Miksi ihmiperäisiä hiilidioksidipäästöjä ei ole syytä leikata!

Jo silloin, kun YK:n poliitikot jo yli kolme vuosikymmentä sitten perustivat hallitustenvälisen ilmastopaneelin IPCC hakemaan tarvittavan tieteellisen näytön ihmisperäiseksi uskotulle, uhkaavalle ilmaston lämpenemiselle, oltiin täysin selvillä siitä, että tarvittavia toimenpiteitä ei asialle ilman tieteellistä näyttöä todellisuudesta voida tehdä. Nyt kun tuota tarvittavaa tieteellistä näyttöä ei ole todellisuudesta olemassa olevana löydettävissä, YK:nkin poliitikot ovat epätieteellisesti turvautumassa poliittiseen konsensukseen ihmisperäisten hiilidioksidipäästöjen leikkaamiseksi.

Olen itse omaksunut asiasta käsityksen, minkä mukaan edes ilmakehän hiilidiokdipitoisuuden kokonaisnousukaan ei ilmaston lämpötilaa uhkaavasti hallitse, puhumattakaan siinä olevasta ihmisperäisten hiilidioksidipäästöjen minimaalisesta osuudesta.

Puheenvuorostani CO2-pitoisuutta ilmakehässä hallitsevat valtamerien pintavesien keskimääräiset lämpötilat!
https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/lauriheimonen/co2-pitoisuutta-ilmakehassa-hallitsevat-valtamerien-pintavesien-keskimaaraiset-lampotilat / käy ilmi, että ”Mauna Loan mittausten mukaisia ilmakehän hiilidioksidipitoisuuksia hallitsevat valtamerien pintavesien keskimääräisen lämpötilan aiheuttamat hiilidioksidipäästöt, missä maapallon eteläisillä valtamerillä on hallitseva osuus. Muiden hiilidioksidipäästöjen vaikutus ilmakehän hiilidioksidipäästöjen nousussa käytännössä jokseenkin kumoutuu, kun Henryn lain mukaisen tasapainon saavuttamiseksi niiden vaikutus korvautuu valtamerien pintavesistä tulevien hiilidioksidipäästöjen vähenemisellä.”

Vaikka nuo Mauna Loan mittaukset eivät vielä ilmakehän keskimääräistä hiilidioksidipitoisuuden nousua edustakaan, ne kuitenkin osoittavat, että myös ilmakehän hiilidioksidipitoisuuden kokonaisnousukin on analoginen seuraus valtamerien pintavesien keskimääräisestä lämpenemisestä.

Olen puheenvuorossani https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/lauriheimonen/perustetta-co2-paastojen-leikkaamiselle-ei-nayta-olevan-todettavissa/ Perustetta CO2-päästöjen leikkaamiselle ei näytä olevan todettavissa! todennut:

”Olen puheenvuorossani Ihmisperäisten CO2-päästöjen aiheuttamaksi uskottua, uhkaavaa ilmaston lämpenemistä ei todettavissa ole! https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/lauriheimonen/ihmisperaisten-co2-paastojen-aiheuttamaksi-uskottua-uhkaavaa-ilmaston-lampenemista-ei-todettavissa-ole /
johtopäätöksenäni todennut:

’Lopputulemanani totean, että kun ”Ilmakehän hiilidioksidipitoisuuden nousu ei uhkaavana pidettyä ilmaston lämpenemistä aiheuta” ja että kun ”Ihmisperäiset hiilidioksidipäästöt eivät ilmaston hiilidioksidipitoisuutta hallitse”, Pariisin sopimukselle ei perusteita olemassa ole. Tämä tulee olemaan seuraus, kun ihmisperäisten hiilidioksidipäästöjen aiheuttamaksi uskottua syytä ilmaston uhkaavalle lämpenemiselle todellisuudesta ei ole todettavissakaan.’ ”

+8
LauriHeimonen
Sitoutumaton Lohja

Diplomi-insinööri, eläkeläinen

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu