Suomessa ei voi luottaa Poliisiin!

Huomatkaa että kirjoitin Poliisiin en poliiseihin. Tämä kirjoitus ei ole siis suunnattu yksittäisiä poliiseja vastaan vaan Poliisia vastaan, organisaationa siis sellaisena kuin se nykyään on Suomessa. Tämä johtuu siitä että Poliisihallitus on mätä ja korruptoitunut sekä valehtelee julkisuudessa härskisti, etenkin huumeista ja tästä minulla on todisteitakin joita käydään tässä kirjoituksessa läpi.

Suomi tarvitsee Poliisin johon voi luottaa 

Tämä kirjoitus onkin siis osoitettu rivipoliiseille jotka ovat ainakin oman kokemukseni mukaan suurin osa mukavia ihmisiä jotka tarkoittavat hyvää. Kun on poliisien kanssa tekemisissä, etenkin meikäläisen, tuomitun huumerikollisen saappaissa niin ei voi koskaan sanoa että kokemus on varisinaisesti hyvä mutta suurin osa poliiseista joiden kanssa olen ollut tekemisissä on ollut mukavia ja kokemukset heistä on olleet hyviä. Toivottavasti joku teistä lukee tämän sillä te olette ainoita jotka voi tehdä tuolle johdon korruptiolle jotakin.

Joakim Lindholm on entinen poliisi joka on kirjoittanut paljon siitä korruptiosta ja väärinkäytöksistä mitä hän on nähnyt toimiessaan poliisina ja hänen blogeihin kannattaa ehdottomasti tutustua Poliisirikokset: Entisen poliisin paljastuksia Suomen poliisin tekemistä rikoksista – Blogi, jossa kerron poliisien tekemistä rikoksista, joita todistin oman poliisiurani aikana (wordpress.com)  Joakim työskenteli poliisina vajaa viisi vuotta, ensin Itäkeskuksen poliisissa kentällä jonka jälkeen hän siirtyi ulkomaalaisrikosyksikköön töihin. Hän on nähnyt touhua sisältä päin joten hänen teksteistä saa hyvän kuvan siitä miten homma toimii. Joakimkin painottaa että suurin osa tavallisista poliiseista on mukavia tyyppejä mutta johto on täysin korruptoitunut ja silloin myös ne mädät omenat kentällä saa mellastaa ihan rauhassa. Omatkin kokemukset vahvistavat tämän. Poliisit ovat ihmisiä siinä missä muutkin ja heidän joukossaan on siis monenlaisia ihmisiä todella mukavista tyypeistä häikäilemättömiin psykopaatteihin ja kaikkea siltä väliltä. Valitettavasti Poliisissa, kuten oikeastaan kaikissa organisaatioissa ne mukavat tyypit ei yleensä päädy johtotehtäviin.

Harmi että Joakim ei ole ollut huumepoliisissa sillä sieltä riittäisi korruptiota jota täytyisi tuoda esiin.

Englannista yksi tälläinen esimerkillinen huumepoliisi löytyy, herra nimeltä Neil Woods. Hän työskenteli 14v peitetehtävissä soluttautuen heroiiniliigoihin, teki niin hyvää työtä että palkittiin useasti ja hän oli kouluttamassa myös uusia poliiseja peitetehtäviä varten. Hitaasti hän alkoi ymmärtämään huumeisen vastaisen sodan mielettömyyden ja lopetti sillä tajusi tekevänsä työllään vain ja ainoastaan harmia. Nykyään hän kannattaa kaikkien huumeiden laillistamista ja puhuu poliisikorruptiosta jota hän näki urallaan paljon, hänestä voit lukea lisää täältä: ’I’ve done really bad things’: The undercover cop who abandoned the war on drugs | Drugs | The Guardian

Sitten on myös toisenlaisia huumepoliiseja. Sellaisia kuten Viron KRPn huumeosaston päällikkö Vallo Jäärats joka paljastui huumediileriksi (2009) sekä toisessa naapurimaassamme Norjassa Oslon huumepoliisin päällikkö Eirik Jensen joka paljastui huumediileriksi (2014) ja meillä Suomessa kaikkien tuntema ja rakastama Jari ”keisari” Aarnio Helsingin huumepoliisin päällikkö joka paljastui huumediileriksi (2013)

Tiedättekö mikä näitä kaveruksia yhdisti sen lisäksi että he olivat huumepoliisin ylimpiä päälliköitä jotka kävivät huumekauppaa?

Jokainen heistä vastusti julkisuudessa kannabiksen/kaikkien huumeiden dekriminalisointia/laillistamista!

Mikä on varsin loogista heidän asemassaan, laillisesta tuotteesta kun ei plussapisteitä saa. Pimeän viinan myynnistä tuskin ihan hirveästi Suomen poliisi on lahjuksia saanut enää vuoden 1932 jälkeen. Sitä ennen sai mutta jostain syystä nämä lahjusrahahanat tyrehtyivät tuolloin, miksiköhän? Hmmmmmm….

Jos joku kuvittelee että Aarnio oli yksittäistapaus niin pelkästään Norjan ja Viron esimerkit todistaa että ei todellakaan ole, eikä ole Suomessakaan paitsi sen osalta että jäi kiinni. Poliisin rikoksia tutkii Poliisi joten kiinnijäämisriski on silloin huomattavasti pienempi. On hyvä muistaa ettei Aarniotakaan narauttaneet toiset poliisit vaan seksityöntekijä Saara sekä sisäministeri Päivi Räsänen

KRPllä ja Helsingin huumepoliisilla oli toki pitkään ollut kitkaa ja kuten huumekartellit, myös huumepoliisit (usein, kuten tässäkin tapauksessa, sama asia) käyvät taistelua reviireistä. Yksi asia mitä he eivät tee on se että narauttaa toista huumerikoksista. KRP yritti pistää kapuloita kilpailijansa rattaisiin kun he jo vuonna 2007 alkoivat tutkimaan Helsingin huumepoliisin virkarikosepäilyjä mutta eivät he tuolloin tutkineet Jarin huumebisneksiä vaikka siellä ollaan varmasti oltu jo siihen aikaan niistä hyvin tietoisia.

KRP tekee nimittäin itsekkin törkeitä huumausainerikoksia. Oletteko kuuleet operaatio Novemberistä?

Siinä KRP oli löytänyt maastokätkön jossa oli monta kiloa amfetamiinia ja tälläisissä tapauksissa mitä poliisin kuuluisi tehdä on vaihtaa amfetamiini ja laittaa tilalle esim perunajauhoa ja kun on noin isosta määrästä kyse jäädä tarkkailemaan milloin joku kätkölle saapuu. Näin ei oltu toimittu vaan jätettiin huumeet paikalleen ja järjestettiin seuranta joka ei kuitenkaan ollut ympärivuorokautista ja sattumalta juuri kun näiden tarkkailijoiden työvuoro loppui, kätkö käytiin tyhjentämässä ja satojen tuhansien eurojen pirilasti oli hävinnyt. HUPS!

Tämä perusteltiin osin sillä että KRP halusi suojella tietolähdettään jonka antoi vapaasti käydä huumekauppaa tietoja vastaan. Tämähän ei ole laillista sillä Poliisin täytyy lain mukaan puuttua huumekauppaan eikä ns vasikoiden huumekaupalta silmien sulkeminen ole laillista. Haluatteko kuulla mitä käy kun soittaa KRPlle ja antaa vihjeen heidän omista törkeistä huumausainerikoksista? Kuuntelehan tästä

Jännä!

Minä tiedän henkilökohtaisesti että tälläisten vasikoiden joiden poliisi antaa rauhassa diilata on ihan rutiininomaista, olen törmännyt itsekkin heihin. Tässä tullaan sen kysymyksen äärelle että jos Poliisi antaa tietolähteidensä käydä vapaasti huumekauppaa niin onko Poliisin tavoitteena lopettaa huumekauppaa vai hallita sitä? Niin.

Poliisi (organisaatio) ei halua vähentää huumeidenkäyttöä vaan saada isoja takavarikoita joita sitten kieroutuneesti juhlitaan onnistumisina. Se että tekee ennätys suuren takavarikon kertoo ainoastaan siitä että huumeita käytetään aiempaa enemmän tämän todistaa myös THLn  jätevesitutkimukset. Kun huumeita käytetään enemmän, niitä tuodaan maahan enemmän ja isommissa erissä jolloin luonnollisesti takavarikotkin on ennätys suuria. Onko se onnistumista?! U tell me…

Siitä huolimatta että vuonna 2019 Poliisi selvitti Suomen historian kaksi suurinta huumekeissiä, Katiskan ja Silkkitie nettihuumekaupan sulkemisen, huumeiden käyttö yleistyy. Kun on kysyntää on tarjontaa. Kun kysyntää on enemmän, myös tarjontaa on enemmän ja se on Poliisin mukaan onnistumista.

Onhan se niille Aarnioille jotka saa osan kuormasta. Tiedän henkilökohtaisesta kokemuksesta että kun Poliisi takavarikoi huumeita, varsinkin jos on kyseessä vähänkin isompi määrä, paino tuppaa aina putoamaan siitä mitä se oikeasti oli takavarikointi hetkellä noin 30%. Sama kokemus usealla tuttavallani jotka ovat olleet alalla. Voin sanoa että kyseessä on ennemmin sääntö kuin poikkeus. Tästä tosin harva valittaa sillä harva haluaa saada isompaa tuomiota isommasta määrästä joten he eivät valita siitä että oikea määrä oli todellisuudessa suurempi. Joten huumepoliisi voi kätsysti napsaista sieltä osan pois, myydä eteenpäin ja tietää että kiinnijäämisriski on lähes olematon. Kätsyä.

Poliisi ohjaa käyttäjiä hoitoon, vai ohjaako?

No ei ohjaa. Minulle ei oltu koskaan aiemmin tarjottu tätä mystistä hoitoonohjausta mistä ollaan julkisuudessa puhuttu ennen kuin aloin kirjoittamaan näitä blogeja. Sen jälkeen sitä tarjottiin ja jokainen voi kuunnella tästä minun salaa nauhoittamastani kuulustelusta kohdasta 26:20 mitä tämä hoitoonohjaus ihan käytännössä on jos sitä tarjotaan.

Niin.

Todellisuudessuudessa Poliisi suorastaan kannustaa jatkamaan huumekauppaa. Tuota edellinen kerta kun jäi kiinni Poliisi sai minulta takavarikkoon 3500e käteistä rahaa jonka he takavarikoivat rikoshyötynä. Siitä huolimatta he kysyivät haluanko maksaa 2000e sakon joka minulle oli tullut edellisestä kerrasta kun olin jäänyt kiinni niistä rahoista vai haluanko lähteä kuukaudeksi vankilaan (muuntorangaistus).

Eikö olekkin mielenkiintoista että rahan jonka epäillään olevan rikoshyötyä, sitä pystyy kuitenkin käyttämään sakkojen maksamiseen?

Tämähän tarkoittaa faktuaalisesti sitä että kun poliisi lätkäisee työttömän diilerin käteen 2000e sakon se viesti on ”mene myymään huumeita tai me lukitaan sut vankilaan”. Mistäs muualta sitä rahaa saisi työttömänä? Kelan tuistako tuon säästäisi? Poliisia ei koskaan kiinnosta rahan alkuperä silloin kun sitä vie heille. Eräs tuttavani, paperilla opiskelija, kiikutti poliisille 8000e maksaakseen erään toisen tuttavani maksamattomat sakot jotta hän pääsee vankilasta. Poliisi ei kysellyt mitään että onko opintotuista säästetty tälläinen rahasumma joka käteisellä maksettiin. Jännä juttu eikö?

Todellisuudessa Poliisi siis ihan faktuaalisesti kannustaa jatkamaan huumekauppaa. Miten muuten tuon voi selittää?

Poliisin tehtävä on valvoa lakeja, ei säätää niitä

Jostain syystä huumeiden kohdalla tämä on unohtunut kun Poliisi aktiivisesti julkisuudessa lobbaa kannabisaloitetta vastaan. Jostain syystä Poliisi joka ei ehdi tutkia ihmiskauppaa ei halua ettei hampun kotikasvattajia enää ratsattaisi. Aarniohan oli innokas kotikasvattajien ratsaaja myös, meneehän se tuontihasis silloin paremmin kaupaksi kun kotikasvatettua kukkaa ei ole niin paljon tarjolla. Makes sense.

Kun joku valehtelee hänellä on siihen syy

Tästä on hyvä esimerkki Tampereen huumepoliisin päällikkö ja nykyinen Kokoomuksen kansanedustaja Jari Kinnunen joka härskisti valehteli maikkarin haastattelussa että Tapauksissa, joissa huumausaineita on voitu osoittaa vainajan kemiallisista näytteistä, on lähes poikkeuksetta katsottu kuoleman aiheutuneen kannabiksen ja muiden huumaavien aineiden yhteisvaikutuksesta.”

Tämä on valhe. Kannabis ei ole aiheuttanut yhtäkään kuolemaa, tämän myöntää jopa Yhdysvaltojen huumepoliisi DEA joka on lobannut ahkerasti kannabiksen laillistamista vastaan. Hekään eivät esitä sentään noin härskejä valheita kuten Jari Kinnunen. En mitenkään jaksa uskoa että Tampereen huumepoliisin päällikkö olisi niin tyhmä että uskoisi itsekkään siihen mitä sanoo ja jos on niin jokainen voi miettiä että a) miten huonosti huumepoliisit on koulutettu kun he eivät tiedä noin alkeellisiakaan asioita huumeiden vaikutuksista b) miksi noin tyhmää ihmistä kuunnellaan jonain asiantuntijana niin median kuin eduskunnan toimesta ja c) miksi noin tyhmä ihminen on äänestetty eduskuntaan.

Eniten olisi syytä miettiä sitä että miksi Jari valehtelee?

Tai miksi Poliisihallitus valehtelee tästä ylipäänsä ja miksi poliisihallitus lobbaa kieltolain puolesta samaan aikaan kun kääntää katseen pois modernilta orjuudelta?

Sille huumepoliisille joka tämän luet ja tunnet piston sydämessäsi, haluatko tehdä sen mikä on oikein vai sen mikä on helppoa? Haluatko seurata Jari Aarnion, Eirik Jensenin ja Vallo Jääratsin vai Neili Woodsin ja Joakim Lindholmin viitoittamaa tietä?

Valinta on sinun, kumpi on kunniakkaampaa?

Lopuksi: En suosittele kenellekkään huumeiden käyttöä. Huumeiden käyttö ei ole järkevää mutta niiden laillistaminen on. Älä käytä huumeita, käytä järkeä! Ehdotukseni siitä miten tehdä järkevämpää päihdepolitiikkaa! | Uusi Suomi Puheenvuoro

Sitten vielä biisi jonka jälkeen jokainen voi miettiä keitä ne on ne

kun oikein silmiin katsotaan.

+1
Lauri Paavola
Sitoutumaton Helsinki

Itä-helsinkiläinen sitoutumaton kansalaisaktivisti järjen ja logiikan puolesta valheita vastaan!

Taistelen etenkin inhimillisemmän päihdepolitiikan, yksilönvapauksien ja sananvapauden puolesta.

Läheisiä aiheita ovat muunmuassa koronapaniikin arvostelu, jokaisen eduskuntapuolueen politiikkojen arvostelu ja kaksinaismoralismi, huumeiden vastainen sota, terrorismin vastainen sota, uskontojen kritiikki (erityisesti kolme pahinta Kristinusko, Islam ja Juutalaisuus), ihmiskunnan typeryys, ihmisen lähestyvä sukupuutto jota me suuressa narsismissamme kutsumme "maailmanlopuksi" sekä musiikki.

Mikäli minun teksteistä provosoidut niin tiedät olevasi väärässä. Totuuden puhuja ei pelkää vastakkaista mielipidettä vaan vastaa niihin mielellään. Vain valehtelija tarvitsee sensuuria.

Rakkaudesta lajiin since 1995 ❤

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu