Miksei nuoriso imppaa liimaa?

Kieltolain kannattajat usein argumentoivat että (kannabiksen) dekriminalisointi/laillistaminen antaisi nuorille täysin väärän signaalin ja lisäisi käyttöä huomattavasti.

Mistä vetoa että samat tyypit on taas ensi vuonna päivittelemässä miten voi olla että nuorten huumeidenkäyttö on taas lisääntynyt, tarvitaan kovemmat rangaistukset ja enemmän valistusta jossa nuoria varoitetaan huumeiden vaaroista!

 

Oletteko te miettineet että kun kerran päihteen kieltäminen ja setämiesten/kukkahattutätien marmatus jossa valistetaan nuorisoa sen vaaroista vähentää käyttöä niin miksi nuoret eivät imppaa liimaa? Siitä menee pää sekaisin, se on täysin laillista eikä siitä hirveästi valisteta kuinka vaarallista se on. Miksi siis se ei ole kovin suosittua nuorison keskuudessa?

Sitten kun miettii kuinka suosittua huumeidenkäyttö oli nuorten keskuudessa ennenkun ne keksittiin kieltää, silloin 1950-luvulla kun heroiinia ja amfetamiiniakin sai kuka tahansa ostettua apteekeista, niin mitäköhän siitä voisi päätellä?

Mitä jos oikeasti lopettaisitte sen kannabiksen markkinoinnin nuorille? Siitä ei ole hirveän kauan kun olin itsekkin sellainen ja voin sanoa että mikään ei ollut niin tehokasta mainosta huumeidenkäytölle kun koulun päihdevalistus jossa sekä niiden haittoja liioiteltiin räikeästi (kannabispsykoosi paras esimerkki) mutta myös niiden vaikutuksia (kannabis aiheuttaa hallusinaatioita, aistiharhoja ja kaikkea muuta ihmeellistä ja ihanaa) liioiteltiin.

Sitten joku myötähäpeää aiheuttava ”nuorisoon vetoava” nolo huumeiden vastainen räppi tai vastaava jonka jälkeen poliisi ja opettajat kieltää kokeilemasta tuota kiellettyä hedelmää joka maistuu niin makealta mutta jonka maistaminen johtaa tuhoon ja turmioon niin mitähän te kuvittelette että teini-ikäinen tekee?

Kovimmat huumeiden laillistamisen vastustajat ovat kristittyjä mikä on aika huvittavaa kun miettii miten Raamatun luomiskertomuskin jo sen todistaa ettei kieltolaki toimi.

Toivottavasti joku teistä ei saa tästä inspiraatiota ja mene ajamaan liiman imppaamisen kieltoa ja valistamaan nuorisoa sen vaaroista.

Sen jälkeen siitäkin sitten saataisiin ongelma aikaiseksi ja lisää päivittelyn aihetta näille idiooteille jotka eivät tajua että itse edesauttavat sen ongelman kasvua jota vastaan vaativat kovempia toimenpiteitä.

 

Ei siinä, jatkakaa!

Joskus sitä miettii että kiinnostaako teitä oikeasti se että nuorten huumekokeilut yleistyy kokoajan vai nautitteko te siitä jotenkin että pääsee taas päivittelemään asiaa…

PS: Käykää tsekkaamassa Youtubesta mun uusi vlogi jossa tätä ja muita kieltolain loogisuuksia käydään läpi perusteellisemmin!

+2
Lauri Paavola
Sitoutumaton Helsinki

Itä-helsinkiläinen sitoutumaton kansalaisaktivisti järjen ja logiikan puolesta valheita vastaan!

Taistelen etenkin inhimillisemmän päihdepolitiikan, yksilönvapauksien ja sananvapauden puolesta.

Läheisiä aiheita ovat muunmuassa koronapaniikin arvostelu, jokaisen eduskuntapuolueen politiikkojen arvostelu ja kaksinaismoralismi, huumeiden vastainen sota, terrorismin vastainen sota, uskontojen kritiikki (erityisesti kolme pahinta Kristinusko, Islam ja Juutalaisuus), ihmiskunnan typeryys, ihmisen lähestyvä sukupuutto jota me suuressa narsismissamme kutsumme "maailmanlopuksi" sekä musiikki.

Mikäli minun teksteistä provosoidut niin tiedät olevasi väärässä. Totuuden puhuja ei pelkää vastakkaista mielipidettä vaan vastaa niihin mielellään. Vain valehtelija tarvitsee sensuuria.

Rakkaudesta lajiin since 1995 ❤

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu