Valheellinen huumepropaganda tapppaa!!!

Täällä on monia blogisteja jotka eivät tykkää totuudesta. He yrittävät vaimentaa sen ensisijaisesti estämällä kommentoinnin omissa blogeissaan ja sitten kun tehdään oma blogi missä paljastetaan heidän valheet he tekevät ilmiannon ja koittavat saada sen sensuroitua ja jos se ei onnistu he yrittävät vierittää keskustelua sivuraiteille ja rupeavat haukkumaan sinua ihmisenä.

 

Jokainen voi todeta tämän itse käymällä lukemassa täältä blogeja jotka ovat laillistamisen puolesta ja niitä jotka ovat laillistamista vastaan ja vilkaisemalla niiden kommenttikenttää. Mikä ero niissä on? Kumpi on valmis argumentoimaan? Kumpi kertoo faktoja joissa on hyvät lähteet mukana?

 

Blogeja dekriminalisoinnin/laillistamisen puolesta

36 kysymystä Huumeiden vastaisesta sodasta mihin kieltolain kannattajat eivät koskaan osaa vastata (todistakaa vääräksi) | Uusi Suomi Puheenvuoro

Vastaus Pekka Lehtisen blogiin ”Miksi kannabis” | Uusi Suomi Puheenvuoro

Liike Nyt astui kannabismiinaan | Uusi Suomi Puheenvuoro

THL ei kannata huumeiden laillistamista | Uusi Suomi Puheenvuoro

Erika Keski-Korhonen ja kannabis | Uusi Suomi Puheenvuoro

Kumpi valehtelee THL vai Erika Keski-Korhonen? | Uusi Suomi Puheenvuoro

Blogeja dekriminalisointia/laillistamista vastaan

 

Miksi kannabis? | Uusi Suomi Puheenvuoro

Kannabiskorruptio ujuttautuu yhteiskunnan valtarakenteisiin | Uusi Suomi Puheenvuoro

THL mainostaa huumeiden laillistamista kyseenalaisin argumentein | Uusi Suomi Puheenvuoro

Kannabis on salakavala psykedeeli ! | Uusi Suomi Puheenvuoro

 

Jokainen voi verrata näitä ja miettiä itse kumpi puhuu totta ja kumpi valehtelee.

Minä en voi sietää valehtelua. Näiden ihmisten on pakko tietää että he valehtelevat sillä ei ole muuten mitään syytä sille miksi he eivät halua käydä aiheesta keskustelua vaan julistavat ainoastaan propagandaa. Näin tehtiin neuvostoliitossa. Julistettiin propagandaa ja vaimennettiin kaikki kritiikki.

 

EUssa eniten huumekuolemia on Ruotsissa ja sen jälkeen Suomessa. EUn tiukinta huumepolitiikkaa kannattaa Ruotsi sen jälkeen Suomi. Hollannissa kuolee viisi kertaa vähemmän ihmisiä yliannostukseen kuin Suomessa väkilukuun nähden. KIELTOLAKI TAPPAA

Jos haluaa että huumekuolemat ja muut haitat vähenevät pitää ajaa inhimillisempää päihdepolitiikkaa. Herääkin kysymys miksi nämä henkilöt ajavat politiikkaa josta aiheutuu valtavastsi harmia? Muuan Jari Aarniohan otti aikanaan hyvinkin vahvasti kantaa laillistamista vastaan. Miksi? Koska hän hyötyi itse laittomasta huumekaupasta. Mikä on näiden ihmisten motiivi?

 

Minä aion taistella totuuden puolesta valheita vastaan! Aina kun te julistatte valheitanne minä isken takaisin totuudella. Ja meitä on monta. Emmekä me luovuta. Valheet paljastuvat aina. Kun puhuu totta ei pelkää vastakkaista mielipidettä ainoastaan valehtelija joutuu turvautumaan sensuuriin. HÄVETKÄÄ!

+3
Lauri Paavola
Sitoutumaton Helsinki

Itä-helsinkiläinen sitoutumaton kansalaisaktivisti järjen ja logiikan puolesta valheita vastaan!

Taistelen etenkin inhimillisemmän päihdepolitiikan, yksilönvapauksien ja sananvapauden puolesta.

Läheisiä aiheita ovat muunmuassa koronapaniikin arvostelu, jokaisen eduskuntapuolueen politiikkojen arvostelu ja kaksinaismoralismi, huumeiden vastainen sota, terrorismin vastainen sota, uskontojen kritiikki (erityisesti kolme pahinta Kristinusko, Islam ja Juutalaisuus), ihmiskunnan typeryys, ihmisen lähestyvä sukupuutto jota me suuressa narsismissamme kutsumme "maailmanlopuksi" sekä musiikki.

Mikäli minun teksteistä provosoidut niin tiedät olevasi väärässä. Totuuden puhuja ei pelkää vastakkaista mielipidettä vaan vastaa niihin mielellään. Vain valehtelija tarvitsee sensuuria.

Rakkaudesta lajiin since 1995 ❤

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu