Oikeisto ”ei mamuja tänne ne raiskaa” Vasemmisto ”niin raiskaa kantasuomalaisetkin” olette molemmat oikeassa joten hävetkää!

Tuli täässä taas Twitterissä vastaan tälläinen uutinen: Mies tuomittiin törkeästä lapsenraiskauksesta ja kolmesta törkeästä raiskauksesta lähes 7 vuoden vankeuteen – Turun seutu – Ilta-Sanomat

Siellä oli taas vakionaamat vaatimassa rajoja kiinni ja kauhistelemassa miten tuo kohta vapautuu loisimaan suomalaisten verorahoilla. Ei väliä sillä että tuo vapautuu raiskaamaan lapsia vaan sillä että tuo on mamu joka on tullut tänne elämään teidän verorahoilla!

Se ei huolestuttanut tuolla ketään että tekijä pääsee vapaaksi viimeistään 3,5v päästä raiskaamaan lapsia koska se nyt on vaan niin paljon törkeämpää että tuo on maahanmuuttaja joka elää teidän verorahoillanne!

Hienot on arvot, kerrassaan!

Onko vasemmisto parempi?

No ei ole, vasemmisto pysyy poissa tästä keskustelusta tai jos keskusteluun tulee muistuttaa että ”kyllä myös ne kantasuomalaiset raiskaa”

 

Mikä on aivan totta ja kun te keskitytte kiistelemään tuosta itsestäänselvyydestä te unohdatte ne uhrit. Uhrit eivät kiinnosta kumpaakaan laitaa!

 

Vasemmisto välittää kyllä heidän uhreistaan, väärinsukupuolitetuista ja transofobisen nettivihan kohteina olevista aikuisista ihmisistä koska hei words hurt! Tai sitten #metoo kamppanija tuo esiin nämä joita on joku firman pomo vanha setämies kourinut pikkujouluissa joskus vuonna nakki ja muusi ja se nyt on niin traumaattinen kokemus että sitä pidetään pari vuotta lehtien otsikoissa. Tai kun joku hollywood tyrkky ottaa Weinsteiniltä poskeen koska haluaa saada leffaroolin. Nämä ovat niitä teidän uhreja. Teitäkään ei kiinnosta ne lapset joita raiskataan! Miksi?! Miksei se ole otsikoissa?!

EIKÖ SE OLE HIEMAN VAKAVAMPAA!??!

No ei kun se vihapuhe. Se on vakavaa.

Vasemmisto sulkee silmänsä oikeilta uhreilta, oikeisto taas käyttää heitä maahanmuuttopolitiikan välineenä jos tekijän pigmenttiväri on sopiva mutta kumpaakaan ei kiinnosta se fakta että vähintään 340 lasta joutuu raiskatuksi joka vuosi seksuaalirikoksen uusijan toimesta. Eli tekijän joka on meidän ”oikeus”järjestelmä vapauttanut tekemään tuon teon! VÄHINTÄÄN 340 JOKA VUOSI! Seksuaalirikosten uhrit&Huumeidenkäyttö: Suomen valtio ei puutu syihin vaan ainoastaan seurauksiin ja kansa vain hurraa! | Uusi Suomi Puheenvuoro

Te olette molemmat oikeassa ja juuri sen takia teidän pitäisi hävetä!

MOLEMPIEN!

+2
Lauri Paavola
Sitoutumaton Helsinki

Itä-helsinkiläinen sitoutumaton kansalaisaktivisti järjen ja logiikan puolesta valheita vastaan!

Taistelen etenkin inhimillisemmän päihdepolitiikan, yksilönvapauksien ja sananvapauden puolesta.

Läheisiä aiheita ovat muunmuassa koronapaniikin arvostelu, jokaisen eduskuntapuolueen politiikkojen arvostelu ja kaksinaismoralismi, huumeiden vastainen sota, terrorismin vastainen sota, uskontojen kritiikki (erityisesti kolme pahinta Kristinusko, Islam ja Juutalaisuus), ihmiskunnan typeryys, ihmisen lähestyvä sukupuutto jota me suuressa narsismissamme kutsumme "maailmanlopuksi" sekä musiikki.

Mikäli minun teksteistä provosoidut niin tiedät olevasi väärässä. Totuuden puhuja ei pelkää vastakkaista mielipidettä vaan vastaa niihin mielellään. Vain valehtelija tarvitsee sensuuria.

Rakkaudesta lajiin since 1995 ❤

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu