Kuka Levittää Disinformaatiota?

Lyhyt vastaus: kaikki. Tahallaan tai tahattomasti, enemmän tai vähemmän jokainen meistä levittää valheellista tietoa asioista jotka on meille tärkeitä joko koska a) katsomme asioita jotka on meille tärkeitä puolueellisesti b) olemme tyhmiä ja aivopestyjä tai c) meillä on taloudellinen intressi toimia niin.

 

Follow the Money

 

Tuo viimeksi mainittu on hyvä muistaa aina kun arvioi informaation lähdettä, onko hänellä jokin taloudellinen intressi toimia niin?

Lemppari syntipukki kaiken pahan takana on tietenkin Putin  tuo James Bond elokuvista tuttu pahis joka varmasti levittää disinformaatiota ja paljon, tosin hän tekee sitä lähinnä kotiyleisölleen hän nimittäin ei hyödy siitä mitään että horjuttaa ”läntisiä demokratioita” (hyviksiä) sillä olemme hänen parhaat asiakkaat ja parhaiden asiakkaiden talouden horjuttaminen olisi sangen typerää. Putin toki syyttää Venäjän sisäisistä ongelmista pahaa länttä, ihan kuten meidänkin päättäjät ja media syyttää meidän sisäistä ongelmista Putinia. Kätevä symbioosi jonka molemmat osapuolet haluavat varmasti säilyttää.

Rokotevastaisen (lue: lääkefirmojen levittämän propagandan kyseenalaistavat) ”disinformaation” lähteeksi epäillään usein myös Putinia, sitä ei tosin ole kerrottu miksi Putin haluaa levittää rokotevastaisuutta kun hän itsekkin pelkää kuollakseen koronaa. Ai niin koska hän on pahis. That must be it. Eihän siinä tarvitse mitään logiikkaa ollakkaan.

Taloudellista intressiä levittää rokotevastaisuutta on hieman vaikea löytää keltään, toki sitä tekee myös tahot jotka uskovat mihin tahansa salaliittoteorioihin kuten litteään maahan mutta se että jotkut hörhöt kertoo uskomattomia väitteitä kuten että rokotteissa on mikrosiru jonka avulla meitä pystytään vakoilemaan, jossa ei olisi järjen hiventäkään sillä meillä on jo valmiiksi sellaiset ja käytämme niitä täysin vapaaehtoisesti sellaisen laittaminen rokotteeseen olisi siis täysin turhaa. Sen sijaan rokote joka heikentää ihmisen immuunipuolustusta olisi lääkefirmojen edun mukaista sillä silloin tarvitaan kolmas rokote, neljäs rokote jne eikä ihmiset tule kuitenkaan tajuamaan totuutta joka on suoraan silmiemme edessä sillä harva meistä haluaa myöntää olleensa väärässä jostain. Taloudellinen intressi siis levittää rokotedisinfoa rokotteen ottamisen puolesta on hyvinkin vahva lääketeollisuudella. Samoin kuten lääketeollisuudella on taloudellinen intressi siinä kun heidän lahjomansa lääkärit ovat niin kovin huolissaan kannabiksen vaaroista että määräävät mielummin tilalle täysin turvallisia opiaatteja kuten Tramalia® jossa on patentti ja joka on niin turvallista että aiheuttaa toiseksi eniten yliannostuskuolemia heti bubrenorfiinin jälkeen (kolmanneksi eniten jos ottaa alkoholin mukaan). Toisin kun kannabiksessa joka on kasvi mikä tarkoittaa ettei siihen saa patenttia, Tramaliin saa joten tottakai se on turvallisempi.

Lääketeollisuudella joka on luonut joka ikisen synteettisen huumeen ja markkinoinut niitä täysin turvallisina parannuskeinona vaivaan kuin vaivaan jotka ei aiheuta riippuvuutta, onkin toiseksi suurin intressi pitää niiden käyttö rangaistavana nyt kun niistä on patentti rauennut ja niiden myynnistä vastaa huumediilerit joilla on tietenkin se kaikkein suurin intressi vastustaa laillistamista tarvittaessa valehtemalla jopa niin härskisti että suurin osa huumekuolemista johtuu kannabiksen ja jonkun muun aineen yhteisvaikutuksesta mikä ei tietenkään pidä paikkaansa, kannabis ei lisää yliannostusriskiä yhdenkään aineen kanssa mikä on tieteellinen fakta.

 

Kriittisiin kysymyksiin vastaaminen

on huomattavasti vaikeampaa kuin valehteleminen ja propagandan levittäminen joten siksi valehtelijalle on todella kova paikka kun joku soittaa ja kysyy miksi sinä valehtelit tietoisesti eduskunnassa tai kun rokoteasiantuntijalta kysyy että jos MRNA-rokotteet ovat niin turvallisia niin miksi valmistajat on vapautettu kaikista haittavastuista?

Seurauksena tulee pelkkää sössötystä ja tekosyitä  kuten voitte kuulla noista linkeistä.

 

Keneen kannattaa luottaa?

 

Niihin jotka on valehdelleet monta kertaa aiemminkin ajaakseen omia taloudellisia intressejään ja jotka tekee samaa vieläkin vai kenties niihin jotka ovat tajunneet karun todelllisuuden omakohtaisen kokemuksen kautta tai jotka ovat valmiita jättämään raskauttavaa todistusaineistoa itseään vastaan jotta ihmiset tajuaisivat miten heille valehdellaan ja miten voitaisiin asioita muuttaa parempaan suuntaan.

Sitä olisi jokaisen syytä pohtia.

 

 

 

+5
Lauri Paavola
Sitoutumaton Helsinki

Itä-helsinkiläinen sitoutumaton kansalaisaktivisti järjen ja logiikan puolesta valheita vastaan!

Taistelen etenkin inhimillisemmän päihdepolitiikan, yksilönvapauksien ja sananvapauden puolesta.

Läheisiä aiheita ovat muunmuassa koronapaniikin arvostelu, jokaisen eduskuntapuolueen politiikkojen arvostelu ja kaksinaismoralismi, huumeiden vastainen sota, terrorismin vastainen sota, uskontojen kritiikki (erityisesti kolme pahinta Kristinusko, Islam ja Juutalaisuus), ihmiskunnan typeryys, ihmisen lähestyvä sukupuutto jota me suuressa narsismissamme kutsumme "maailmanlopuksi" sekä musiikki.

Mikäli minun teksteistä provosoidut niin tiedät olevasi väärässä. Totuuden puhuja ei pelkää vastakkaista mielipidettä vaan vastaa niihin mielellään. Vain valehtelija tarvitsee sensuuria.

Rakkaudesta lajiin since 1995 ❤

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu