alkoholia juovat ihmiset olleet rikollisia, huumeiden kanssa hulluus on viety astetta pidemmälle ja seuraukset näkee jokainen omin silmin.
  6. Alkoholin juominen ja etenkin tupakan poltto, (laillisessa kontrollissa olevien päihteiden käyttö) on vähenemään päin nuorison keskuudessa kun taas kannabiksen ja nuuskan, laittoman ja semilaittoman (HUOM: nuuskalla nyt sama status kun kannabiksella on jos se dekriminalisoitaisiin! Siksi laillistaminen parempi!) päihteen käyttö yleistyy. Laillisella kontrollilla on onnistuttu vähentämään käyttöä ja haittoja kun laittomuus on taas lisännyt niitä valtavasti.
  7. KIELTOLAIN (niin alkoholin kuin huumeiden kieltolain) VASTUSTAMINEN EI OL SAMA ASIA, KUIN KÄYTÖN SUOSITTELEMINEN/PUOLUSTAMINEN! Voit aivan hyvin jatkaa kananbiksen polton vastustamista ja kannattaa sen laillistamista. Se on mahdollista, jopa järkevää usko tai älä! En suosittele ketään käyttämään huumeita, suosittelen kaikkia käyttämään järkeä! KIELTOLAIN KUMOAMINEN ON JÄRKEVÄÄ.

 

Kun otetaan edellä mainitut faktat huomioon, faktat joita kukaan ei ole pystynyt kiistämään, kieltolain kannattaminen on järkevää ainoastaan silloin jos tienaa rahaa suoraan tai epäsuorasti laittomasta huumekaupasta.

Muuten se on joko merkki idiotismista tai täyttää psykoosin tunnusmerkit.

Haluaako joku tietää mikä on tämä mystinen kannabispsykoosi ja miltä se kuulostaa?

Tältä

Luomuhappo feat Kansanedustajat Rantanen, Kilpi & Lehto Metsässä & Kannapisaloite – YouTube

 

Pitäisiköhän kenties herätä sieltä kannabispsykoosista todellisuuteen vai haluatteko jatkaa itsenne nolaamista?

Ei se ole virhe että myöntää olleensa väärässä jostain, päinvastoin virheiden myöntäminen on fiksun ihmisen merkki. Elämä on sitä että oppii jos haluaa oppia. Tyhmä ihminen ei opi ja jumittaa omissa ennakkokäsityksissään. Jos se nyt on mahdotonta myöntää itselleen ja muille että on ollut jostain asiasta väärässä niin siinä tapauksessa ystävällinen neuvo: kannattaa olla ihan vain hiljaa.

”Se huumeiden käyttö, se kuuluu tän huumerikollisuuden ikään kuin kivijalkaan, et jos ihmiset ei käytä huumeita niin jollei ole sitä kysyntää, ei ole tarjontaa, ei ole tätä tätä koko systeemiä et kyl se peruskysymys on et huumausaineiden käyttö on syytä pitää rangaistavana”

Jari ”Keisari” Aarnio

Helsingin huumepoliisin päällikkö 1999-2013

Tuomittu useista törkeistä virka sekä huumausainerikoksista

Hänkin on päässyt omaan remixiin Infected Mushroom feat Jari Aarnio – Becoming Insane on Syytä Pitää Rangaistavana – YouTube (eikö olekkin hauskaa miten ihmiset jotka kaikista vähiten haluaisi päätyä teknoremixeihin ovat juuri niitä jotka niihin päätyy koska möläyttelevät tälläisiä asioita?)

”we will look back on the drug war one day, and marvel at how we could ever have believed in it”.

Neil Woods

Työskenteli 14v englannin huumepoliisissa peitetehtävissä kunnes tajusi että huumeiden vastainen sota ei ole voitettavissa ja että hänen työnsä aiheuttaa VAIN ja AINOASTAAN haittaa. Kannattaa nykyään laillistamista.

Häneestä voit lukea lisää täältä: Neil Woods: Entinen huumepoliisi joka teki parannuksen ja katuu kaikkea pahuutta minkä hän on aiheuttanut | Uusi Suomi Puheenvuoro

Mitä pidempään sinä jatkat kieltolain puolustamista sen nolompaa se tulee sinulle olemaan KUN laillistaminen tapahtuu ja haitat vähenee. Se EI ole noloa myöntää olleensa väärässä jos sen tekee ennen sitä. Sen jälkeen se ei enää onnistu ja sen lisäksi että olet nolannut itsesi julkisesti sinä olet myös ollut edistämässä nuorten huumekokeiluja ja huumekuolemia.

 

Herätys!

Aika herätä todellisuuteen.

 

 

+2
Lauri Paavola
Sitoutumaton Helsinki

Itä-helsinkiläinen sitoutumaton kansalaisaktivisti järjen ja logiikan puolesta valheita vastaan!

Taistelen etenkin inhimillisemmän päihdepolitiikan, yksilönvapauksien ja sananvapauden puolesta.

Läheisiä aiheita ovat muunmuassa koronapaniikin arvostelu, jokaisen eduskuntapuolueen politiikkojen arvostelu ja kaksinaismoralismi, huumeiden vastainen sota, terrorismin vastainen sota, uskontojen kritiikki (erityisesti kolme pahinta Kristinusko, Islam ja Juutalaisuus), ihmiskunnan typeryys, ihmisen lähestyvä sukupuutto jota me suuressa narsismissamme kutsumme "maailmanlopuksi" sekä musiikki.

Mikäli minun teksteistä provosoidut niin tiedät olevasi väärässä. Totuuden puhuja ei pelkää vastakkaista mielipidettä vaan vastaa niihin mielellään. Vain valehtelija tarvitsee sensuuria.

Rakkaudesta lajiin since 1995 ❤

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu