Sinä joka et tee mitään sille että lapsia raiskataan, Käännät veistä uhrin haavassa ja kehtaat vielä uhriutua tästä F*ck You!

Tämän päivän Hesarissa oli juttu tärkeästä aiheesta jota ei pidetä esillä läheskään tarpeeksi, nimittäin pedofiliasta. Aleksi on pedofiili – Nyt hän kertoo, miten Suomi epäonnistuu lapsiin kohdistuvien seksuaalirikosten ehkäisemisessä – Kaupunki | HS.fi

Juttu oli tehty ”Aleksin” näkökulmasta, joka on pedofiili mutta sellaisen joka ei koskaan tekoon ole syyllistynyt ja joka kamppailee asian kanssa. Valitettavasti Hesarin juttu ei kuitenkaan käsitellyt aihetta laajemmin mutta toki on tärkeää tuoda asiaa esiin myös Aleksin kaltaisten näkökulmasta.

Tässä on minun kommenttini tuohon Hesarin uutiseen jota en usko että Hesari julkaisee Orwellilaisen moderointipolitiikkansa ansiosta joten laitetaan se tänne:

 

’’Kaikki tuki Aleksille joka kamppailee vakavan sairauden kanssa jota kukaan ei varmasti haluaisi omalle kohdalle. On surullista että hänen seksuaalisuutensa on kieroutunut ja sellainen mitä ei voi koskaan eettisesti toteuttaa.

Jutun tärkein pointti on kuitenkin vain sivulauseessa: lähes kaikki tukipalvelut on keskitetty heille jotka ovat syyllistyneet tekoon ja ne jotka asian kanssa kamppailevat ja joilla on moraali joka estää tekoa toteuttamasta jäävät terapiapalvelujen ulkopuolelle. Tämä on todella suuri vääryys.

Heille jotka ovat tekoon syyllistyneet ei pidä mitään terapiaa antaa. Heidät täytyy sulkea loppuelämäksi vankilaan sillä he ovat jo osoittaneet kykenevänsä suurimpaan pahuuteen mitä maailmasta löytyy ja uusimisriskiä ei pidä ottaa sillä siinä otetaan riski että jälleen uusi lapsi tai useita lapsia joutuu tuon vastenmielisen rikoksen kohteeksi. Vastikään oli eräs tapaus joka tuomittiin jo kolmannen kerran, ensimmäisen tuomion jälkeen 10 uhria toisen tuomion jälkeen 40. Yhteensä 50 lasta joutui siis raiskatuksi ja niin ei olisi käynyt mikäli olisi terapioiden sijaan teljetty tuo tekijä vankilaan elinkautiseen, siis ihan kirjaimelliseen sellaiseen ensimmäisen teon jälkeen.

Terapiapalvelut pitää suunnata Aleksin kaltaisille ihmisille jotka tietävät teon olevan väärin ja taistelevat vääristyneen seksuaalisuutensa kanssa. Kynnystä  pitää madaltaa että näihin palveluihin uskaltaa hänenkaltaiset mennä.

Lapsien pitäminen turvassa tulisi olla prioriteetti nro 1. Aleksin kaltaisten ihmisten täytyy uskaltaa tulla esille jotta saavat ongelmaan apua ennenkun sortuu tekoon, lynkkausmentaliteetti ei siinä auta.

He taas jotka ovat syyllistyneet tekoon, heitä ei pitäisi koskaan päästää vapaaksi. Kumpi painaa enemmän vaakakupissa (oikeuden symbolissa) lasten raiskaajan oikeus toiseen mahdollisuuteen vai lapsen oikeus olla tulematta raiskatuksi?

Suomessa saa alle 10v lapsen raiskauksesta keskimäärin 2v vankeutta.

Kahdestasadasta kannabiskasvista saa keskimäärin isomman tuomion.

Onko tämä oikeusvaltion toimintaa?’’

 

Kuten jo totesin kommentissani se että lapset pidetään turvassa ja pidetäään huoli siitä että uhrien määrä saadaan mahdollisimman pieneksi pitäisi olla prioriteetti nro 1 kuten myös sen että näitä uhreja oikeasti autetaan ja tuetaan.

 

Seksuaalirikosten uusijoiden toimesta joutuu joka vuosi vähintään 340 lasta raiskatuksi. Nämä voitaisiin estää helposti sillä että ensimmäinen lapsen raiskaaminen jäisi aina viimeiseksi ja siitä saisi ihan aidon oikean elinkautisen. Mitään terapiapalveluja tai toista mahdollisuutta ei pidä antaa sillä sen varmistaminen ettei kyseisen saastan toimesta yksikään lapsi joudu raiskatuksi menee kaiken muun edelle.

 

Sen sijaan Aleksin kaltaisille tekoihin syyllistymättömille pedofiileille pitää tarjota laadukkaat matalan kynnyksen terapiapalvelut jotta he saisivat apua joka vähentäisi todennäköisyyttä syyllistyä tekoon. Tässä pitäisi tehdä tutkimuksia mikä olisi siihen paras hoitomuoto ja mennä sen mukaan. Päivänselvää kuitenkin on ettei lynkkausmentaliteetti auta vaan saa ainoastaan Aleksin kaltaiset pedofiilit joilla omatunto estää teon toteuttamisen pois avun piiristä. Silloin todennäköisyys tekoon kasvaa. Tämän vuoksi pitäisi panostaa siihen että apua uskallettaisiin hakea, sitä saisi ja se olisi laadukasta ja tähtäimenä olisi se ettei teko koskaan toteudu.

 

Valitettavasti lastenraiskaajien uhrien näkökulmaa ei tuoda juuri koskaan esille. Heitä on monia ja heistä monet ovat huumeriippuvaisia, niitä narkomaaneja joita tekin halveksutte ja haukutte täysin vapaasti, jotkut teistä toivovat jopa heidän kuolemaansa. Huumeidenkäyttäjät ovatkin ainoa ihmisryhmä mitä saa solvata ihan miten haluaa ilman että canceloidaan tai joudutaan käräjille.

Minä kohtaan heitä jotka ovat joutuneet seksuaalisen väkivallan uhreiksi ja jotka lääkitsee itseään huumeilla lähes päivittäin ja olen yrittänyt pitää asiaa esillä, harva vain tuntuu olevan siitä kovin kiinnostunut, tärkeämpää on tämä kannabiksen ja muiden huumeiden vastainen ristiretki sillä ilmeisesti pilvenpolttaminen nyt vain on niin paljon suurempi ongelma. Koska ’’ne narkkarit elää meidän verorahoilla’’.

 

Suosittelen jokaista katsomaan tämän ja tulkaa sen jälkeen kertomaan että Suomi on oikeusvaltio

Huumediileri Kertoo Totuuden – YouTube

Tuo tapaus joka on tuossa videoni lopussa ja josta mainitsen kommentissani on osoitus siitä miten meidän yhteiskunnan leväperäinen asennoituminen aiheutti sen että 50 lasta joutui raiskatuksi yhden henkilön toimesta niin että ne oltaisiin voitu jokainen estää. 50 lasta raiskattiin ja tämä sen vuoksi koska tekijä vapautettiin KAHDESTI. Moniko heistä alkaa lääkitsemään itseään huumeilla? Ovatko he rikollisia? Kansan enemmistön ja oikeuslaitoksen mukaan ovat.

 

Lapsena seksuaalisen hyväksikäytön uhrien ääntä pitäisi tuoda enemmän esiin ja poistaa sitä häpeää ja stigmaa mikä asiaan liittyy. Tällä hetkellä terapiaan on vaikeaa päästä etenkin heidän jotka lääkitsee itseään huumeilla. Silloin pitää olla 6kk kuivilla ennen kuin terapiaa saa ja siihen ei moni pysty. Mahdollisuudet siihen tosin paranisivat jos terapiaan pääsisi samantein eikä vain jos pystyy olemaan puoli vuotta kuivilla. Silloin jos käytät huumeita et myöskään saa asianmukaisia lääkkeitä vaan joudut hakemaan ne katukaupasta, josta sitten saa ne terapiapalvelutkin. En ole koulutettu farmaseutti tai terapeutti mutta sellaisena olen toiminut koska yhteiskunta ei tarjoa näille uhreille muutakaan vaihtoehtoa.

 

Huumeidenkäytön dekriminalisointi ja valtion tukema terapia seksuaalisen hyväksikäytön uhreille täytyisi järjstää ellei haluta että terapiaa haetaan sitten minun kaltaisilta. Moni jotka raivoaa netissä kovempia tuomioita pedofiileille,raivoavat paljon enemmän huumeidenkäyttäjistä eivätkä he tule ajatelleeksi että monet noista narkomaaneista ovat juuri niiden pedofiilien uhreja. Tosin eihän teitä uhrit kiinnosta, ainoastaan se että pääsette raivoamaan. Raivoatte kyllä huumekauppiaista ja pedofiileistä mutta myös ne pedofiilien uhrit jotka käyttää huumeita ovat teille alinta pohjasakkaa. Ei teitä siis ne uhrit oikeasti kiinnosta, haluatte vain paistatella moraalisessa ylemmyydentunteessanne ja olette itsekkäitä ihmisiä joita kiinnostaa vain jos joku ’’loisii mun verorahoilla’’.

Niin kauan kuin tämä on valtaväestön mentaliteetti niin minä loisin niillä verorahoillanne oikein mielläni ja olen näille uhreille niin hyvä terapeutti kun voin sillä parempaakaan ei valtio halua heille tarjota.

 

Ihmiset ihan oikeasti: HÄVETKÄÄ!

+5
Lauri Paavola
Sitoutumaton Helsinki

Itä-helsinkiläinen sitoutumaton kansalaisaktivisti järjen ja logiikan puolesta valheita vastaan!

Taistelen etenkin inhimillisemmän päihdepolitiikan, yksilönvapauksien ja sananvapauden puolesta.

Läheisiä aiheita ovat muunmuassa koronapaniikin arvostelu, jokaisen eduskuntapuolueen politiikkojen arvostelu ja kaksinaismoralismi, huumeiden vastainen sota, terrorismin vastainen sota, uskontojen kritiikki (erityisesti kolme pahinta Kristinusko, Islam ja Juutalaisuus), ihmiskunnan typeryys, ihmisen lähestyvä sukupuutto jota me suuressa narsismissamme kutsumme "maailmanlopuksi" sekä musiikki.

Mikäli minun teksteistä provosoidut niin tiedät olevasi väärässä. Totuuden puhuja ei pelkää vastakkaista mielipidettä vaan vastaa niihin mielellään. Vain valehtelija tarvitsee sensuuria.

Rakkaudesta lajiin since 1995 ❤

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu