Kuka haluaa että nuoret alkaa käyttämään huumeita ja yhä usempi kuolee yliannostukseen?

Sinä, mikäli kannatat kovempia rangaistuksia huumeista, vastustat dekriminalisointia etenkin laillistamista ja mielestäsi neulanvaihtopisteet ovat narkkarien ’’hyysäämistä’’. Joko tietämättä tai tietoisesti edistät sitä että joka vuosi yhä useampi ylä-aste ikäinen nuori kokeilee huumeita, yhä useampi näistä kokeilijoista siirtyy kovempiin aineisiin ja kuolee yliannostukseen ja järjestäytynyt rikollisuus sekä heidän korruptoimat viranomaiset elää ja voi paksusti.

 

Miksi yhä useampi nuori kokeilee huumeita?

 

Koska niitä mainostetaan nuorille tehokksaasti. Sitä eivät kuitenkaan tee huumekauppiaat, järjestöt/puolueet jotka ajavat liberaalimpaa päihdepolitiikkaa (Vihreät, Suomen Kannabisyhdistys jne) tai me jotka otamme kantaa nykyistä lainsäädäntöä vastaan.

Parasta mainosta huumeille on koulun päihdevalistus. Tästä olen kirjoittanut tarkemmin blogissani Poika joka huusi sutta eli miten pelotteluun perustuva päihdevalistus tappaa nuoria | Uusi Suomi Puheenvuoro

Sen lisäksi melkein yhtä tehokasta mainosta huumeille on vihainen setämies tai tuohtunut kukkahattutäti joka paasaa huumeita vastaan vailla mitään tietoa huumeista. Niitä on täälläkin paljon kommentoimassa. En viitsi tähän laittaa nimiä sillä he valittavat kuitenkin ylläpidolle ja saan bannit mutta ihan jokainen kyllä näkee keistä minä puhun kun selaa näitä huumeblogeja täällä. Onko nämä hahmoja joita nuoriso kunnioittaa? Vai juuri niitä joita vastaan herää halu kapinoida? Omalla kohdalla mielenkiinto heräsi huumeita kohtaan koulun päihdevalistuksesta ja sitä lisäsi sen sukupolven ykkösvalehteliija Irti huumeista RYn puheenjohtaja Jukka Riipinen. Tyypillinen esimerkki vanhasta miehestä joka houkuttelee nuoria kokeilemaan omalla vastustamisellaan.

(1) Jukka Riipinen höpöttää huumeista – YouTube

Kyllä se pilvenpoltto tämän jälkeen houkutteli vielä enemmän kun kuunteli tämän kaltaisia neroja.

Jos nämä henkilöt alkaisivat oikeasti houkuttelemaan nuorisoa käyttämään huumeita, Kannabis olisi nuorten keskuudessa yhtä suosittua kun Popedan tai Eppu Normaalin musiikki. Siihen asti   🎶 Ei lopu täältä Subut ei Amfetamiini täältä kaamospimeydestä Skandinaavien, asemat pullollaan avointa huumekauppaa antaa kyttien jatkaa diilaamistaan!🎶

Suomessa kokeilee kaksi kertaa enemmän nuoria Kannabista kuin Hollannissa jossa Kannabiksen poltto on avointa ja valistus realistista eikä perustu valehteluun ja liiotteluun.

Miksi Suomessa on niin paljon yliannostuskuolemia?

 

Koska Suomessa ei uskalleta hakeutua hoitoon, eikä sinne välttämättä pääse vaikka haluaisi  ja vaikka pääsee se hoidon taso on todella huono. Poliisi valehtelee usein julkisuudessa että he toimittavat käyttäjiä hoitoon. Tämä ei pidä paikkaansa sen olen todennut omakohtaisesti kolme kertaa sekä monella tuttavallani ihan sama kokemus. Poliisi sanoo että heidän on tarjottava lain mukaan hoitoa sakkorangaistuksen sijasta vaikka tätä ei oikeasti tapahdu koskaan. Jos näin olisi niin hoitoa haluavanhan kannattaisi mennä käyttämään huumeita suoraan poliisin nenän eteen sillä nykyään hoitoa hakevat eivät sinne pääse kun pitkän jonotuksen jälkeen. Jos sitä haluaa heti niin ei muuta kun etsii poliisit menee piikittämään huumeita heidän nenän eteen ja pääsee nopeasti hoitoon. Helppoa 😊

Poliisi myös valehtelee että hoitoon voi hakeutua nykypolitiikalla ilman seurauksia .Tämä ei ole ihan yhtä härski vale kuin tuo edellinen mutta erittäin harhaanjohtavaa tämä on. Hoitoon voi hakeutua ilman pelkoa sakkorangaistuksesta mutta se ei nyt olekkaan se pahin seuraus kun jää kiinni huumeiden käytöstä. Pahimmat seuraukset liittyvät työpaikan menettämiseen ja jos on lapsia huostaanottoon. Näitä saa kyllä pelätä mikäli hakeutuu hoitoon vapaaehtoisesti. Minulla nyt ei ole kumpaakaan enkä toisaalta edes haluaisi hoitoon mutta monilla jotka haluaa on jompikumpi tai molemmat. Jos he eivät ole jääneet kiinni viranomaisille huumeiden käytöstä niin on iso kynnys hakea hoitoa tämän vuoksi. Motivaatiota siihen ei varmasti lisää se miten myös ex-käyttäjiä syrjitään ja sitä joutuu häpeilemään vaikka sen päinvastoin sen kuuluisi olla ylpeyden aihe. Kuka tahansa pystyy aloittamaan huumeiden käytön, kuka tahansa myös pystyy olla aloittamatta huumeiden käyttöä mutta vain harva pystyy lopettamaan sen! Ihan turha tulla tähän kenenkään joka ei ole addikti pätemään mitään. Tämän tietävät ainoastaan entiset ja nykyiset ongelmakäyttäjät. Tavallinen ihminen tietää tästä yhtä paljon kun minä tiedän naisten kuukautiskivuista.

 

Drug-related deaths and mortality in Europe (europa.eu)

Suomi, Ruotsi ja  muut maat jotka ajavat tiukkaa huumepolitiikkaa komeilevat vuodesta toiseen yliannostustilastojen (suhteutettuna väkilukuun) kärjessä kun taas Hollanti, Saksa ja muut järkevämpää päihdepolitiikkaa tekevät maat ovat siellä viimeisinä. Puhdasta sattumaa varmasti…

 

Miksi kova huumepolitiikka hyödyttää järjestäytynyttä rikollisuutta?

 

Se on heidän elinehto ja pääasiallien tulonlähde. Mikä taho hallitsi Alkoholin myyntiä kieltolain aikaan? Entä mikä taho hallitsee sitä nykyään? Ihan jo tästä voi jokainen jolla on edes vähän loogista päättelykykyä päätellä että haluaako järjestäytynyt rikollisuus huumeet lailliseen jakeluun. Täällä on blogeja joissa sanotaan että siinä kun tuetaan inhimillistä päihdepolitiikkaa tuetaan järjestäytynyttä rikollisuutta. Tämähän on juuri toisin päin. En tiedä ovatko nämä ihmiset oikeasti noin tyhmiä vai ovatko he osa järjestäyntynyttä rikollisuutta tai niitä tahoja jotka saavat järjestäytyneeltä rikollisuudelta lahjusrahaa kuten huumepoliiseja (Jari Aarnio) ja nämähän ei tykkää kun levitetään totuutta.

 

Todella moni ei tiedä että on eri asia mikä on järkevää, mikä on moraalitonta ja mikä on laitonta.

Otetaan muutama esimerkki

  • Huumeiden käyttö: Ei ole järkevää, Ei ole moraalitonta ja on valitettavasti laitonta tällä hetkellä
  • Kumppanin pettäminen: Ei ole järkevää, on moraalitonta mutta se ei ole laitonta (hyvä niin)
  • Juha Sipilän kaltaisten veijareiden veronkierto  verosuunnittelu: On järkevää (henkilön itsensä kannalta), on moraalitonta eikä valitettavasti ole laitonta
  • Murha jonka avulla pyrkii edistämään omia itsekkäitä tavoitteita: ei ole järkevää (kiinnijäämisriski suuri) on moraalitonta ja on laitonta
  • Inhimillisen päihdepolitiikan kannattaminen: On järkevää, ei ole moraalitonta ja on laillista

 

 

 

Se että kannattaa huumeiden laillistamista ei ole sama asia kuin se että kannattaa huumeiden käyttöä.

Vaikka vihaisit narkomaaneja ja heidän elämäntyyliä joudut siitä maksamaan verorahoistasi. Siihen ei auta se että raivoaa täällä netissä asiasta. Se ei muuta sitä että siihen uppoaa joka vuosi enemmän ja enemmän sinun verorahojasi.

Jos et kuulu siihen prosenttiin joka hyötyy huumeiden kieltolaista (huumekauppiaat, huumepoliisit, muut korrupoituneet viranomaiset, pankkiirit jotka pesee huumerahat lailliseksi rahaksi, politiikot jotka saavat helppoja ääniä pelonlietsonnalla) sinun on ihan oman etusi tähden järkevää kannattaa huumeiden laillistamista. Siihen uppoaa valtavat summat verorahojasi jotka voisi käyttää johonkin hyödylliseen. Tällä hetkellä sinä maksat laskun ja nämä yllä olevat tahot korjaavat sadon.

 

Tiedän että on vaikeaa myöntää olleensa jostain asiasta väärässä. Tässä asiassa kuitenkin säästyisi moni nuori huumeongelmalta, vielä useampi säästyisi yliannostuskuolemalta ja verorahoja vapautuisi valtavasti johonkin yleishyödylliseen. Mikäli haluat jatkaa järjestäytyneen rikollisuuden ja korruptoituneen huumepoliisin tukemista on sinulla siihen oikeus. Moni nuori maksaa siitä kuitenkin hengellään.

+4
Lauri Paavola
Sitoutumaton Helsinki

Itä-helsinkiläinen sitoutumaton kansalaisaktivisti järjen ja logiikan puolesta valheita vastaan!

Taistelen etenkin inhimillisemmän päihdepolitiikan, yksilönvapauksien ja sananvapauden puolesta.

Läheisiä aiheita ovat muunmuassa koronapaniikin arvostelu, jokaisen eduskuntapuolueen politiikkojen arvostelu ja kaksinaismoralismi, huumeiden vastainen sota, terrorismin vastainen sota, uskontojen kritiikki (erityisesti kolme pahinta Kristinusko, Islam ja Juutalaisuus), ihmiskunnan typeryys, ihmisen lähestyvä sukupuutto jota me suuressa narsismissamme kutsumme "maailmanlopuksi" sekä musiikki.

Mikäli minun teksteistä provosoidut niin tiedät olevasi väärässä. Totuuden puhuja ei pelkää vastakkaista mielipidettä vaan vastaa niihin mielellään. Vain valehtelija tarvitsee sensuuria.

Rakkaudesta lajiin since 1995 ❤

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu