Tytti Yli-Viikari sai pitää työpaikkansa ja Ursula Von Der Leyen salaisuutensa!

Tänään tuli taas hyviä uutisia, jälleen kerran muistutus siitä miten ihanan demokraattisessa oikeusvaltiossa ja vielä ihanan demokraattisemmassa ja avoimessa liittovaltiossa me elämme!

Tytti Yli-Viikari, valtion virkamies joka, kaiken muun mukavan ohessa, käytti neljä ja puolitonnia verorahoja ”kauneushoitoihin” sai pitää työpaikkansa sillä siitä huolimatta että hänet tuomittiin virka-aseman väärinkäytöstä, virkavelvollisuuden rikkomisesta ja kavalluksesta, työsuhteen irtisanominen oli laiton meidän ”oikeus”laitoksemme mukaan!

”Syyttäjä vaati Yli-Viikarin viraltapanoa, mutta sen edellytykset eivät täyttyneet.

– Koska Yli-Viikaria ei tuomittu vankeusrangaistukseen, hänen viraltapanonsa edellytykset eivät täyttyneet, käräjäoikeuden tiedotteessa todetaan.

Yli-Viikari on julkisuudessa kertonut olevansa halukas palaamaan ylijohtajan virkaan.”

Tytti tulee ehostamaan itseään verorahoilla siis hamaan tulevaisuuteen kunnes tulee aika astua eläkkeelle sopeutumaan!

Ah, jälleen kerran niin ihanaa Suomen ”Oikeus”laitos! Tämä on kolmanneksi paras ratkaisu heti tämän Selvitys Sarjakuristajan tapauksesta! – YouTube  legendaarisen tapauksen jälkeen sekä sen kun vapautitte ihmishirviön joka oli raiskannut kymmeniä lapsia ja joka raiskasi uudestaan kymmenen lasta ja jonka siitäkin huolimatta päätitte vapauttaa vielä toistamiseen jonka jälkeen uhreja tuli 45! Arvatkaa vain tuleeko vielä vapautumaan? Montahan uhria sitten tulee? Tähän mennessä ei ole tullut kuin 55 lasta jotka olisivat jääneet raiskaamatta mikäli meidän ”oikeus”valtiomme olisi lukinnut hirviön joka oli raiskannut kymmeniä lapsia elinikäiseen vankeuteen!

Onneksi sama valtio kuitenkin välittää sinun terveydestäsi kun asettaa näitä rajoituksia ja koronapasseja!

Sehän niiden motiivi on eikö niin? Hyvinvointisi edellä? Jostain syystä ei se lasten hyvinvointi tunnu kiinnostavan, ei hallitusta eikä sinua. Paitsi kun on kyse lasten rokottamisesta superturvallisella ja tehokkaalla rokotteella tautia vastaan joka on supervaarallinen lapsille. Siinä ajatellaan lasten etua varmasti!

Samoin siinä ajatellaan lasten etua kun EU päätti salata viestinvaihdon rakkaan suuren johtajamme, Ursula von der Leyenin ja maailman mukavimman ihmisen, Pfizerin toimitusjohtaja Albert Bourlan välillä!

Kuten voimme lukea tästä EU salaa von der Leyenin tekstiviestit koronarokotteista (iltalehti.fi) Iltalehden uutisesta. On täysin hyvät perusteet pitää viestinvaihto salaisena, kyseessä on kuitenkin kaksi hyvistä, oikeastaan kaksi maailman suurinta hyvistä, ainakin jos kysystään Helsingin Sanomilta maailman luotettavimmalta ja puolueettomimmalta medialta.

On se niin kivaa asua läntisessä demokratiassa jossa on sanan ja lehdistönvapaus maailman huippua! Niin huippua ettei tätäkään kirjoitusta tulla varmasti sensuroimaan, eihän? 🙂

+10
Lauri Paavola
Sitoutumaton Helsinki

Itä-helsinkiläinen sitoutumaton kansalaisaktivisti järjen ja logiikan puolesta valheita vastaan!

Taistelen etenkin inhimillisemmän päihdepolitiikan, yksilönvapauksien ja sananvapauden puolesta.

Läheisiä aiheita ovat muunmuassa koronapaniikin arvostelu, jokaisen eduskuntapuolueen politiikkojen arvostelu ja kaksinaismoralismi, huumeiden vastainen sota, terrorismin vastainen sota, uskontojen kritiikki (erityisesti kolme pahinta Kristinusko, Islam ja Juutalaisuus), ihmiskunnan typeryys, ihmisen lähestyvä sukupuutto jota me suuressa narsismissamme kutsumme "maailmanlopuksi" sekä musiikki.

Mikäli minun teksteistä provosoidut niin tiedät olevasi väärässä. Totuuden puhuja ei pelkää vastakkaista mielipidettä vaan vastaa niihin mielellään. Vain valehtelija tarvitsee sensuuria.

Rakkaudesta lajiin since 1995 ❤

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu