Muistatteko kun Bashar al Assad pommitti Aleppon viattomia lapsia?

Minä muistan. Ennen kuin covid iski meidän vapaa ja puolueeton mediamme keskittyi muistuttamaan kuinka ihmishirviöt Putin ja Al Assad pommittivat Aleppon viattomia siviilejä, siis pelkkiä siviilejä ei siellä mitään taistelijoita ollut. Näittekö yhdessäkään uutiskuvassa taistelijaa? Minä en. Ainoastaan pieniä lapsia raunioissa.

Samaan aikaan: USA moukaroi ISISiä Mosulissa, kuvissa pelkkiä terroristeja joihin ne pommit osui ja kuvattiin voitokkaita joukkoja ja hurrattiin. Siellä ei ollut yhtään lapsia tai jos oli niin USAn pommit osasivat nämä lapset väistää.

Aleppossa oli taas mystiset ”maltilliset” taistelijat jotka olivat niin maltillisia ettei heitä näkynyt tai kuulunut missään, keitä he oli? Kuka oli heidän johtajansa?

Niin maltillisia he oli. Koska vähän aiemmin ”rauhanomaiset  mielenosoittajat” olivat melkein yhdessä yössä muuttuneet ISISiksi! Hups! Oho! Katos mitäs täs näin kävi!

NÄIN PAHASTI MEIDÄN VALTAMEDIA TEITÄ MANIPULOI!

Ihmiset silti uskoo.

Tässä on btw Bashar al Assad itse, vastaamassa rauhallisesti vihamielisen toimittajan jokaiseen hänelle esittämään kysymykseen hänen väitetyistä ihmisoikeusrikoksista.

Hän ottaa vastaan jokaisen syytöksen (joita tulee paljon) ja vastaa niihin rauhallisesti ja vankoin vasta-argumentein 44-minuutin ajan.

Miksi yksikään meidän poliitikko ei kykene samaan minun kanssani?

 

Marko Kilpi (kok) Puhelu alkaa 1:30, luuria korvaan 3:15

Marko Kilpi joutuu vastaamaan valheistaan – YouTube

Tulos: 1min 45sek. Yli 42 minuuttia huonompi suoritus kuin Basharilla.

 

Mia Laiho (kok) Puhelu alkaa 1:20, luuria korvaan 10:50

Laten Piinapenkissä – Mia Laiho! Kansanedustaja joka kannattaa koronapassia&huumekuolemia! – YouTube

Tulos: 9min 30sek. Noin 35min huonompi suoritus kuin Basharilla, kuitenkin parempi kuin Markolla.

 

Iiris Suomela (vihr) Puhelu alkaa 30:07, luuria korvaan 36:50

Iiris Suomelan mukaan raiskauksen uhrille ei ole ”olennaista” se että hän joutuu raiskatuksi! – YouTube

Tulos: 6min 43sek. 39min huonompi suoritus kuin Basharilla ja tyylipisteiltään aivan pohjanoteeraus jopa kotimaan liigassakin jossa taso ei ole korkea kuten kuulette.

 

Kari Tolvanen (kok) Puhelu alkaa 00:12, luuria korvaan 4:56

Haastattelussa Aarnion BFF, Kari Tolvanen (kok)-huumausaineiden käyttö on syytä pitää rangaistavana – YouTube

Tulos: 4min 44sek. Yli 39min huonompi suoritus kuin Basharilla.

 

Anna Kontula (vas) puhelu alkaa 9:40, luuria korvaan 22:30

Miksi Suomen vasemmisto tukee amerikkalaista kolonialistista lääkefirmaa? Anna Kontula vastaa! – YouTube

Tulos: 12:50 eli Suomen mestari, onneksi olkoon Anna! Silti yli puoli tuntia huonompi suoritus kuin Basharilla.

 

Mari Rantanen (ps) puhelu alkaa 00:14, luuria korvaan 4:48

Mari Rantanen(PS)Valehtelee silmät päästään, kannattaa järjestäytynyttä rikollisuutta&huumekuolemia! – YouTube

Tulos: 4min 34sek. About 40min huonompi tulos kuin Basharilla.

 

Anna-Maja Henriksson (RKP) puhelu alkaa 00:23, luuria korvaan 01:15

Odottelen edelleen vastaustanne Anna-Maja Henriksson! – YouTube

Tulos: Surkea. Kuten yli-innokas teinipoika joka pääsee ensimmäistä kertaa pukille Anna-Maja ei kestänyt minuuttiakaan vaan tulos oli murskaava 00:52. Tämä saa jo nuo muut kotimaan poliitikot näyttämään, ei nyt hyviltä mutta hieman (ei paljon) vähemmän pahoilta, Basharista nyt puhumattakaan! Toisin kun Anna-Maja, Bashar ei ollut niin ylimielinen m*lkku että alkoi puhumaan haastattelijalleen arabiaa vaan oli sen verran kohtelias että puhui haastattelijan kieltä eikä vastannut jollain ihan toisella kielellä. Plus tietenkin tuhat muuta asiaa.

 

Pistääkö miettimään?

Miksi Syyrian julma diktaattori joka haluaa tukahduttaa kaiken sananvapauden ottaa maahansa mielellään avoimen vihamielisen toimittajan ja vastailee melkein kolmen vartin ajan hänen, hyvin henkilökohtaisiinkin, syytöksiin rauhallisesti ja perustellusti kolmen vartin ajan, eikä muuten ole ainoa haastattelu tuo, Youtubessa on kymmenittäin länsimedian tekemiä haastatteluja missä Basharia grillataan hänen väitetyistä rikoksista ihmisyyttä vastaan. Bashar selvästi on valmis juttelemaan.

Jostain syystä meidän toimittajat eivät ikinä grillaa meidän omia poliitikkoja kuten tuossa Basharia grillataan joten minä teen sen. Jostain syystä täällä vapaassa demokratiassa jossa on sananvapaus maailman huippua he eivät kuitenkaan ole halukkaita juttelemaan kuten Bashar on.

He juttelevat vain luottotoimittajilleen, Bashar kutsuu ne jotka vihaa häntä eniten, meidän poliitikot lyö luuria korvaan.

 

JÄNNÄ!

 

Esitän nyt haasteen: Löytyykö meiltä yhtään poliitikkoa joka pystyy vastailemaan minun kysymyksiini 44min ajan? Jos ei niin voi perustellusti sanoa että Bashar al Assad on valmiimpi kantamaan vastuun teoistaan ja toimistaan kun yksikään meidän kansanedustajistamme. Miettikäähän sitä.

 

Ja miettikääpä sitä että samaan aikaan kun media monta vuotta vuodatti krokotiilinkyyneliä Aleppon lapsista, tästä ei media hiiskunut (eikä hiisku vieläkään) sanaakaan

 

TÄSSÄ JOKAISELLE MIETITTÄVÄÄ TÄHÄN SUNNUNTAIHIN!

+1
Lauri Paavola
Sitoutumaton Helsinki

Itä-helsinkiläinen sitoutumaton kansalaisaktivisti järjen ja logiikan puolesta valheita vastaan!

Taistelen etenkin inhimillisemmän päihdepolitiikan, yksilönvapauksien ja sananvapauden puolesta.

Läheisiä aiheita ovat muunmuassa koronapaniikin arvostelu, jokaisen eduskuntapuolueen politiikkojen arvostelu ja kaksinaismoralismi, huumeiden vastainen sota, terrorismin vastainen sota, uskontojen kritiikki (erityisesti kolme pahinta Kristinusko, Islam ja Juutalaisuus), ihmiskunnan typeryys, ihmisen lähestyvä sukupuutto jota me suuressa narsismissamme kutsumme "maailmanlopuksi" sekä musiikki.

Mikäli minun teksteistä provosoidut niin tiedät olevasi väärässä. Totuuden puhuja ei pelkää vastakkaista mielipidettä vaan vastaa niihin mielellään. Vain valehtelija tarvitsee sensuuria.

Rakkaudesta lajiin since 1995 ❤

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu