Ilmastonmuutoksen laskelmissa fysikaalinen kemia avainasia!

Eilen Suomen luonnon ensimmäisenä liputuspäivänä kirjoituksessani Ilmastonmuutoksiin varautuminen ja niihin sopeutuminen avainasia! https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/lauriheimonen/ilmastonmuutoksiin-varautuminen-ja-niihin-sopeutuminen-avainasia/ totesin:

”Kun ihmisperäiset hiilidioksidipäästöt eivät lämpenemistä hallitse, ainoaksi, toimivaksi ratkaisuksi sen suhteen, mitä ihminen voi tehdä, jää luonnollisiin ilmastonmuutoksiin varautuminen ja niihin sopeutuminen. Hiilidioksidipäästöjen toimimattomaksi osoittautuneen vähentämisen sijasta nimenomaan ilmastonmuutoksiin varautumiseen ja niihin sopeutumiseen pitää poliitikkojenkin päätöksissään ensisijaisesti huomionsa kohdistaa.”

Todellisuudessa CO2-pitoisuuden lisääntyminen ilmakehässä on omiaan parantamaan Maapallon kasvillisuutta, mikä jo on yksi esimerkki siitä, että CO2-päästöjen vähentämisellä ilmakehään ei perusteita olemassa ole.

Kun katselee perusteita, millä ihmisperäisiä CO2-päästöjä ilmaston uhkaavaksi uskotusta lämpenemisestä syytetään, niistä puuttuu tieteellinen näyttö todellisuudesta. Tämä näyttää johtuvan lähinnä siitä, että ne eivät perustu asianmukaiseen fysikaaliseen kemiaan vaan pelkkiin fysikaalisiin laskelmiin.

LauriHeimonen
Sitoutumaton Lohja

Diplomi-insinööri, eläkeläinen

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu