Muistatteko kun feminismin voima tuhosi patriarkaatin huipulla olleen setämiehen?

Minä muistan. Se kuulosti niin elokuvan käsikirjoitukselta mutta oli totta. Kaksi rohkeaa naista yhteisvoimin tuhosivat kieron, korruptoituneen, vallanhaluisen ja sovinistisen bordellissa viihtyvän setämiehen. Näiden naisten nimet oli Saara ja Päivi ja setämies oli kukas muu kuin Jari ”Keisari” Aarnio, Helsingin huumepoliisin päällikkö, parittaja sekä hasisparoni joka tunnettiin julkisuudessa hänen väsymättömistä ponnisteluista huumeiden vastaisen sodan kirkasotsaisena sankarina ja hänen lausuntoja siteerattiin usein kieltolain kannattajien kannabisvastaisissa julistuksissa, aivan kuten nyt erään toisen Jarin vielä typerämpiä lausuntoja siteerataan.

Jartsa kuvitteli että hänellä oli kaikki. Oli hieno virka, perhe, rakastajatar, asunto, huumerahoilla pystytetty omakotitalo Porvoossa jonka kukkapenkistä ei kuorikate loppunut ja bonustili täynnä plussapisteitä. Jarin työpäivät meni mukavasti kun kaveerasi UB pomon kanssa, kävi lievittämässä hieman stressiä Saaran luona Vuosaaren murhakämpässä ja alaiset odottelivat autossa kun Jartsa sai poskihoitoa (palkka juoksee, teidän verorahoillanne) jonka jälkeen ehti käydä vielä kivasti ratsaamassa jonkun kotikasvattajan kämpän ja heittämässä hipin tutkintavankeuteen ja siitä sitten kotiin vaimon ja lapsien luoke. Tyypillinen huumepoliisin torstai siis! Kaikki tämä kuitenkin muuttui kun Jari teki kohtalokkaan virheen.

Mikä on kaikista vaarallisin asia maailmassa?

Vihainen ja kostonhaluinen nainen. Tämä Jarin olisi pitänyt tietää mutta valta oli huumannut huumepoliisin pään ja Jari kuvitteli että kun hän kavaltaa prostituoidun rahat hän pääsee pälkähästä siitäkin aivan kuten hän oli päässyt kaikesta muusta sitä ennen. Tällä kertaa se ei mennyt niin. Nyt Jarilla ei ollut vastassa korruptoituneita alaisia, ei hölmöjä ja korruptoituneita esimiehiä jotka antoi Jartsalle vapaat kädet rellestää menemään tai KRPn eli kilpailevan huumekartellin pyssymiehiä (poliiseiksikin kutsutaan) eikä liioin jotain hyväveli-syyttäjää jonka kanssa Jari kävi viikonloppuisin kalastamassa ja/tai bordellissa. Ehei! Nyt Jarilla oli vastassaan oikeasti vaarallinen vihollinen ja tämän vihollisen nimi oli Saara.

Jostain syystä nimenomaan prostituoidut ovat ammattiryhmä joka on kaikista parhaiten perillä poliisin toiminnasta, välillä jopa paremmin kuin poliisit itse. Mistä tälläinen voisi johtua sitä voi vain arvailla mutta näin asia tuntuu olevan. Saara fiksuna ihmisenä tiesi miten poliisi toimii ja sen sijaan että hän olisi mennyt poliisiasemalle tekemään rikosilmoitusta ja päätynyt todennäköisesti itse lusimaan hän lampsi suoraan sisäministerin luo joka sattui onneksi olemaan kukas muukaan kuin itse

Päivi ”Rämäpää” Räsänen!

Jos sisäministeri olisi ollut kuka tahansa muu korruptoitunut poliitikko ei tapaus olisi varmastikkaan edennyt minnekkään mutta Pävi ei ole kuten muut poliitikot. Oli Päivistä mitä mieltä tahansa niin ainakin hän on rehellinen ja uskoo omaan asiaansa ja Jumalaansa. Päivi ei ollut yksi Jartsan bordelli ja/tai kalastuskavereista ehei! Päivi oli toisesta puusta veistetty!

Hän otti Saaran kertomuksen vakavasti ja puski tutkinnan alkuun, tutkinnan joka toi Keisarin alas vallan huipulta pohjamutiin eli Sörnäisten Vankilan Lisko-osastolle, paikkaan missä istuu yhteiskunnan kerma, henkilöt joita valtio joutuu suojella etteivät he saisi ansionsa mukaan. Jarin seurana siellä on mm Puotilan lapsentappaja isä joka murhasi oman tyttären Vilja Erikan, Sarjakuristaja, Jarin rikostoveri kavereitaan ilmiantanut Keijo Vilhunen sekä lukematon määrä lastenraiskaajia. On siellä kyllä hyvässä seurassa sankaripollari! Mahdollisesti loppuelämän jos (toivottavasti) saa elinkautisen murhasta. Se onkin hieno paikka viettää eläkepäivät ja pohtia niitä kertoja kun itse ratsaili kotikasvattajia ja viskoi heitä vankilaan. Karma iski kasvoille ja kovaa!

 

Tämä kaikki ei olisi ollut mahdollista ilman kahden neuvokkaan naisen yhteistyötä

 

Päivi ja Saara ovat tämän tarinan todelliset sankarit. Tässä todellakin on feministinen aspekti jota ei olla aiemmin tuotu esiin. Kaksi hyvin erilaista naista, kansakuntamme tunnetuin kristilliskonservatiivi ja siveyden sipuli Päivi sekä koko elämänsä alamaailman pomojen kanssa pyörinyt entinen Iltalehden iltatyttö ja seksityöntekijä Saara onnistui tuomaan tuon kieron setämiehen vallanhuipulta Sörkän liskolle. Tämä ei olisi onnistunut miehiltä, tähän vaadittiin naisenergiaa ja kiitos tästä kuuluukin kahdelle rohkealle naiselle!

Päivi olisi tietenkin voinut oppia tästä että paras ase näitä jareja vastaan on huumeiden laillistaminen, sehän on se syy miksi nämä jarit tuota niin kovasti vastustaa, laillisesta tuotteesta kun ei poliisi plussapisteitä saa vai tienaako poliisit paljonkin pimeän viinan myyjien lahjuksilla? Kieltolain aikaan tiensai, tämä on hyvä muistaa. Toisaalta Päiville voin tämän synnin antaa anteeksi, hän on hyvä juuri tuollaisena kuin on ja kansakunta tarvitsee aina yhden tomeran kieltotädin. Sen tomeran kieltotädin ansiosta paljastui kuitenkin yksi tälläinen jari ja hän ei suinkaan ole ainoa joten toivotaan että Päivi taas pääsee sisäministeriksi niin alkaa tapahtumaan!

Kaikkien muiden tulisi oppia tästä tarinasta, tulla järkiinsä ja lopettaa näiden jarien kuuntelu, he valehtelevat ja he valehtelevat syystä. Yksi heistä päätyikin jo sinne minne kuuluukin toivottavasti hän saa pian seuraa.

Sitä odotellessa kuunnelkaahan tämä minun tekemä remix jossa olen sämplännyt Keisarin huumeiden vastaisen kannanoton 2000-luvun huume-anthemin päälle! Toivon että sinä Jartsa kuulet tämän siellä liskolla jotenkin, ei muuta kun terkkuja täältä Itä-Helsingistä sinne Sörkkään! 😉😘

 

+3
Lauri Paavola
Sitoutumaton Helsinki

Itä-helsinkiläinen sitoutumaton kansalaisaktivisti järjen ja logiikan puolesta valheita vastaan!

Taistelen etenkin inhimillisemmän päihdepolitiikan, yksilönvapauksien ja sananvapauden puolesta.

Läheisiä aiheita ovat muunmuassa koronapaniikin arvostelu, jokaisen eduskuntapuolueen politiikkojen arvostelu ja kaksinaismoralismi, huumeiden vastainen sota, terrorismin vastainen sota, uskontojen kritiikki (erityisesti kolme pahinta Kristinusko, Islam ja Juutalaisuus), ihmiskunnan typeryys, ihmisen lähestyvä sukupuutto jota me suuressa narsismissamme kutsumme "maailmanlopuksi" sekä musiikki.

Mikäli minun teksteistä provosoidut niin tiedät olevasi väärässä. Totuuden puhuja ei pelkää vastakkaista mielipidettä vaan vastaa niihin mielellään. Vain valehtelija tarvitsee sensuuria.

Rakkaudesta lajiin since 1995 ❤

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu