Hiilidioksidin päästöleikkauksilta puuttuu tieteellinen näyttö!

Vanhana maanviljelijän poikana minulle on hyvin jäänyt mieleeni se, miten esim. Eteläpohjanmaalla viljelysmaita luotiin kytöpolttoa varten soita raivaavalla. Kytöpoltolla maahan saatiin syntymään viljelykseen tarvittavat ravinteetkin. Suurin osa eteläpohjalaisista viljelysmaista onkin näin syntynyt. Tuntuu perusteettomalta se, että poliitikot nykyään ovat kieltämässä tämän kaltaiset kytöpoltotkin hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi, kun niiden uskotaan aiheuttavan uhkaavaa ilmaston lämpenemistä.

Jo yli kolme vuosikymmentä sitten YK:n poliitikot perustivat ilmastopaneelin IPCC hakemaan tieteellistä näyttöä hiilidioksidipäästöjen aiheuttamaksi uskotulle, ilmaston uhkaavalle lämpenemiselle. Kun tätä tieteellistä näyttöä ei todettavissa ollut olemassa, tyydyttiin vasta hypoteettisiin mallinnoksiin, millä perusteilla poliitikot ovat nytkin kaikkia hiilidioksidipäästöjä leikkaamassa.

Kuten olen puheenvuorossani Miksi CO2-päästöleikkaukset ovat vääriä ja vain menetyksiä tuottavia ratkaisuja? https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/lauriheimonen/miksi-co2-paastoleikkaukset-ovat-vaaria-ja-vain-menetyksia-tuottavia-ratkaisuja/ esittänyt, tieteellisen näytön mukaan ”CO2-päästöleikkaukset ovat vääriä ja vain menetyksiä tuottavia ratkaisuja”.

Eikö poliitikkojen nyt pitäisi herätä todelliseen maailmaan?

LauriHeimonen
Sitoutumaton Lohja

Diplomi-insinööri, eläkeläinen

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu