Sekä Vasemmiston että Oikeiston Täytyy Tuomita Poliisin Mielivalta!

Törmäsin tälläiseen twiittiin: ”Näytä minulle ihminen, joka tuomitsee poliisin toimet Elokapinaa vastaan _JA_ poliisin toimet keväällä koronarajoituksia vastustaneita mielenosoittajia vastaan.”

Tästä löytyy yksi! Meitä pitäisi kyllä olla paljon eneemmänkin sillä ellei Poliisin toimintaa tuomitse kummassakin tapauksessa, silloin kannattaa poliisivaltiota eikä usko kokoontumisenvapauteen eikä sananvapauteen. Näihin ei usko ellei niitä kannata myös heille jotka ovat eri mieltä asioista. Tämä nähtiin koronarajoitusten vastaisten mielenosoitusten yhteydessä kun moni katsoi Poliisin rauhanomaisiin mielenosoittajiin kohdistettua väkivaltaa läpi sormien, tähän kategoriaan kuuluu myös pääministerimme Sanna Marin joka ei tuominnut Poliisin toimintaa vaan mielenosoitukset ”vastuuttomina” käyttäen koronapandemiaa tekosyynä. Kyse oli ilmiselvästä tekosyystä koska samaan aikaan (viime joulukuussa) Sanna antoi virallisen tukensa Venäjän suurmielenosoituksille jossa tuettiin oppositiopoliitikko Aleksei Navalnyitä. Tuhansia mielenosoittajia eikä turvaväleistä tietoakaan, jostain syystä se ei haitannut Sannaa vaan Sanna oikein kannusti ihmisiä mielenosoituksiin koska ne eivät tapahtuneet Suomessa eikä häntä arvosteltu! Silloin kun Suomessa kansalaiset käyttää oikeuttaan ilmaista mieltä, Sanna tuomitsee ja Poliisi tekee saman kuin Venäjällä eli käyttää väkivaltaa rauhanomaisia mielenosoittajia vastaan!

Tuomitsetko sinä? Minä kyllä tuomitsen.

Elokapinallisten (joita olen arvostellut itse täällä: Audimiehet, Elokapinalliset & Mä | Uusi Suomi Puheenvuoro) tapauksessa Poliisi puolestaan yritti lavastaa heidät rikokseen (törkeä valtiorauhan rikkominen) kun Poliisi valehteli että he olisivat joutuneet evakuoimaan ministerit elokapinallisten toiminnan vuoksi. Itse Tasavallan Presidentti kertoi ettei mitään tälläistä tapahtunut ja mikäli kuka tahansa muu olisi todistanut Poliisia vastaan ei sillä olisi ollut mitään merkitystä vaan Poliisi olisi lavastuksessa onnistunut! 

Tuomitsetko sinä? Minä tuomitsen.

Minä tuomitsen kategorisesti Poliisin valehtelun sekä Poliisin rauhanomaisiin mielenosoittajiin kohdistaman väkivallan, nuo eivät kuulu oikeusvaltioon ja sellainenhan Suomi ei ole.

Poliisi valehtelee todella usein ja todella paljon mutta aina ei ole Salea todistamassa joten Poliisi saa mellastaa aivan rauhassa kuten huomattiin (tai olisi pitänyt huomata) jo tästä tapauksesta: Lahden putkapahoinpitely: Tämä video haluttiin salata (iltalehti.fi)

Useat Poliisit lyö ja potkii maassa makaavaa käsi ja jalkaraudoissa olevaa uhria! 

Tuomitsetko sinä? Minä tuomitsen.

Tällä uhrilla ei ollut mitään poliittista agendaa joten tämä uhri unohdettiin täysin.

Itselleni ei ole merkitystä sillä onko uhrin poliittiset kannat samoja kuin omani tai sillä onko mitään poliittista agendaa lainkaan. Tälläinen toiminta on aina tuomittavaa. Tai siis pitäisi olla, oikeuslaitoshan nimittäin ei ole samaa mieltä.

Lahden tapauksessa poliisit puolustautuivat sillä että kyseessä oli ”itsepuolustus” mikä on naurettavaa sillä uhri makasi maassa ja oli käsi ja jalkaraudoissa, aikamoinen velho saa olla että pystyy tuossa tilanteessa tekemään minkäänlaista vastarintaa tai noh, kyllä se Harry Potterkin tarvitsee taikasauvan loitsuja tehdäkseen, joten edes hän ei olisi tuossa tilanteessa pystynyt vastarintaan! 9/10 poliisista jotka osallistui tuohon tai jotka todistivat tapausta silti esittivät tuon naurettavan valheen ja ainoastaan yksi sanoi ettei nähnyt mitään syytä iskuille.

Mikäli Suomi olisi oikeusvaltio olisi noiden yhdeksän poliisin saatava automaattisesti potkut!

Mutta emmehän me elä oikeusvaltiossa ja sen todistaa pelkästään se ettei noista kukaan saanut mitään oikeeita seurauksia. Ainoastaan yksi sai ”seurauksia” eli 1v ja 4kk ehdollisen ”vankeus”rangaistuksen törkeästä pahoinpitelystä, mikä tarkoittaa käytännössä siis sitä ettei hän saa koeajalla törkeästi pahoinpidellä ketään tai joutuu vankilaan. Toki sekin oli tämän sankarin mielestä liikaa ja siksi hän valittikin siitä hoviin, onhan se nyt kohtuutonta ettei saa ketään törkeästi pahoinpidellä hetkeen ilman että häkki heiluu!

Onkohan Amnesty International tietoinen tämän ihmispolon kaltoinkohtelusta?

 

Mikäli Suomi olisi oikeusvaltio jokainen pahoinpitelyyn osallistunut poliisi olisi tuomittu pitkiin ja ennenkaikkea ehdottomiin vankeusrangaistuksiin!

 

Eihän Suomi ole oikeusvaltio vaan poliisivaltio ja seen todistaa mm nämä seikat

 

Case koronarajoitusten vastaiset mielenosoitukset joissa
 • Poliisi käyttää väkivaltaa rauhanomaisia mielenosoittajia vastaan
 • Pääministeri tuomitsee mielenosoitukset, ei Poliisia (vaikka samaan aikaan kannattaa mielenosoituksia toisessa poliisivaltiossa eli Venäjällä)
 • Lehdistö on hiljaa poliisin ja pääministerin törkeästä demokratian vastaisesta toiminnasta (siis Suomen kohdalla, Venäjän vastaavasta kyllä uutisoitiin)

 

Case Elokapina
 • Poliisi valehtelee ministerien evakuoinnista
 • Ainoa keino miten Poliisi joutuu myöntämään totuuden (mutta ei sitä että oli valehdeltu) oli kun yksi ministeri sekä tasavallan presidentti todisti poliisia vastaan.
 • Poliisi yrittää lavastaa rikosta jota ei ole tapahtunut
 • Poliisin toimintaa ei tutki kukaan

 

Case Lahti

 • Poliisi pahoinpitelee maassa makaavan puolustuskyvyttömän uhrin
 • Uhri melkein kuolee
 • Poliisi yrittää peitellä toimintaansa ja haudata tapauksen mikä ei onnistu, kiitos uhrin sinnikkään toiminnan jotta tekijät saadaan vastuuseen.
 • Tekijöitä ei saada vastuuseen vaikka tapaus on valvontakameranauhalla
 • Syyttäjä toimii käytännössä asianajajana kun vaati tärkeän ja kiistattoman todisteen salaamista vedoten uhrin yksityisyydensuojaan vaikka uhri nimenomaan vaatii todistetta julkiseksi.
 • Tapauksen poliiseista ainoastaan 1/10 osoittaa olevansa sopiva poliisiksi 8/10 tapauksen poliisista toimi törkeästi ja välttyy seuraamuksilta täysin ja ainoastaan 1/10 saa edes näennäisen ”tuomion”
 • Syyttäjän toiminnasta ei aloiteta tutkintaa vaikka siinä on ilmiselvä korruptio ja hyväveli verkoston toiminta kyseessä. Mitään muuta selitystä tuolle nimittäin ei ole.

Tuomitsetko nämä tapaukset vai kannatatko poliisivaltiota?

Minä kannatan oikeusvaltiota sekä sananvapautta jokaiselle, siksi tuomitsen jokaisen näistä tapauksista!

Loppuun vielä biisi tai tarkemmin ottaen kaksi biisiä Pink Floydin legendaarisesta elokuvasta ”The Wall”. Hieno kuvaus siitä miten Poliisi saa Suomessa toimia!

Pink Floyd – Run Like Hell & Waiting For the Worms – YouTube

 

0
Lauri Paavola
Sitoutumaton Helsinki

Itä-helsinkiläinen sitoutumaton kansalaisaktivisti järjen ja logiikan puolesta valheita vastaan!

Taistelen etenkin inhimillisemmän päihdepolitiikan, yksilönvapauksien ja sananvapauden puolesta.

Läheisiä aiheita ovat muunmuassa koronapaniikin arvostelu, jokaisen eduskuntapuolueen politiikkojen arvostelu ja kaksinaismoralismi, huumeiden vastainen sota, terrorismin vastainen sota, uskontojen kritiikki (erityisesti kolme pahinta Kristinusko, Islam ja Juutalaisuus), ihmiskunnan typeryys, ihmisen lähestyvä sukupuutto jota me suuressa narsismissamme kutsumme "maailmanlopuksi" sekä musiikki.

Mikäli minun teksteistä provosoidut niin tiedät olevasi väärässä. Totuuden puhuja ei pelkää vastakkaista mielipidettä vaan vastaa niihin mielellään. Vain valehtelija tarvitsee sensuuria.

Rakkaudesta lajiin since 1995 ❤

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu