Vain menetyksiä tuottavat CO2-päästöleikkaukset!

Viimeisen 100 miljoonan vuoden ajalta ei ole todettavissa, että ilmakehän CO2-pitoisuuden nousu ilmaston uhkaavaa lämpenemistä aiheuttaisi. Kaikki geologiset ja viimeaikaiset havainnot osoittavat, että ilmakehän CO2-pitoisuutta hallitsee valtamerien keskimääräinen pintalämpötila:

1) Viimeisen 100 miljoonan vuoden aikana mannerliikuntojen aiheuttamat valtamerien pintavesien virtaukset ovat jäähdyttäneet valtamerien pintavesien keskimääräistä lämpötilaa niin, että sinä aikana lähtökohtaisesti luokkaa 1600 ppm oleva ilmakehän keskimääräinen hiilidioksidipitoisuus on tähän aikaan mennessä laskenut nykyiseen luokkaa 400 ppm olevaan keskimääräiseen arvoon.

2) Viimeisen 800 000 vuoden aikana, Maapallon kiertäessä Aurinkoa lievästi elliptisellä radallaan, jääkausien ja lämpimien kausien vaihdellessa ilmakehän hiilidioksidipitoisuuden muutokset ovat seuranneet valtamerien pintavesien lämpötilavaihteluita.

3) Nykyisenä Holoseeni-nimisenä lämpimänä kautena valtamerien pintavesien keskimääräinen lämpötila ja sen seurauksena ilmakehän keskimääräinen CO2-pitoisuus ovat lievästi vaihdelleet Auringon aktiivisuusmuutoksia seuraten.

4) Jo yli kolme vuosikymmentä sitten YK:n poliitikot perustivat ilmastopaneelin IPCC tehtävänään hakea tieteellinen näyttö ihmisperäisten CO2-päästöjen aiheuttamaksi uskotulle, uhkaavana pidetylle ilmaston lämpenemiselle. Tässä ei kuitenkaan mallinnoksiin perustuvia hypoteeseja pidemmälle ei etenemään ole pystytty.

5) Kaiken lisäksi tulee ottaa huomioon Henryn laki, minkä mukaan ihmisperäiset hiilidioksidipäästöt eivät ilmakehän hiilidioksidipitoisuutta olennaisesti nosta, kun ihmisperäisten hiilidioksidipäästöjen lisäys ilmakehään – luonnonlakien mukaisesti vastaavasti tasapainoon hakeutuen – saa aikaan ihmisperäisiä CO2-päästöjä vastaavan CO2-päästömäärän pienentymisen valtameristä peräisin olevissa CO2-päästöissä.

Tästä kaikesta käy hyvin ilmi, että hiilidioksidipäästöjen turhista leikkauksista on seurauksena vain menetyksiä, mitä poliitikot konsensuksessaan eivät osaa huomioon ottaa.

+5
LauriHeimonen
Sitoutumaton Lohja

Diplomi-insinööri, eläkeläinen

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu