Mona Bling on 2020-luvun Päivi Räsänen joka haluaa kieltää näyttelemisen!

Silloin kun minä olin nuori (oh god nyt iskee ikäkriisi) Päivi Räsänen oli se vihainen täti joka halusi kieltää kaiken. Nykyään Päivi on punk ja hän on käräjillä syytettynä auktoriteettien vastustamisesta kun taas vihaisen tädin roolin on ottanut Mona Bling joka haluaa kieltää näyttelemisen. ”Jos sopivaa transnaista ei löydy, musikaali kannattaisi jättää tekemättä” – keskustelu roolituksesta käynnistyi ennen esiintyjähaun päättymistä | Yle Uutiset | yle.fi

 

Hieno homma! Pelkkiä dokumentteja siis luvassa tästä lähtien!

Taiteen sensurointi on hanurista, aina. Minä en pidä Jared Leton musiikista mutta minulla ei ole mitään tarvetta lähteä sitä muilta kieltämään, jos joku haluaa kuunnella 30 Seconds to Marsia siitä vaan. Se ei ole kuitenkaan törkeintä mitä Jared Leto on tehnyt. Sen lisäksi että hän tekee (minun mielestä) huonoa musiikkia on hän syyllistynyt törkeäään transophobiaan kun näytteli Trans-naista elokuvassa Dallas Buyers Club – Wikipedia sekä hän on loukannut minua kun hän näytteli huumeidenkäyttäjää elokuvassa Unelmien sielunmessu – Wikipedia vaikka hän ei (oletettavasti, tuskin ainakaan yhtä rankasti kun tuossa elokuvassa) käytä huumeita. Kuinka törkeää ja loukkaavaa! Mitäs sanot Mona jos mennään ja vapautetaan Mike Chapman vankilasta, olihan tuo ihmishirviö Jared myös häntäkin loukannut koska hän ei oikeasti ollut ampunut John Lennonia kuten hän teki elokuvassa Chapter 27 – Wikipedia joten Chapman lienee meidän mukana tässä moraalipaniikissa myös! Maalitetaan kolmistaan Jared niin pahasti että Aleksi Valavuorikin on kateellinen! How about it?

Tai sitten ei, minun mielestäni nuo  ovat kaikki hyviä leffoja joita voin suositella eikä mikään niistä ollut minusta loukkaava, ei Unelmien Sielunmessukaan, päinvastoin. Joku joka katsoo sen voi nähdä sen karuna kuvauksena siitä mitä huumeet tekee ja vaatia että tehtäisiin entistä tiukempaa huumevalvontaa, itse nään sen karuna kuvauksena siitä mitä laiton huumemaailma pahimmillaan on ja esimerkkinä siitä miksi huumeet pitäisi laillistaa. Se on ihan fine katsos taiteessa, jossain mistä sinä et selkeästi tajua mitään, on se kauneus että ihmiset voi tulkita sitä eri tavalla. Sinä näät jonkun Dallas Buyers Clubin loukkavana, minun mielestäni se taas oli hyvä elokuva joka antoi minulle näkökulmaa johonkin minulle vieraaseen maailmaan eli AIDSista kärsivän transihmisen kamppailuun 80-luvun Yhdysvalloissa. Voin suositella kaikkia elokuvia.

 

Sinunkaltaiset ihmiset ovat hanurista, enkä nyt tarkoita transihmisiä, ethän sinä heitä edusta kuten yksi sinua jo huomautti tänään Twitterissä, voin kuvitella kuinka loukkaavaa se on koska kaikki transihmiset eivät ole tuollaisia kukkahattutätejä jotka haluaa kieltää kaiken. Heitä sinä edustat ja vain heitä etkä tee sitäkään hyvin. Päivi veti tuon roolin niiiin paljon paremmin, minulla on ikävä Päiviä.

Sinä olet hanurista, mene pois.

+4
Lauri Paavola
Sitoutumaton Helsinki

Itä-helsinkiläinen sitoutumaton kansalaisaktivisti järjen ja logiikan puolesta valheita vastaan!

Taistelen etenkin inhimillisemmän päihdepolitiikan, yksilönvapauksien ja sananvapauden puolesta.

Läheisiä aiheita ovat muunmuassa koronapaniikin arvostelu, jokaisen eduskuntapuolueen politiikkojen arvostelu ja kaksinaismoralismi, huumeiden vastainen sota, terrorismin vastainen sota, uskontojen kritiikki (erityisesti kolme pahinta Kristinusko, Islam ja Juutalaisuus), ihmiskunnan typeryys, ihmisen lähestyvä sukupuutto jota me suuressa narsismissamme kutsumme "maailmanlopuksi" sekä musiikki.

Mikäli minun teksteistä provosoidut niin tiedät olevasi väärässä. Totuuden puhuja ei pelkää vastakkaista mielipidettä vaan vastaa niihin mielellään. Vain valehtelija tarvitsee sensuuria.

Rakkaudesta lajiin since 1995 ❤

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu