Mikko Kärnä sekä muut paholaisen asianajajat

Vuonna 1898 saksalainen lääkefirma Bayer toi markkinoille super turvallisen ja vaarattoman yskänlääkkeen lapsille nimeltään heroiini. Vuodesta 1898 vuoteen 1910 heroiinia markkinoitiin riippuvuutta aiheuttamattomana morfiinin korvaajana ja (lasten) yskänlääkkeenä. Sitten raukesi patentti ja haitat huomattiin mutta kukaan ei joutunut tästä vastuuseen.

 

Vuonna 1933 Philadephialainen lääkefirma Smith Klein&French toi markkinoille amfetamiinin. Sitä markkinoitiin turvallisena ja tehokkaana muunmuassa masennuksen ja lihavuuden hoitoon.

Sitten raukesi patentti ja haitat huomattiin. Kukaan ei joutunut vastuuseen.

 

Vuonna 1957 Chemistry Industry Basel toi markkinoille talidomidin. Sitä markkinoitiin univaikeuksiin ja ahdistukseen turvallisena lääkkeenä. 

Viiden vuoden päästä tajuttiin että se aiheuttaa vakavia sikiövaurioita ja tuhannet lapset syntyivät epämuodostuneina. Siitä huolimatta, kukaan ei joutunut vastuuseen.

 

90-luvulla Purdue Pharma toi markkinoille Oksikodonin sitä markkinoitiin turvallisena ja haitattomana opiaattina joka ei aiheuta riippuvuutta kuten heroiini eli samalla tavalla miten heroiinia markkinoitiin turvallisena korvikkeena morfiinille aikanaan. Kesti taas sen patentin aika että huomattiin että se aiheuttaa riippuvuutta ja siihen voi helposti kuolla. Kesti parikymmentä vuotta että tämä tajuttiin ja seurauksena Yhdysvalloissa on nyt opioidiepidemia.

2005 Pfizer toi markkinoille Lyrican jota se kehui täysin turvalliseksi hermokipulääkkeeksi. Myöhemmin selvisi että Pfizer oli pimittänyt tutkimuksia jotka osoittavat tuon lääkkeen haitat ja lahjonut lääkäreitä jotka olivat kyseistä lääkettä sitten häveliäästi määränneet.

Siitä huolimatta että Pfizer toimi täysin tahallisesti ja tietoisesti siinä kun he peittelivät jokaista tutkimusta jossa osoitettiin kyseisen valmisteen olevan haitallista, kukaan ei joutunut vankilaan ja Pfizer selvisi sakoilla.

 

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä siitä miten lääkefirmat toimii ja miten ne onnistuvat aina välttämään vastuun teoistaan!

Onko tilanne muuttunut parempaan suuntaan?

No ei ole, vaan huonompaan. Nyt Pfizerillä ja kumppaneilla on takanaan poliitikot ja media, etunenässä ja kaikkein äänekkäimpänä Keskustan ”kansan”(Pfizerin)edustaja Mikko Kärnä.

Jokainen voi kuulla miten hän on mies joka seisoo sanojensa takana tästä

Tämän jälkeen hän alkoi kiukutella lisää Twitterissä

Tähän hän ei silti ole vieläkään kyennyt vastaamaan

Tämä kirjoitus ei ole sitä varten että Mikko Kärnä kärsisi vaaleissa, ei siihen tarvitse minun apua sillä ei kukaan nyt ota Keskustaa saatikka Mikko Kärnää tosissaan muutenkaan ja heidän korruptiossa kylpevä puolueensa tulee vajoamaan historiaan ihan ilman tätäkin.

Tämä on todiste rikosprosessia varten sillä tämä on todiste tietoisesta toiminnasta.

Kannattaa tutustua sellaiseen säädökseen kuin Nuremberg 2.

Sitten kannattaa alkaa miettimään olisiko aika laittaa nuo oikeat rikolliset vastuuseen?

Katsokaahan tämä video ja miettikää hetki.

PS: Laitan tämän blogini myös tänne: Kaikuja Kaninkolosta (kaninkolo666.blogspot.com) siltä varalta että sensuuri iskee. Muistutan että myös täysin asiallisen kirjoituksen sensurointi lähettä itsessään vahvan viestin. Kun puhuu totta ei tarvitse pelätä eriäviä mielipiteitä, ainoastaan valehtelija joutuu turvautumaan sensuuriin.

+3
Lauri Paavola
Sitoutumaton Helsinki

Itä-helsinkiläinen sitoutumaton kansalaisaktivisti järjen ja logiikan puolesta valheita vastaan!

Taistelen etenkin inhimillisemmän päihdepolitiikan, yksilönvapauksien ja sananvapauden puolesta.

Läheisiä aiheita ovat muunmuassa koronapaniikin arvostelu, jokaisen eduskuntapuolueen politiikkojen arvostelu ja kaksinaismoralismi, huumeiden vastainen sota, terrorismin vastainen sota, uskontojen kritiikki (erityisesti kolme pahinta Kristinusko, Islam ja Juutalaisuus), ihmiskunnan typeryys, ihmisen lähestyvä sukupuutto jota me suuressa narsismissamme kutsumme "maailmanlopuksi" sekä musiikki.

Mikäli minun teksteistä provosoidut niin tiedät olevasi väärässä. Totuuden puhuja ei pelkää vastakkaista mielipidettä vaan vastaa niihin mielellään. Vain valehtelija tarvitsee sensuuria.

Rakkaudesta lajiin since 1995 ❤

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu