Kuka hallitsee Suomen huumekauppaa?

Paljon voi päätellä Kokoomuksen kansanedustajan, Väkivaltarikosyksikön päällikön ja Jari Aarnion hyvän ystävän Kari Tolvasen haastattelusta jonka tein tässä taannoin

Myös puheluni KRPlle jonka tallensin ja jossa yritin antaa vihjeen huumausainerikoksista kertoo paljon

Ja vaikka tuolloin ei osattu yhdistää oikeaan paikkaan niin onneksi tänään kävi tuuri ja se onnistui, suosittelen katsomaan videon kokonaan (kohdassa 23:15-24:25 tekninen virhe kohdasta 24:25 jatkuu taas normaalisti)

Bonuksena vielä tämä video: Kokoomuksen Korruptoituneet Kytät 2 Jari ”KannabisKuolema” Kinnunen (rumble.com)

Lopuksi voi jokainen tahollaan miettiä että ketkä vastustaa todistetusti toimivampaa päihdepolitiikkaa ja mitkä ovat heidän motiivinsa siihen?

Luotatteko poliisiin?

Minä luotan. Tähän poliisiin ’I’ve done really bad things’: The undercover cop who abandoned the war on drugs | Drugs | The Guardian

Sekä tähän Poliisiin

Jostain syystä moni teistä luottaa mielummin näihin poliiseihin

Keneen sinä luotat? Kuka tässä valehtelee? Kenellä on paremmat argumentit?

Fact check: jos vastustat huumeiden laillistamista tuet järjestäytynyttä rikollisuutta!

Miten ne huumeet voidaan laillistaa ilman että niiden käyttö ja varsinkin niiden haitat lisääntyvät? Älä käytä huumeita, käytä järkeä! Ehdotukseni siitä miten tehdä järkevämpää päihdepolitiikkaa! | Uusi Suomi Puheenvuoro

Siinä on minun ehdotukseni, paremman saa toki tehdä jos haluaa.

Mikäli olet tyytyväinen siihen että joka vuosi yhä useampi alaikäinen kokeilee huumeita, joka vuosi, huumeidenkäyttö yleistyy (Jätevesitutkimus: väestötason huumeiden käyttö – THL) ja joka vuosi yhä useampi nuori kuolee huumeisiin sekä järjestäytynyttä rikollisuutta pitää mielestäsi tukea, jatka ihmeessä kieltolain kannattamista!

Tai sitten voit niellä ylpeytesi, myöntää virheesi ja tunnustaa se tosiasia että

HUUMEIDEN LAILLISTAMISEN KANNATTAMINEN EI OLE SAMA ASIA KUIN NIIDEN KÄYTÖN KANNATTAMINEN!

0
Lauri Paavola
Sitoutumaton Helsinki

Itä-helsinkiläinen sitoutumaton kansalaisaktivisti järjen ja logiikan puolesta valheita vastaan!

Taistelen etenkin inhimillisemmän päihdepolitiikan, yksilönvapauksien ja sananvapauden puolesta.

Läheisiä aiheita ovat muunmuassa koronapaniikin arvostelu, jokaisen eduskuntapuolueen politiikkojen arvostelu ja kaksinaismoralismi, huumeiden vastainen sota, terrorismin vastainen sota, uskontojen kritiikki (erityisesti kolme pahinta Kristinusko, Islam ja Juutalaisuus), ihmiskunnan typeryys, ihmisen lähestyvä sukupuutto jota me suuressa narsismissamme kutsumme "maailmanlopuksi" sekä musiikki.

Mikäli minun teksteistä provosoidut niin tiedät olevasi väärässä. Totuuden puhuja ei pelkää vastakkaista mielipidettä vaan vastaa niihin mielellään. Vain valehtelija tarvitsee sensuuria.

Rakkaudesta lajiin since 1995 ❤

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu