Puhe joka saa minut vihaiseksi on vihapuhetta!

 

Oikeusoppineet ovat hyviä työllistämään itseään ja he osaavat tuhlata verorahoja vielä melkein yhtä hyvin  kuin poliitikot. Jos ei duunia ole sitä kyllä äkkiä keksitään, jos ei muusta niin kaivetaan esille jonkun jeesustelian mielipiteet viisitoista vuotta vanhasta pamfletista ja aloitetaan sitten siitä kallis oikeusprosessi. Tämä on järkevintä sitten sen jälkeen kun oikeus päätti kieltää rikollisuuden lakkauttamalla United Brotherhoodin. Miksei kukaan aiemmin keksinyt tuota? Kielletään rikollisuus ja sitten se loppuu. Nerokasta! Sitten seuraavan ongelman pariin että miten kitketään uiskonnosta kumpuama homofobia. Kielletään sananvapaus ja pistetään Päivi käräjille. Juutalaisia kun ei uskalleta tuoda käräjille koska se olisi antisemitismiä saatikka muslimeita koska se olisi rasismia (Islam on ilmeisesti rotu nykyään). Juutalaisuus ja varsinkin Islam on vähintään yhtä homofoobista skeidaa kuin Kristinusko, mutta se sallitaan heille koska ollaan niin suvaitsevaisia että suvaitaan homofobia vähemmistöille.

 

Ihmisiä jotka ajavat homojen oikeuksia ei tunnu hirveästi kiinnostavan se mitä muslimiperheessä kasvava homoseksuaali joutuu kokemaan. Minulla ei äkkiä tule mieleen ketään muslimia joka on avoimesti homo. Missä he ovat? Kaapissa. Syystä. Vai väittääkö joku ettei muslimi voi olla homoseksuaali? Oletteko nähneet lesbopariskuntaa hijabit päässä? En minäkään. Vain valkoihoisten homoseksuaalien oikeuksilla on väliä. Jos muuta sanoo on rasisti. Ironista. En usko että Päivi Räsäsen kirjoitukset ovat syy sille miksi muslimiperheessä varttuneet homot joutuvat pysymään kaapissa. Lesbot joutuvat menemään naimisiin miehen kanssa ja elämään onnettomassa avioliitossa luultavasti koko loppuelämän. Nämä ovat niitä joiden puolesta pitäisi marssia ja jotka kokevat sitä ihan aitoa syrjintää.

 

Tärkeämpää on kantasuomalaisten homojen oikeus olla kuulematta loukkaavaa puhetta. Siksi YLEllä esiintyvä imaami joka kertoi miten homoseksuaaleille annetaan sharialain mukaan kuolemantuomio ei saanut mitään syytettä mutta Päivi Räsänen, joka totesi että kyseessä on (kristinuskon mukaan) synti sai. Kumpikin näistä on faktoja. Islam opettaa että homoseksuaalisuudesta tulee kuolemantuomio ja kristinusko opettaa myös että kyseessä on synti johon langennut tulee kivittää. Englanninkielisessä raamatussa kohta on ’’if a man lays with another man he should be stoned’’ eli voihan tuon tulkita myös niin että jos homoilee, pitää olla pilvessä sitä tehdessä. Keskiverto kristitty (siis oikea kristitty joka aidosti uskoo että Jeesus on vapahtaja ja Jumalan poika, ei ev lut kirkkoon kuuluva tapakristitty joka on oikeasti korkeintaan agnostikko) ei usko yhtä vahvasti Jumalan sanaan mutta pitää homoseksuaalisuutta silti syntinä. Sitähän se raamatun mukaan on. Muslimit tuntuvat ottavan tuon kirjansa enemmän tosissaan. Se että syntyy homoksi muslimiperheeseen on varmasti hieman rankempaa kuin se että syntyy kristittyyn perheeseen. Mutta ainoastaan valkoisten homojen oikeuksilla on merkitystä. Koska rasismi.

 

Jos joku uskonto opettaa että sinun elämäntapasi ja seksuaalisuutesi on syntiä kannattaa vaihtaa uskontoa tai olla uskomatta!

Ihan oikeasti jos joku loukkaantuu jostain mitä Päivi Räsänen sanoo niin sitten ongelma on ihan kyllä itsessä. Kenenkään ei ole pakko loukkaantua ja voi aivan hyvin jatkaa elämää normaalisti. Päivin mielipide vaikuttaa sinun elämääsi ainoastaan mikäli annat sen vaikuttaa. Mikään ei estä sinua jatkamasta ’’syntistä’’ elämää välittämättä siitä mitä muut sanoo. Itse teen niin sillä vaikka en ole homo niin kuulun erääseen toiseen vähemmistöön jonka elämäntapaa Päivi (kuten suurin osa Suomen kansasta) pitää myös syntisenä. Vihapuhetta kohtaa päivittäin mutta mitä sitten? Ihmisillä on oikeus vihata jos he haluavat vihata ja paheksua jos he haluavat paheksua siitä ei tarvitse välittää. Se on oikeasti aika helppoa ja vaivatonta. Suosittelen!

 

Olen Päivi Räsäsen kanssa eri mieltä mutta tuen häntä siinä että hän saa sanoa mielipiteensä oli hän kuinka väärässä tahansa. Sananvapautta joko on tai sitä ei ole. Lässytys kuinka meillä on ’’sananvapaus mutta myös sananvastuu’’ on naurettavaa. Sananvapaus määritellään että jokaisella on oikeus sanoa mielipiteensä ilman että kukaan ennalta sitä estää mutta jos mielipide on vahingollinen voi siitä joutua kyllä vastuuseen.

 

Tällä logiikalla myös Pohjois-Koreassa on sananvapaus. Kuka tahansa voi siellä sanoa kenenkään ennalta estämättä että Kim Jong-Un on lihava juoppo jonka ei pitäisi johtaa meidän valtiota. Vapaasti voi noin sanoa mutta kannattaa varautua että sielläkin on tämä sananvastuu joka tulee varmasti tutuksi sen jälkeen.

 

Hienoon suuntaan ollaan siis menossa! #freepäivi

+3
Lauri Paavola
Sitoutumaton Helsinki

Itä-helsinkiläinen sitoutumaton kansalaisaktivisti järjen ja logiikan puolesta valheita vastaan!

Taistelen etenkin inhimillisemmän päihdepolitiikan, yksilönvapauksien ja sananvapauden puolesta.

Läheisiä aiheita ovat muunmuassa koronapaniikin arvostelu, jokaisen eduskuntapuolueen politiikkojen arvostelu ja kaksinaismoralismi, huumeiden vastainen sota, terrorismin vastainen sota, uskontojen kritiikki (erityisesti kolme pahinta Kristinusko, Islam ja Juutalaisuus), ihmiskunnan typeryys, ihmisen lähestyvä sukupuutto jota me suuressa narsismissamme kutsumme "maailmanlopuksi" sekä musiikki.

Mikäli minun teksteistä provosoidut niin tiedät olevasi väärässä. Totuuden puhuja ei pelkää vastakkaista mielipidettä vaan vastaa niihin mielellään. Vain valehtelija tarvitsee sensuuria.

Rakkaudesta lajiin since 1995 ❤

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu