Putinkortti

Klassikko. Varma älykkyyden merkki kun vastaväittelijä vetäisee pakastaan putinkortin. Silloin tietää että on väittelemässä jonkun kanssa joka tosiaan tietää mistä puhuu.

Kaiken takana on Putin, joka vaaleihin vaikuttaa joka demokratiaamme horjuttaa 🎶
Kaiken takana on Putin, joka vaaleihin vaikuttaa joka demokratiaamme horjuttaa! 🎶

Putinkortin pakkaan lisäsi ensimmäisenä Jessikka Aro, NATOn eikun anteeksi YLEn propagandi siis journalisti joka teki hienoa ”tutkivaa journalismia” kun ”paljasti” kuuluisan Pietarin ”trollitehtaan” (eli kerrostalon Pietarissa ja löysi pari haastateltavaa jotka olivat siellä kuulemma työskennelleet ja trollanneet Vladimirin puolesta), kuinka rohkea nainen!

Putinin vastustaminen Suomessa on about yhtä rohkeaa kun Joe Bidenin vastustaminen Venäjällä

Mistä vetoa että jos Jessikka olisi syntynyt Venäjällä hän olisi siellä valtionmediassa hurraamassa Vladimirin puolesta? Tuo trollitehdas on nimittäin yhtä tutkivaa journalismia kun Venäjän valtion TVn juttu Suomen prideliikkeestä joka haluaa tehdä Venäjän nuorisosta homoja ja kuinka tämä on aivan valtava uhka heidän sisäisen turvallisuutensa kannalta. Tästä joku propagandis eikun siis toimittaja vetäisee sitten Suomessa jutun siitä miten Venäjän media valehtelee Suomesta ja että tämä tarkoittaa nyt sitä että Vladimir hyökkää ihan just et äkkiä NATOon ja sitten kutsutaan NATO pitämään sotaharjoitus tänne jonka jälkeen Vladimir laittaa lisää rautaa rajalle tätä uhkaa vastaan jonka hän nyt kivasti pystyy perustelemaan kansalleen. Aseteollisuus (sekä Yhdysvalloissa että Venäjällä) kiittää ja kumartaa hyödyllisille idiooteille rajan kummallakin puolella.

Tarkoittaako tämä että Putin aikoo hyökätä Suomeen?

Ei tarkoita. Vladimir on kiero, korruptoitunut, häikäilemätön psykopaatti joka tekee mitä tahansa pysyäkseen vallassa eikä häntä kiinnostaa muu kuin oma (tai korkeintaan myös hänen perheen&ystäväpiirin) etu sekä vallassa pysyminen. Kysymys kuuluu miten ihmeessä Suomeen hyökkääminen palvelisi Vladimirin etua? Vladimir voi olla korruptoitunut ja kiero mutta hän ei ole tyhmä, päinvastoin hän on selkeästi hyvin älykäs. Tuskin hän muuten olisi noussut Pietarin apulaispormestarista Venäjän presidentiksi parissa vuodessa. Ei tuollainen onnistu ihan keneltä tahansa, pitää osata pelata, pitää tietää kenet kannattaa lahjoa, ketä huijata, ketä murhata, kenelle luvata ministerin paikka and so forth. Sen hän osaa tehdä, ajaa omaa etuaan tuskin hän muuten olisi pysynyt Venäjän vallan huipulla yli kahtakymmentä vuotta. Suomeen hyökkääminen ei palvelisi mitenkään Vladimirin intressejä.

Mutku se valtas sen Krimin!

Joka puolestaan palveli Vladimirin intressejä oikein hyvin, hänen kansansuosio pomppasi pilviin sen jälkeen! Vladimir tiesi että se on hänen kannaltaan hyvä siirto ja hän päätti käyttää tilaisuutta hyväkseen. Krimi oli helppo pala koska siellä paikallinen väestö suurimmaksi osaksi kannatti Venäjää. Kansanäänestys mikä siellä järjestettiin oli tietenkin täyttä teatteria mutta se ei muuta sitä faktaa että jopa USAn hallituksen kyselytutkimuskeskuksen mukaan GALLUP® CORP Template (usagm.gov) ylivoimainen enemmistö halusi kuulua mielummin Venäjään kun Ukrainaan mikä ei ole kovin yllättävää sillä vaikka Venäjä on läpeensä korruptoitunut köyhä maa on Ukraina vielä enemmän läpeensä korruptoitunut ja vielä köyhempi maa. Lisäksi siinä on se fakta että Ukrainassa oli juuri vaihtunut valta verisesti ja tämä uusi nationalistinen väliaikaishallinto päätti fiksuna vetona kaventaa maansa venäjänkielisten, joita ylivoimainen enemmistö Krimin asukkaista on, asemaa joten Vladimirin ei tarvinnut tehdä muuta kuin marssittaa armeijansa ulos tukikohdasta joka hänellä jo valmiiksi Krimillä oli ja kansa siellä ihan oikeasti hurrasi. Tarvitseeko ihmetellä miksi?

Vladimir tiesi etukäteen että näin tulee tapahtumaan eikä tuossa tarvitse kyllä mikään Nostredamus olla että osaa ennustaa että tämä tulee menemään nappiin ja tästä tulen keräämään hyvät irtopisteet kansalta, USA ja EU tulevat kyllä suuttumaan (ainakin näennäisesti) ja kohdistavat pakotteita mutta ne eivät tule kohdistumaan minuun vaan kansaan joka tulee rakastamaan minua kun puolustan venäläisten etua sekä vastustan USAn imperialismia!

Mitä Putin hyötyisi Suomen invaasiosta?

Suomen kohdalla homma ei tulisi sujumaan yhtä letkeästi ja Vladimir tietää tämän. Vladimirilla ei ole Suomessa tukikohtaa josta marssittaa armeijansa ulos, Suomessa ylivoimainen enemmistö joka ikisen maakunnan väestöstä ei kohtelisi Venäjän armeijaa vapauttajina ja oletettavissa on että toisin kun Krimillä, Suomessa sotilaat myös ampuisivat takaisin ja toisin kun Krimillä niitä arkkuja alkaisi tulemaan ihan kunnolla takaisin Moskovan suuntaan ja toisin kun valtamedia väittää ei tälläistä voisi peitellä kovin pitkään jos sellaista tapahtuisi laajassa mittakaavassa ja kansa ei silloin todellakaan tykkäisi siitä sillä toisin kun Krimillä minkä kohdalla Vladimir pystyi, osin perustellusti, selittämään kansalle että venäläisväestöä (Krimillä enemmistö, Suomessa vähemmistö) sorretaan. Suomen kohdalla se olisi huomattavasti hankalampaa.

Vladimir saisi niskoilleen pitkän, verisen ja kalliin miehityksen joka ei toisi hänelle kansansuosiota vaan söisi sitä ja paljon. Hän ei saisi Suomesta muuta kuin metsää ja sitä hänellä on jo paljon ihan omasta takaa. Mitään hän ei siitä voisi hyötyä, sen sijaan hävittävää on ja paljon. Hän ei siis tule sitä tekemään, hän ei ole tyhmä eikä minkään ideologian sokaisema vaan rationaalisesti ajatteleva omaa etua tavoitteleva k*sipää ja niissä on se hyvä puoli että ne on aika ennalta-arvattavia loppujenlopuksi.

Miksi media sitten pelottelee Venäjän hyökkäyksellä?

No aivan samasta syystä kun Venäjän media pelottelee sillä että Suomen sateenkaariväki tulee ja tekee Venäjän nuorista homoja. Siirretään huomiota pois niistä omista ongelmista joita on paljon kätevästi muualle johonkin täysin kuviteltuun uhkaan jota ei oikeasti ole olemassa. Tämä taktiikka toimii erinomaisesti niin lännessä kuin Venäjälläkin ja sillä saadaan kivasti kansan huomio pois omasta korruptiosta. Viime joulukuussa Sanna Marin antoi virallisen tukensa Aleksei Navalnyitä tukeville jättimielenosoituksille Moskovassa ja Pietarissa ja samaan aikaan hän tuomitsi meillä järjestetyt koronarajoitusten vastaiset mielenosoitukset ”vastuuttomina” koska hei, ilmeisesti turvaväleillä on väliä vain tällä puolen rajaa! Arvatkaapa kolme kertaa julkaisiko Ria Novosti anteeksi siis Helsingin Sanomat mun kommenttia tästä? Niin. Venäjän mediahan teki muuten silloin myös juttuja noista meidän mielenosoituksista ja Poliisin Suomen kansalaisiin kohdistamasta väkivallasta, kun taas meidän mediamme keskittyi Venäjän Poliisin väkivaltaan joka kohdistui venäläisiin mielenosoittajiin. Kummankaan ei tarvinnut valehdella, riitti vaan että kumpikin uutisoi asioista valikoivasti.

Loogista, eikö vain?

Ai ei vai? Ai minä olen putinisti kun kehtaan kyseenalaistaa meidän vapaata ja puolueetonta mediaa?! Selvä homma. Venäjällähän sinä varmasti olisit siellä osoittamassa mieltäsi korruptiota vastaan etkä ainakaan nielisi propagandaa jota valtakoneisto siellä syöttää kansalle median kautta vai mitä? Huomaisit sellaisen kyllä varmasti eikö niin? Jepjep.

Ne aivan samat ihmiset jotka vetäisee täällä pakastaan putinkortin ja leimaa vastapuolen kansanviholliseksi silloin kun ei osaa argumentoida itse aiheesta on niitä aivan samoja ihmisiä jotka Venäjällä syyttää lännen agenteiksi niitä jotka kyselee liikaa Vladimirin Mustanmeren rantahuvilasta.

Olen saanut kuulla olevani putinisti todella monessa eri yhteydessä kuten väittelyissä päihdepolitiikasta, onhan Vladimir tunnettu inhimillisen päihdepolitiikan puolestapuhuja, hän lanseerasi oikein virallisen huumepoliisien päivän (saataisko tälläinen Suomeenkin kiitos?) https://en.wikipedia.org/wiki/Federal_Drug_Control_Service_of_Russia#Day_of_Drug_Control_Authorities joten todella putinistista päihdepolitiikkaa olen siis ajamassa kuten huomaatte. Ai niin mutta toki minä haluan vain levittää huumeita tänne ja turmella sillä Suomen nuorison, tämä on vain Vladimirin ovela juoni sillä Vladimir

Putin haluaa horjuttaa läntisiä demokratioita!

Niin miksiköhän hän haluaisi tehdä sitä, onko kukaan kysynyt? EU on Gazpromin (käytännössä Vladimirin omistama firma) suurin asiakas joten olisi todella looginen veto häneltä mennä horjuttamaan hänen parhaan asiakkaansa taloutta. Vaikea löytää mitään motiivia sille paitsi että Vladimir

Putin vihaa läntisiä arvoja!

Tuskin. Tuskin Vladimiria hirveästi pännii se kun täällä järjestetään prideparaati hänen Mustanmeren rahasäiliössään kun hän Roope Ankkana uiskentelee siellä korruptiorahoissaan. Häntä häiritsee joku prideliike tasan yhtä paljon kun Sanna Marinia kiinnostaa Navalnyin tukimielenosoittajien koronaturvallisuus.

Vladimir kuitenkin tietää että kansan huomio kannattaa vierittää muualle. 

Kuten tietää myös Sanna. Sanna hymyilee Voguen kannessa ja Vladimir paidattomana karhun selässä ja niin paljon kun tämä läntinen homopropaganda onkin minua aivopessyt minun mielestäni Sanna on paljon kauniimpi ja minä kyllä kiinnittäisin huomioni ennemmin Sannaan sillä sieltä hymyn takaa paljastuu ihan yhtä häikäilemätön ihminen kun sieltä karhun selästä.

Sanna Marin on oikeassa rokotekysymyksessä | Uusi Suomi Puheenvuoro

Niin rohkeaa kuin se olisikin vastustaa Vladimiria minä taidan kuitenkin jättää sen homman venäläisille ja keskittyä enemmän pohtimaan tuota meidän demokratiamme tilaa, suosittelen samaa sinullekkin.

Hajota ja Hallitse! Puoluepolitiikka = Massapsykoosi josta kärsii kaikki! | Uusi Suomi Puheenvuoro

Loppuun vielä biisi kevennykseksi

Luomuhappo – Sputnik feat. Pyhimys – YouTube

+2
Lauri Paavola
Sitoutumaton Helsinki

Itä-helsinkiläinen sitoutumaton kansalaisaktivisti järjen ja logiikan puolesta valheita vastaan!

Taistelen etenkin inhimillisemmän päihdepolitiikan, yksilönvapauksien ja sananvapauden puolesta.

Läheisiä aiheita ovat muunmuassa koronapaniikin arvostelu, jokaisen eduskuntapuolueen politiikkojen arvostelu ja kaksinaismoralismi, huumeiden vastainen sota, terrorismin vastainen sota, uskontojen kritiikki (erityisesti kolme pahinta Kristinusko, Islam ja Juutalaisuus), ihmiskunnan typeryys, ihmisen lähestyvä sukupuutto jota me suuressa narsismissamme kutsumme "maailmanlopuksi" sekä musiikki.

Mikäli minun teksteistä provosoidut niin tiedät olevasi väärässä. Totuuden puhuja ei pelkää vastakkaista mielipidettä vaan vastaa niihin mielellään. Vain valehtelija tarvitsee sensuuria.

Rakkaudesta lajiin since 1995 ❤

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu