Sanoma median&Suomen vasemmiston kulttuurivallankumous

Kiinan Kommunistinen työväenpuolue suoritti 60-luvulla verisen kulttuurivallankumouksen puheenjohtajansa Mao Zedongin johdolla. Sen tarkoitus oli virallisesti vapauttaa Kiina ”liberaalista porvaristosta” ja jatkaa vallankumouksellista luokkataistelua. Kaikki tietää miten siinä kävi. Sen lisäksi että kuolonuhreja tuli arviolta 900 000-1,8 miljoonaa se ei saavuttanut tavoitettaan ja tehnyt Kiinasta kommunistista työläisten paratiisia vaan korporaatiodiktatuurin jollainen se on nyt.

Suomalainen vasemmisto ei puolestaan enää vaivaudu edes esittämään että he ovat työväenluokan asialla, ei ole pitkään aikaan esittänyt. Se tavoittelee ihan avoimesti ja häpeilemättömästi tälläistä korporaatiodiktatuuria mikä Kiinassa on ja sen huomaa heidän avoimen kritiikittömästä suhtautumisesta isoon amerikkalaiseen lääkejättiin jonka tuotetta he nyt markkinoivat ja jota pitäisi kaikkien ottaa sen uhalla että viedään kansalaisoikeudet. Todella vasemmistolaista.

Apuna heillä tässä omassa kulttuurivallankumouksessa on Sanoma Media Finland Oy joka häpeilemättömästi edistää tätä pikku projektia. Heidän levikki on laskenut jo pitkään ja laskee kokoajan ja siksi he joutuvat turvautumaan yhä etenevissä määrin mainostajiensa ehdoille sillä heiltä tulee suurin osa tuon talon liikevaihdosta tänä päivänä. Lieneekö siis sattumaa että Sanoma Media palkkasi uuden B2B johtajan tässä taannoin jolla tuota työkokemusta kyllä riittää!

Tässä ei ole mitään ihmeellistä, hajaantukaa!

Moni ei tiedä tätä mutta minä aloin kirjoittamaan blogia tänne koska Helsingin Sanomat sensuroi minulta rutiininomaisesti täysin asiallisia kommentteja, ei pelkästään liittyen tähän pandemiaan vaan myös niitä missä arvostelen huumeiden vastaista sotaa ja sen mielekkyyttä. Nyt joku parahtaa että Hesarihan sensuroi konservatiivisia mielipiteitä ja on liberaali lehti! Noup, kuten Suomen vasemmsitolla Hesarillakaan ei ole mitään arvoja vaan he ajavat täysin mainostajiensa intressejä. Olen huomannut että siellä on erittäin läheiset suhteet esimerkiksi KRPhen jolla taas on hyvin läheiset linkit laittomaan huumekauppaan

Jos tienaa rahaa laittomalla huumekaupalla, huumeiden laillistaminen ei ole tietenkään silloin intresseissä. Poliisi ei ole tainnut saada hirveästi lahjuksia pimeän viinan myynnistä vuoden 1932 jälkeen, sitä ennen sai mutta osaako joku kertoa mitä silloin tapahtui? Aivan. Siksi Hesari manipuloi ja sekoittaa julkista keskustelua tästäkin aiheesta, kuten niin monesta muustakin aiheesta jossa on heidän hefejen intressit kyseessä. Tästä Hesarin asiallisten kommenttien sensuuristahan minulla on myös todisteet Miksi Helsingin sanomat manipuloi julkista keskustelua? | Uusi Suomi Vapaavuoro

Helsingin Sanomien orwellilainen moderointipolitiikka | Uusi Suomi Puheenvuoro

Joten ei, Hesari ei ole liberaali lehti, eikä se ole konservatiivinen aivan kuten se ei ole oikeistolainen eikä vasemmistolainenkaan. Aivan kuten Suomen vasemmisto, Helsingin Sanomat ei aja kapitalismia eikä sosialismia vaan korporaatiodiktatuuria eli juuri sellaista mikä Kiinassa on. Heidän sensurointi ei perustu aatteille vaan yksinkertaisesti sille mikä on heidän mainostajiensa intresseissä. Tämän vahvistaa myös Martti Vastamäki (kok) Raittiuden  Ystävät RYstä joka Veikkaukselta saaduilla peliriippuvaisten häviörahoilla lobbaa sen puolesta että pelikoneet pysyy ruokakaupoissa ja että huumeriipppuvaisia rangaistaan jatkossakin. Haastattelussa Raittiuden Ystävät RYn puheenjohtaja Martti Vastamäki! Tätä on korruptio Suomessa! – YouTube kohdassa 29:55 hän kertoo miten Hesarilla homma toimii. Aivan kuten Asko Järviselle, pirautin hänelle esittäen toimittajaa puristaakseni totuuden ulos ja sieltähän tuli aika monta totuutta. Kohdassa 28:20 hän myöntää että hänellä on ”suullinen sopimus” Alkon ja Veikkauksen johdon kanssa jotka tarkistavat heidän kannanottonsa etukäteen. Eihän Suomessa ole korruptiota eihän? Kohdassa 31:40 kun paljastan hänelle kuka olen hän ihmettelee ”luuletsä et joku tulee julkaisemaan tätä juttua” mikä taas kertoo miten vapaa lehdistö meillä on. NÄIN!

Sanoma Median valta ulottuu myös kulttuuriin

Mitä yhteistä on Michael Monroella, Suvi Teräsniskalla, Mikael Gabrielilla ja Maustetytöillä?

Osaako joku vastata mikä näitä artisteja yhdistää?

Musiikillisesti kaikki ovat aikalailla eri genressä mutta bisnes puolelta taas jokainen näistä on uhmannut Sanomakartellin valtaa ja saanut kokea sen nahoissaan.

Sanoma Media omistaa Nelosmedian joka puolestaan dominoi Suomen musiikkikenttää kartellin lailla. Sen omistama Kaiku Entertainment Oy puolestaan on nielaissut itselleen Suomen merkittävät levy-yhtiöt kuten Rähinä-Recordsin (korjaus: Rähinä on itsenäinen levy-yhtiö joka julkaisee Kaiun kautta jossa on Sanoman osittainen omistus) Sen lisäksi että Nelosmedia hallitsee levy-yhtiöitä sillä on lähes täydellinen monopoli myös radiokanaviin ja se omistaa Radio Rockin, Radio Suomipopin, Helmiradion, Iskelmäradion, Me-naiset radion, Loop radion, Groove FMn sekä Hit Mix radion. Se hallitsee myös festariskeneä ja seuraavat festarit ovat Nelosmedian järjestämiä

Eli jos olet artisti niin parasta tehdä kuten Nelosmedia (tai oikeastaan Sanoma Media Finland joka sen omistaa) haluaa tai sitten sinun musiikkiasi ei soiteta radiossa etkä pääse esiintymään kesäfestareille. Ei vaikka olisi rokotepassi kunnossa.
Tämä alkoi jo hyvissä ajoin ennen tätä pandemiaa ja tämä oli juuri se kohtalo minkä Mikaelit Gabriel&Monroe sekä Suvi Teräsniska kokivat nahoissaan kun he päättivät lähteä tuomaroimaan kilpailevan mediayhtiön X-Factoriin Nelosmedian Voice of Finlandin sijaan. Tästä näkyy miten näiden artistien päätös vaikutti heidän radiosoittoihin.

Tälläinen on valtava tulonmenetys artisteille joiden tulot ovat nykyään kiinni radiosoitoissa sekä keikkapalkkioissa, levyjä ei nimittäin juuri kukaan enää osta ja Spotifylta saadut rojaltit ovat naurettavan pieniä. Joten joko levität Sanoman sanomaa tai päädyt Kelan luukulle. This is how it rolls.

Maustetytöt&Emma-gaala

Maustetytöt joutui canceloinnin kohteeksi ja tässä Sanoma Median uskollisena apurina toimi Suomen woke-mafia. Maustetyttöjen hittibiisi Tein kai Lottorivini Väärin sisälsi nimittäin alunperin sen N-sanan jota ei saa sanoa. Sillä ei ollut mitään väliä että kyseiset sanoitukset oli muutettu studioon mentäessä ja tuo sana kuului vain huonolaatuisella vanhalla Youtube keikkatallenteella joka ei ollut heidän julkaisema, kuten ei myöskään sillä että Maustetytöt pyysivät kyseistä sanavalintaa anteeksi Maustetytöt: ”Anteeksi” – Rumba.fi.

Silläkään ei ollut mitään merkitystä että se konteksti missä tuo sana sanottiin ei ollut itsessään rasistinen. Se on jännä että elokuvissa ja TV-sarjoissa tuota sanaa voi hahmot käyttää mutta biiseissä ei. Aivan kuten elokuvissa, musiikissakin biisin minä-hahmo ja päähenkilö ei välttämättä ole itse artisti vaan täysin keksitty hahmo. Vähän veikkaan että Anssi Kelan hittisinkku Milla ei kerro laulajasta itsestään vaan siihen on keksitty päähenkilö jonka tarinan tuo biisi kertoo.

Tein kai Lottorivini Väärin biisin päähenkilö on köyhä, yksiössään istuva ja ”mummon flunssalääkettä rännittävä” (suonensisäisesti huumeita käyttävä) hahmo joka pettyy lottoarvonnan tulokseen ja jolta katkeaa kämpästä sähköt mutta joka lohduttautuu kun ajattelee, kuten levylle päätyneissä sanoituksissa lauletaan ”mietin Sudanin pieniä poikia” joilla ”on ongelma sentään oikea”. Eli itse biisiä en nää rasismia lietsovana, päinvastoin siinä tulee hyvin esiin ns first world problems.

Joku voi nyt sanoa että sanan käyttö on kategorisesti rasistista ja väärin. Fair enough. Se ei kuitenkaan ole se syy miksi Maustetytöt joutui canceloinnin kohteiksi koska artistit kuten Pyhimys jonka vanha räp kokoonpano Ruger Hauer sanoo aivan saman sanan paljon rasistisemmassa kontekstissa kappaleessaan Polonium Ruger Hauer – Polonium – YouTube

sekä punk-bändi Pää Kii joka sanoo sen vielä paljon rasistisemmassa kontekstissa kappaleessaan Ees Jotain Positiivista Ees jotain postiivista – YouTube Toisin kuin Maustetytöt, Pyhimys ja Pää Kii sanoivat tuon sanan ihan studiossa äänitetyissä lopullisissa levyversioissa. Jostain kumman syystä nämä artistit ovat kuitenkin kahmineet useita Emma palkintoja siitä huolimatta että he sanoivat aivan saman sanan paljon rasistisemmassa kontekstissa eivätkä muokanneet sanoituksia studiossakaan salonkikelpoisempaan muotoon. Miksi heitä ei siis canceloitu kuten Maustetyttöjä?

Olisikohan kenties sillä jotain tekemistä asian kanssa että Maustetetytöt julkaisivat menestystä niittäneen esikoisalbuminsa Kaikki tiet Vievät Peltolaan (2019) Independent Is This Art levy-yhtiöllä?

He menestyivät ilman Nelosmedian apua ja he saivat maksaa siitä hinnan joutumalla julkisen lokakamppanijan kohteeksi jolla ei ollut mitään tekemistä rasismin kanssa mutta rasismi oli todella kätevä tekosyy siihen.

Tässä näkyy se miten Suomen vasemmistoa ohjataan ja mihin kohdistetaan cancelointi, ei sitä tehdä minkään aatteen vuoksi vaan rahan, puhtaasti rahan.

Vasemmistoa ei nimittäin kiinnosta rasismi he tukevat sitä erittäin mielellään silloin jos se edistää korporaatiointressejä. Tähän teemaan sopii myös tuo Maustetyttöjen super-rasistinen biisi jonka suosittelen jokaisen kuuntelemaan ja katsomaan musavideon minkä tein sille mikä tiivistää myös erittäin hyvin Suomen vasemmiston tekopyhyyden.

 

 

 

+1
Lauri Paavola
Sitoutumaton Helsinki

Itä-helsinkiläinen sitoutumaton kansalaisaktivisti järjen ja logiikan puolesta valheita vastaan!

Taistelen etenkin inhimillisemmän päihdepolitiikan, yksilönvapauksien ja sananvapauden puolesta.

Läheisiä aiheita ovat muunmuassa koronapaniikin arvostelu, jokaisen eduskuntapuolueen politiikkojen arvostelu ja kaksinaismoralismi, huumeiden vastainen sota, terrorismin vastainen sota, uskontojen kritiikki (erityisesti kolme pahinta Kristinusko, Islam ja Juutalaisuus), ihmiskunnan typeryys, ihmisen lähestyvä sukupuutto jota me suuressa narsismissamme kutsumme "maailmanlopuksi" sekä musiikki.

Mikäli minun teksteistä provosoidut niin tiedät olevasi väärässä. Totuuden puhuja ei pelkää vastakkaista mielipidettä vaan vastaa niihin mielellään. Vain valehtelija tarvitsee sensuuria.

Rakkaudesta lajiin since 1995 ❤

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu