Veronmaksajat tykkää lahjoittaa rahaa huume, ase ja lääketeollisuudelle

Se on laitonta koska se on väärin, se on väärin koska se on laitonta. Tämä on se kehäpäätelmä jolla perustellaan huumeiden vastaista sotaa. Muita argumentteja ei kieltolain kannattajilla olekkaan enää jäljellä sillä Huumeiden vastainen sota on jo kaikin mahdollisin keinoin todistettu huonoksi tavaksi hoitaa päihdeongelmaa. Tämän olen täälläkin useasti todistanut monelle jotka muuta väittävät ja voin todistaa niin jatkossakin. Olen valmis väittelemään tästä kenen tahansa kanssa. Tähän mennessä kukaan ei ole pystynyt esittämään minulle yhtäkään argumenttia kieltolain puolesta mitä en ole pystynyt kumoamaan helposti.

 

Huumeiden kieltolain puolesta puhujat ovat joko idiootteja tai tahoja jotka hyötyy huumekaupan laittomuudesta taloudellisesti. Näitä ovat muunmuassa

Huumekauppiaat: Heidän koko elanto on siitä kiinni. Jos huumeet laillistettaisiin apteekkijakeluun niitä ei tuottaisi enää huumekartellit vaan ihan lailliset laboratoriot ja voittomarginaali olisi huomattavasti pienempi.

Huumepoliisit: He vähintään menettäisivät duuninsa ja joutuisivat sen tosiasian eteen että ovat tehneet turhaa työtä kokoajan kun huomattaisiin miten laillistaminen parantaisi tilannetta ympäri maailman. Lisäksi moni heistä saa suoraan lahjusrahaa huumeorganisaatioilta. Muistetaan että Jari Aarnio otti useasti kantaa Kannabiksen laillistamista vastaan. Nyt tiedämme miksi. Jartsa ei ollut mikään yksittäistapaus, Norjassa jäi kiinni samanlainen veijari Erik Jensen, huumepoliisin päällikkö juurikin samasta asiasta. Suomi ja Norja ovat maailman vähiten korruptoituneita maita joten siitä voi päätellä kuinka huumepoliisi toimii vaikkapa Kolumbiassa. Lisäksi olisi naivia kuvitella että nämä olisivat ainoat mädät omenat pohjoismaissakaan, nämä ovat ainoat jotka ovat jääneet kiinni. https://youtu.be/9IN5yj4W6Nk

Pankit: Huumekauppiaat eivät oikeassa elämässä kaiva rahoja maahan vaan muuttavat huumekaupalla tienatut miljardit lailliseksi rahaksi kierrättämällä ne pankkien kautta. Pankit ovat isoimpia hyötyjä huumekaupassa. El Chapoja ja Pablo Escobareja tulee ja menee, he ovat korvattavissa aina uudella. Pankit eivät koskaan joudu vastuuseen ja saavat näistä voitoista hyvän siivun oli siellä kuka tahansa toteuttamassa likaisen työn heidän puolestaan. Vankilaa heidän ei tarvitse pelätä. SwissLeaks 2015: Suurpankin asiakkaina rikollisia laidasta laitaan | MOT | yle.fi

Aseteollisuus: Laittomassa huumekaupassa ei voi käyttää asianajajaa ja oikeuslaitosta kilpailijaa vastaan joten väkivalta jää ainoaksi keinoksi. Kansainvälinen asekauppa on se mikä pitää Yhdysvallat pystyssä ja sillä romahtaisi tulot valtavasti jos huumeet laillistettaisiin. Huumakauppiaat ovat heille vielä parempia asiakkaita kuin terroristit. Tämä myös selittää miksi jenkit ovat aloittaneet kaksi historian typerintä sotaa Huumeiden vastaisen sodan ja Terrorismin vastaisen sodan joissa verrattain pienestä ongelmasta on tehty valtava ongelma joka koskettaa koko maailmaa. Näitä sotia ei ole tarkoitettu voitettavaksi sillä ne takaa jatkuvan tulovirran aseteollisuudelle muiden hyötyjien ohella.

 

Lääkefirmat: Usein unohdetaan ketkä ovat luoneet kaikki synteettiset huumeet ja markkinoineet niitä turvallisina aineina jotka eivät aiheuta addiktiota. Vaarallisiksi ne on muuttuneet siinä vaiheessa kun patentti on rauennut eikä niistä saa enää päätä huimaavia voittoja laillisessa kaupassa, laittomassa taas ne tuottavat valtavat voitot. Näin on käynyt jokaisen synteettisen huumeen kohdalla. Nyt he lobbaavat kieltolain puolesta koska eivät halua lääkekannabista kilpailemaan heidän uusimpien mömmöjen kanssa, jotka ovat tietenkin täysin turvallisia eivätkä aiheuta addiktiota. Myös esimerkiksi psykedeelien ja empatogeenien terapiakäyttö on lääkefirmoille uhka sillä se on todettu tehokkaaksi keinoksi useaan eri mielenterveysongelmaan. Siinä voi riittää yksi ainoa hoitokerta tai muutama kerta vuodessa ja sehän ei tuota rahaa tosin kuin päivittäin popsittavat mielialalääkkeet joiden tarkotius ei ole parantaa sairautta vaan poistaa oireet hetkeksi, kunnes on aika ottaa uusi pilleri. Parantunut potilas = menetetty asiakas.

 

Politiikot: Saavat lahjuksia vaalirahoitusta näiltä edellämainituilta tahoilta, etenkin kolmelta viimeksi mainitulta. Lisäksi huumeilla pelottelemalla saa helppoja ääniä joten siinä on vielä extrabonus mukana.

Huumeiden vastaisessa sodassa häviäjiä on

 

Huumeiden tuottajamaiden kansalaiset: Köyhiä maita joiden kansalaisten ainoa elinkeino on mennä töihin kartelleille ja kiinni jäädessään joutuvat kohtaamaan pahimmat rangaistukset, kaikista epäinhimillisimmissä vankiloissa vain sen takia että he tekivät mitä pitää jotta heidän lapset pääsisivät kouluun ja saisivat tulevaisuuden. Nekin jotka ei ole töissä huumekaupassa kärsivät koska huumerahat ovat korruptoineet heidän valtion viranomaiset täysin ja luonut jatkuvan turvattomuuden.

Huumeiden käyttäjät: Viattomista (viihdekäyttäjät) ja sairaista (addiktit) on tehty rikollisia ja heidät on demonisoitu ihmishirviöiksi jotka joutavat linnaan. He joutuvat asioimaan järjestäytyneen rikolllisuuden kanssa ja maksavat heille valtavan hinnan tuotteesta jonka valmistuskustannukset ovat Buranan luokkaa. Lisäksi aineet ovat epäpuhtaita josta seuraa runsaasti ylimääräisiä terveyshaittoja sekä yliannosotuksia. Addiktionsa vuoksi he joutuvat turvautumaan rikoksiin jota ei  tapahtuisi lailllisessa kaupassa jossa heidän käyttämä aine maksaisi saman verran kuin Burana. Hoitoon ei uskalla hakeutua seurausten pelossa josta osa aivan aiheellisia pelkoja kuten mahdollinen työpaikan menetys tai lasten huostaanotto. Lisäksi ex-narkomaaneja syrjitään yhteiskunnassa ja he joutuvat piilottelemaan menneisyyttään. Tämä vähentää jo motiivia hakea apua huomattavasti. Ennen kuin joku tulee lässyttämään että huumeiden käyttö on oma valinta niin pidetään mielessä että todella moni huumeiden ongelmäkäyttäjä on kokenut lapsena seksuaalista hyväksikäyttöä tai varttunut kodissa jossa huumeiden käyttö on arkipäivää. Nämä ovat niitä joita te halveksitte.

Veronmaksajat: `Ketkä tämän koko lystin maksaa. Rahat valuvat näille tahoille jotka tästä hyötyy eli huumekauppiaille, huumepoliiseille, asekauppiaille ja pankeille. Mitään hyötyä ei takaisin saa sillä huumeiden käyttö kasvaa vuosi vuodelta. Näille rahoille voisi olla jotain parempaa käyttöä jos ne laittaisi vaikka koulutukseen tai terveydenhuoltoon. Jostain syystä enemmistö haluaa silti rahoittaa näitä tahoja kuin laillistaa huumeet apteekkijakeluun ja säästää kymmeniä miljoonia veroeuroja pelkästään Suomessa, maailman mittakaavalla kymmeniä miljardeja.

 

Ihmisen tyhmyys on ehtymätön luonnovara – Albert Einstein

+3
Lauri Paavola
Sitoutumaton Helsinki

Itä-helsinkiläinen sitoutumaton kansalaisaktivisti järjen ja logiikan puolesta valheita vastaan!

Taistelen etenkin inhimillisemmän päihdepolitiikan, yksilönvapauksien ja sananvapauden puolesta.

Läheisiä aiheita ovat muunmuassa koronapaniikin arvostelu, jokaisen eduskuntapuolueen politiikkojen arvostelu ja kaksinaismoralismi, huumeiden vastainen sota, terrorismin vastainen sota, uskontojen kritiikki (erityisesti kolme pahinta Kristinusko, Islam ja Juutalaisuus), ihmiskunnan typeryys, ihmisen lähestyvä sukupuutto jota me suuressa narsismissamme kutsumme "maailmanlopuksi" sekä musiikki.

Mikäli minun teksteistä provosoidut niin tiedät olevasi väärässä. Totuuden puhuja ei pelkää vastakkaista mielipidettä vaan vastaa niihin mielellään. Vain valehtelija tarvitsee sensuuria.

Rakkaudesta lajiin since 1995 ❤

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu