Mitä mm. eduskunnan tulevan hallituksen tulee ohjelmassaan huomioon ottaa?

Kun tulevaa eduskunnan hallitustamme ollaan parhaillaan sekä kokoonpanoltaan että ohjelmiltaan muodostamassa, näkemykseni mukaan on syytä olennaisin osin ottaa huomioon se, mitä mm. US puheenvurossani https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/lauriheimonen/ihmisperaisten-hiilidioksidipaastojen-leikkaamisesta-tulee-luopua-menetyksia-tuottavana/ olen todennut:

”Jo yli kolme vuosikymmentä sitten YK:n poliitikoille tuli tarve tieteellisesti selvittää, aiheuttavatko ihmisperäiset hiilidioksidipäästöt uhkaavana pidetyn ilmaston lämpenemisen. Kun tähän tätä tieteellistä näyttöä ei todellisuudesta löydettävissä ollut, YK:n perustama ilmastopaneeli IPCC ryhtyi hakemaan mallinnoksin näyttöä ihmisperäisten hiilidioksidipäästöjen aiheuttamaksi uskotulle, uhkaavana pidetylle ilmaston lämpenemiselle, minkä suhteen tähän päivään mennessäkään ei siinä hypoteesia pidemmälle ole etenemään pystytty. Näiden vasta hypoteeseina pidettävien mallinnosten perusteella – ilman tieteellistä näyttöä todellisuudesta – ovat YK:n poliitikot ihmisperäisten hiilidioksidipäästöjen leikkauksia tarpeellisina pitämässä. Todellisuudesta käytettävissä olevien havaintojen mukaan ihmisperäisten hiilidioksidipäästöjen aiheuttamaksi uskotulle ilmakehän hiilidioksidipitoisuuden nousulle eikä myöskään ilmakehän hiilidioksidin aiheuttamaksi uskotulle ilmaston lämpenemiselle tieteen edellyttämää näyttöä todellisuudesta olemassa ole. Tämän osoittavat sekä historialliset että viimeaikaset havainnot:

– – –

Kun vielä otetaan huomioon se, että luonnonlakien mukaan ihmisperäiset hiilidioksidipäästöt – ja niiden kanssa analogiset muutkin hiilidioksidipäästöt – korvautuvat vastaavien valtameristä tulevien, hallitsevien hiilidioksidipäästöjen pienemisillä, ihmisperäisten hiilidioksidipäästöjen vaikutus ilmakehän hiilidioksidipitoisuuden nousuun nollautuu. Kun tähän vielä lisätään se tosiasia, että ilmakehän hiilidioksidipitoisuuden nousu todellisuudessa on ilmaston lämpenemisen seuraus eikä syy, ihmisperäisten hiilidioksidipäästöjen leikkaukset perusteettomina todellisuudessa ovat vain moninaisia menetyksiä tuottavia”.

LauriHeimonen
Sitoutumaton Lohja

Diplomi-insinööri, eläkeläinen

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu