Sota on rauhaa, Vapaus on orjuutta, Tietämättömyys on voimaa! osa I

 

Orwell ennusti tulevaisuuden kirjassaan 1984. Kirjan dystopia poikkeaa nykyhetkestä lähinnä siinä että Isoveli puuttuu eikä Telescreenejä ei ole asennettu jokaiseen kotiin väkisin vaan kaikki näprää omiaan jatkuvasti ihan oma-alotteisesti. Vapaaehtoisesti ihmiset jakavat kaikki tietonsa, ketä tuntee, missä menee, mitä syö, mistä on kiinnostunut jne.

Olen kirjoittanut vähän liikaa kahdesta aiheesta joten pieni vaihtelu on paikallaan. Tämä on ensimmäinen osa trilogiasta jossa perustelen miten 1984 osuu nykyhetkeen pelottavan tarkasti.

 

Osa I: Sota on rauhaa

 

Orwell kertoo ’’ikuisesta sodasta joka ei koskaan lopu ja jota ei ole tarkoituskaan voittaa’’ sotaan jossa eilisen liittolaiset ovat tänään vihollisia eikä kukaan edes huomaa tätä. Sotaa ei kuitenkaan itse nää mutta ’’aina tasaisin ajoin lukee lehdistä kuinka jossain on räjähtänyt ja niin ja niin monta ihmistä kuoli’’. Kuulostaako tutulta? Terrorismin vastainen sota on USAn aloittama hanke, joka esikuvansa huumeiden vastaisen sodan tavoin on tehnyt jostain pienestä ongelmasta todella suuren ongelman joka aiheuttaa valtavasti kärsimystä. Yhdellä ilmaiskulla tapetaan 9 siviiliä yhtä terroristia kohtaan ja näin ollen luodaan lisää terrorismia. Tämä on järjetöntä mutta ihmiset nielee kaiken mitä heille kerrotaan. General Wesley Clark ”We’re going to take-out 7 countries in 5 years.” – YouTube jännä miten ennustukset toeutuu. Tämä on video vuodelta 2007. Kuusi maata tuhottu yksi jäljellä! Valtavasti ruumiita, tuhottuja maita, miljoonia pakolaisia, ISIS tarvitseeko jatkaa? Minkä takia tämä tehdään? Ihmisoikeuksien? Jännä että Saudi-Arabia jonka ero ISISin kanssa on lähinnä se että ISIS ottaa vastuun ulkomailla tehdyistä iskuistaan, Saudit rahoittavat niitä. Yhteistä on naisten tasa-arvoinen asema yhteiskunnassa, seksuaalivähemmistöjen oikeudet jotka on huomioitu tarjoamalla ilmaisen kurkunleikkauksen sekä suvaitsevaisuus muita uskontoja kuin radikaalia Sunni-Islamia kohtaan. Vääräuskoiset saavat melkein yhtä tasa-arvoisen kohtelun kuin homoseksuaalit. Pohjois Korea jaksaa sentään järjestää näytösluontaiset vaalit, tämä kuningaskunta jonne myös Suomi myy mielellään aseita ei vaivaudu edes esittämään demokratiaa.

Onhan Vihreä sentään nätimpi ja iloisempi väri kuin musta.

Miksi tälläistä sotaa sitten käydään? Kuten aina, kannattaa seurata rahaa. Neuvostoliiton romahtamisen jälkeen Yhdysvaltojen aseteollisuus oli kriisissä. Kommunismin uhka oli taannut valtavat voitot aseteollisuudelle mutta sen romahdettua ei oikein ollut mitään hyvää tekosyytä jota vastaan varustautua ja näin aseiden myynti romahti. Mutta ei hätää kyllä jostain uhka löydetään mikä ei siinä vaiheessa mikään uhka ole mutta kun tarpeeksi siihen uskotaan siitä tulee sellainen. Project for the New American Century – Wikipedia onko joku kuullut tästä iloisesta poikakerhosta? Wikipedia tietää että:

’’Project for the New American Centuryn ajatukset perustuivat kolmeen perusväittämään:

  • ”Amerikan johtoasema on hyväksi sekä Amerikalle että maailmalle.”
  • ”Sellainen johtoasema vaatii sotilaallista voimaa, diplomaattista tarmoa ja sitoutumista moraalisiin periaatteisiin.”
  • ”Liian harvat poliittiset johtajat puhuvat nykyään globaalin johtoaseman puolesta.”

PNAC ajaa ”sotilaallisen voiman ja moraalisen kirkkauden politiikkaa”, johon sisältyy:

  • Merkittävä lisäys USA:n sotilasmenoihin
  • Läheisemmät suhteet Yhdysvaltain liittolaisiin sekä USA:n arvoille ja eduille vihamielisten hallitusten haastaminen
  • Poliittisen ja taloudellisen vapauden edistäminen Yhdysvaltain ulkopuolella
  • USA:n turvallisuudelle, vauraudelle ja periaatteille ystävällisen kansainvälisen järjestyksen ylläpitäminen ja laajentaminen

PNAC vaati pitkään Yhdysvaltoja sanoutumaan irti vuonna 1972 USA:n ja Neuvostoliiton välillä solmitusta ABM-sopimuksesta. Vuonna 2002 presidentti Bushin hallitus tekikin niin. PNAC kannatti Yhdysvaltain asevoimien kuudennen puolustushaaran, avaruusvoimien (U.S. Space Forces), perustamista, tavoitteena avaruuden sotilaallinen hallinta.

Syyskuussa 2000 PNAC julkaisi 90-sivuisen raportin nimeltä Rebuilding America’s Defenses: Strategies, Forces, and Resources For A New Century, jossa se esitteli ajatuksiaan USA:n globaalista johtajuudesta. Raportti esitti, että mikäli diplomatian ja pakotteiden avulla ei saavuteta tuloksia, Yhdysvaltojen on oltava valmis käyttämään sotilaallista voimaa.. Rebuilding America’s Defences -raportissa mainittiin ”katastrofaalinen ja katalyyttinen tapahtuma – kuten uusi Pearl Harbor”, joka kiihdyttäisi muuten hidasta muutosta USA:n globaalin hallinnan suuntaan.’’

Kuinkas sitten kävikään?

 

Jännä.  Sattuipa sopivasti! Mutta kaikkihan tietää että tuon takana olivat luolissa lymyilevät partasuut muu on vain salaliittoteoriaa ja eihän tuollaista false flag iskua koskaan voisi oikeasti tapahtua eihän? Operaatio Northwoods – Wikipedia ’’Operaatio Northwoods oli Yhdysvaltain hallituksen vuonna 1962 laatima salainen suunnitelma, jonka tarkoituksena oli saada maan kansalaiset kannattamaan sotilaallisia toimia Kuubaa vastaan. Suunnitelma oli salainen vuoteen 1997 asti. Operaatio Northwoodsin mukaan CIA tai vastaava toimielin olisi voinut muun muassa räjäyttää yhdysvaltalaisen lentokoneen, ja teosta olisi syytetty Kuubaa. Suunnitelmaan olisi kuulunut myös Kuuban vastaisten huhujen levittäminen ja valehyökkäysten tekeminen. Operaatiota ei toteutettu, koska presidentti Kennedy ei antanut siihen lupaa.’ Kuinkas sitten kävikään? Ihan sattumaa toki että Kennedyn ampui joku random hullu koska syyt. Ja puhdasta sattumaa on myös se että juuri kun hän oli kävelemässä oikeuteen kertomaan omaa versiota tapauksesta toinen random hullu ampui hänet ennen kuin hän ehti avata suunsa. Sattuuhan sitä. Projekti MK-Ultra – Wikipedia

Toinen säästi monen hengen ja siitä hyvästä menetti omansa. Toinen osasi pitää turpansa kiinni ja elää sekä voi paksusti vielä tänäkin päivänä

Monesti kuulee argumentin että ei tämänkaltainen juoni olisi mahdollista sillä se vaatisi niin monta ihmistä mukaan että joku ennen pitkää tunnustaisi. Entä jos kaikkilla siihen osallisilla olisi jotain omallatunnolla? Valittaisiin tarvittavat henkilöt porukasta jonka harrastukset eivät kestä päivänvaloa? Nämä harrastukset olisi taltioituna videolle joten henkilö ei ehkä haluaisi maailman tietävän totuutta ja siinä samalla sitä mitä tämä henkilö puuhasi mystisen sijoitusneuvojan/lastenparittajan Jeffrey Epstein – Wikipedia yksityissaarella? Sijoitusneuvojan joka oli alempaan keskiluokkaan kuuluva yliopiston professori kunnes mysisesti rikastui vaikka hänellä oli koko uransa aikana ainoastaan yksi asiakas joka lopetti jo 2000-luvun alussa. Asiat lähti Jeffillä nousukiitoon kun hän tapasi neitokaisen nimeltä Ghislaine Maxwell – Wikipedia jonka isä brittiläinen parlamenttiedustaja sekä mediamoguli Robert Maxwell – Wikipedia  paljastui kuolemansa jälkeen Mossadin agentiksi ja hänelle järjestettiin oikein sotilashautajaiset Israelissa. Ghislane ja Jeffery järjesti paljon kekkereitä Jeffin yksityissaarella ja  se on taltioituna tarkkaan Jeffin yksityiskoneen lokikirjoissa keitä näihin kemuihin on osallsitunut. Kannattaa katsoa vieraslista siellä on yksi jos toinenkin tuttu veijari. Näihin lastenraiskaajan ja parittajan bileisiin on ottanut osaa muunmuassa Donad Trump (5 kertaa Jeffin yksityiskoneen lentolokien perusteella) ja Bill Clinton (26 kertaa) monilla näistä kerroista vaimonsa Hillaryn kanssa. Miksei media ole kysynyt näiltä henkillöiltä mitä he tekivät tämän pedofiilin kanssa hänen yksityissaarella johon heidät lennätettiin ”lolita express” nimisellä yksityiskoneella? Minä ainakin haluaisin kuulla jonkinlaisen selityksen mikä on ollut reissun tarkoitus. Tästä aiheesta voisi kirjoittaa loputtomiin sillä viimeistään tämän pitäisi avata enemmistön silmät.

 

Porsaita äidin oomme kaikki 🎶
Oomme kaikki 🎶
KAIKKI!
Siiinääää 🎶
Ja miiinää ⚰

Yllä mainittu ei ole salaliittoteoriaa vaan ihan julkista ja vahvistettua faktatietoa jonka jokainen voi itse tarkistaa ja vetää omat johtopäätökset. Maailma on lietsottu pelon ja paniikin valtaan ja tämä oli vasta alkua

Look at your young men fighting
Look at your women crying
Look at your young men dying
The way they’ve always done before

Look at the hate we’re breeding
Look at the fear we’re feeding
Look at the lives we’re leading
The way we’ve always done before

My hands are tied
The billions shift from side to side
And the wars go on with brainwashed pride
For the love of God and our human rights
And all these things are swept aside
By bloody hands time can’t deny

And are washed away by your genocide
And history hides the lies of our civil wars

– W. Axl Rose 1991. It was true then and even more true now. To be continued…

 

0
Lauri Paavola
Sitoutumaton Helsinki

Itä-helsinkiläinen sitoutumaton kansalaisaktivisti järjen ja logiikan puolesta valheita vastaan!

Taistelen etenkin inhimillisemmän päihdepolitiikan, yksilönvapauksien ja sananvapauden puolesta.

Läheisiä aiheita ovat muunmuassa koronapaniikin arvostelu, jokaisen eduskuntapuolueen politiikkojen arvostelu ja kaksinaismoralismi, huumeiden vastainen sota, terrorismin vastainen sota, uskontojen kritiikki (erityisesti kolme pahinta Kristinusko, Islam ja Juutalaisuus), ihmiskunnan typeryys, ihmisen lähestyvä sukupuutto jota me suuressa narsismissamme kutsumme "maailmanlopuksi" sekä musiikki.

Mikäli minun teksteistä provosoidut niin tiedät olevasi väärässä. Totuuden puhuja ei pelkää vastakkaista mielipidettä vaan vastaa niihin mielellään. Vain valehtelija tarvitsee sensuuria.

Rakkaudesta lajiin since 1995 ❤

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu