Sattumia&Salaliittoteorioita

Netissä leviää paljon disinformaatiota liittyen rokotteisiin. Kaiken maailman salaliittohörhöt levittävät väitteitä ettei rokote olisi tehokas tai turvallinen.

 

Tässä muutamia sattumia mitä koronadenialistit käyttävät härskisti hyväksi jotta ihmiset eivät ottaisi tutkitusti tehokkaita ja turvallisia rokotteita.

Haluan painottaa että näihin ei kannata uskoa vaan kannattaa ottaa se rokote. Sekä toinen ja kolmas.

Haluan vain varoittaa ihmisiä näistä faktoista mitä salaliittohörhöt käyttää mustamaalaus-kamppanijassaan ihan kun ne liittyisivät rokotteeseen. EI LIITY ROKOTE KANNATTAA OTTAA!

 

Fakta nro 1

Lääkefirmat maksaa lääkäreille luentopalkkioita asianmukaisista luennoista

Tämä on aivan normaalia. Se että Pfizer, J&J, Moderna ja Astra Zenaca maksavat meidän lääkäreille siitä että he pitävät luentoja ei tarkoita että sillä olisi mitään merkitystä sen kannalta että mitä lääkettä nämä lääkärit milloinkin määräävät. Lääkefirmat maksavat näille lääkäreille luentopalkkioita koska heidän luennot on mielenkiintoisia eikä yksittäinen lääkäri nyt voi muistaa paljon hän on saanut rahaa lääkefirmoilta ja paljon tuntipalkka näistä luennoista ja valmistautumisista on eikä se edes kuulu kellekkään muulle.

Asko Järvinen kertoo tarkemmin kohdasta 12:00 eteenpäin

 

Fakta nro 2

Jos joku kehtaa epäillä tutkitusti tehokkaita lääkkeitä ja uhmaa käypähoitosuosituksia hän saa potkut Mehiläisen kuntoutusjohtaja Aku Kopakkala irtisanottu | MOT | yle.fi

Tämä on aivan oikein kun joku kehtaa esittää moista disinformaatiota. Käypä-Hoito suosituksen ovat laatineet asiantuntijat kuten Isometsän Erkki ja he tietävät mistä puhuvat kuten voi tästä dokumentista katsoa Masentavat lääkkeet | MOT | TV | Areena | yle.fi

Kuten Järvisen Asko, myös Erkki on pitänyt lääkefirmoille luentoja ja saanut niistä asianmukaisen palkkion.

Myös Erkiltä kehtaa julkea toimittaja kysellä tästä ja Erkki, aivan kuten Asko, huomauttaakin miten asiatonta se on udella paljon on saanut lääkeyhtiöiltä lahju anteeksi siis luentopalkkioita.

Annetaan heille nyt työrauha ja luotetaan heidän sanaan. He tekevät parhaansa auttaakseen meitä niin mielenterveysongelmien kuin koronapandemian hoidossa. Heitä ei ole mitään syytä epäillä eikä näistä luentopalkkioista sovi kysellä.

 

Fakta nro 3

Lääkefirmat ovat vapautettu kaikista haittavastuista

Tämä saattaa kuullostaa pahalta mutta ei hätää! Mikäli kävisikin niin hassusti että joku pienen pieni rokotehaitta tulee niin silloin saa kyllä korvauksen ja vastuunkantaja löytyy! Rämetin Mika kertoo tarkemmin

Se ettei tuo vastuunkantaja ole lääkefirma itse vaan veronmaksajat on ihan normaalia ja syytä pitää tämän keskustelun ulkopuolella. Sillä ei ole mitään tekemistä rokotteen turvallisuuden kannalta ja pääasia on että vastuu kannetaan. Ei lääkefirmoilta voi liikaa vaatia, ovat he voittonsa antaneet kun näkivät niin kovan työn kun EU-rahoituksella kehittivät meille tämän pelastavan rokotteen että jätetään heidät nyt rauhaan! He ovat kyllä voittonsa ansainneet, ei pidä nyt ihan liikaa vaatia heiltä!

 

Fakta nro 4

Lääkefirmat on kehittäneet ja tuoneet markkinoille joka ikisen synteettisen huumeen väittäen niitä turvallisiksi aineiksi joita kannattaa jokaisen ottaa

Tämä faktahan ei liity mitenkään rokotteisiin jotka ihan oikeasti ovat täysin turvallisia, ei ole mitään syytä epäillä etteivät ne ole.

 

Fakta nro 5

Lääkkeiden haittavaikutukset huomataan yleensä kun patentti raukeaa

Tämä on ihan OK koska onneksi lääkefirmat kehittävät aina uuden, täysin turvallisen lääkkeen korvaamaan tämä edellinen lääke joka paljastuikin haitalliseksi. Uudessa, patentoidussa lääkkeessä ei näitä haittoja ole joten mikähän tässä nyt on olevinaan se ongelma?

 

Fakta nro 6

EU-komissaari Ursula von Deyerin aviomies sai työpaikan Biotechiltä Toukokuussa 2020

Heiko von der Leyen – Wikipedia

Hän oli varmasti pätevin hakija lääkehallinnon johtajaksi hänen työkokemuksensa ja koulutksen ansiosta. Hänen vaimonsa työllä EU-komissaarina ei ole asian kanssa mitään tekemistä kuten ei silläkään että EU antoi tämän firman lääkkeelle myyntiluvan pikavauhtia pari kuukautta tämän jälkeen.

Heikon uusi työpaikka ei varmasti ole mitenkään tähän sidonnainen ja kuka muuta väittää loukkaa demokraattisesti valittua EU-komissaaria ja hänen perhettään, eikun niin joo eihän tätä EU-komissaaria ole demokraattisesti valittu mutta se ei tarkoita etteikö EU olisi silti hyvin demokraattinen vaikka sillä ei demokraattisesti valittua johtajaa olekkaan! Hesarikin niin sanoo!

 

Fakta nro 7

Helsingin Sanomien B2B johtaja Anu Lindström oli Pfizerillä töissä yli 15v ennen pestiä Sanoma Finland OYllä.

Tässäkään ei ole mitään ihmeellistä. Anu oli varmasti pätevin hakija tähän pestiin eikä hänen entinen työnantaja varmasti vaikuta lainkaan Sanoma Median puolueettomaan uutisointiin koronapandemiasta ja rokotteista.
Sanoma Media tuottaa laadukasta journalismia ja heillä menee journalistinen etiikka aina mainostajien edun edelle. Kuten voi katsoa täältä: Tehtaileeko Ilta-Sanomat valeuutisia vai puhuuko HUSin ylilääkäri palturia? | Uusi Suomi Puheenvuoro

 

Fakta nro 8

Pfizer tekee kuolemia ja mutaatioita aiheuttavia lääkekokeita kehitysmaiden lapsilla

BBC NEWS | Africa | Anger at deadly Nigerian drug trials

Onneksi tuo ei sentään ole niin kamalaa kolonialismia kuin Afrikan Tähti joten ei haittaa!
Jokainen vasemmistolainen voi hyvin mielin tukea tätä firmaa kunhan muistaa olla pelaamatta rasistisia lautapelejä!

Anna Kontula osaa selittää tämän yhtälön paremmin

 

Fakta nro 9 

Pfizer on aiemmin jäänyt kiinni siitä että on peitellyt tuotteidensa haittavaikutuksia ja lahjonut lääkäreitä

Blue Cross Names and Shames Pfizer Execs Linked to Massages-for-Prescriptions Push – CBS News

Kuka menneitä muistelee sitä piikillä ranteeseen! Se että Pfizer on joskus toiminut noin ei tarkoita että he tekisivät edelleen samaa. Ei ole mitään syytä epäillä heidän vilpittömyyttään!

 

 

KAIKKI EDELLÄMAINITTU ON PELKKÄÄ SATTUMAA!

 

Eli nuo kaikki edellämainitut seikat kannattaa unohtaa ja keskittyä tähän viimeiseen, puolueettomaan faktaan eli

Fakta nro 10

Ne jotka levittää rokotedisinformaatiota ja kehottavat ihmisiä olemaan ottamatta rokotetta ovat rikollisia!

’Kuten Pfizerin pääjohtaja Anthony Bourla sanoo.

Häneen kannattaa luottaa, miksi hän muka valehtelisi? 😀

Joten ei kun rokotetta ranteeseen ja loppuun vielä tietysti biisi johon tein hienon musavideon joka ei sekään liity yhtään mihinkään!

+2
Lauri Paavola
Sitoutumaton Helsinki

Itä-helsinkiläinen sitoutumaton kansalaisaktivisti järjen ja logiikan puolesta valheita vastaan!

Taistelen etenkin inhimillisemmän päihdepolitiikan, yksilönvapauksien ja sananvapauden puolesta.

Läheisiä aiheita ovat muunmuassa koronapaniikin arvostelu, jokaisen eduskuntapuolueen politiikkojen arvostelu ja kaksinaismoralismi, huumeiden vastainen sota, terrorismin vastainen sota, uskontojen kritiikki (erityisesti kolme pahinta Kristinusko, Islam ja Juutalaisuus), ihmiskunnan typeryys, ihmisen lähestyvä sukupuutto jota me suuressa narsismissamme kutsumme "maailmanlopuksi" sekä musiikki.

Mikäli minun teksteistä provosoidut niin tiedät olevasi väärässä. Totuuden puhuja ei pelkää vastakkaista mielipidettä vaan vastaa niihin mielellään. Vain valehtelija tarvitsee sensuuria.

Rakkaudesta lajiin since 1995 ❤

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu