Vain menetyksiä tuottavat CO2-päästöleikkaukset!
Viimeisen 100 miljoonan vuoden ajalta ei ole todettavissa, että ilmakehän CO2-pitoisuuden nousu ilmaston uhkaavaa lämpenemistä aiheuttaisi. Kaikki geologiset ja viimeaikaiset havainnot osoittavat, että ilmakehän CO2-pitoisuutta hallitsee valtamerien keskimääräinen pintalämpötila:
1) Viimeisen 100 miljoonan vuoden aikana mannerliikuntojen aiheuttamat valtamerien pintavesien virtaukset ovat jäähdyttäneet valtamerien pintavesien keskimääräistä lämpötilaa niin, että sinä aikana lähtökohtaisesti luokkaa 1600 ppm oleva ilmakehän keskimääräinen hiilidioksidipitoisuus on tähän aikaan mennessä laskenut nykyiseen luokkaa 400 ppm olevaan keskimääräiseen arvoon.
2) Viimeisen 800 000 vuoden aikana, Maapallon kiertäessä Aurinkoa lievästi elliptisellä radallaan, jääkausien ja lämpimien kausien vaihdellessa ilmakehän hiilidioksidipitoisuuden muutokset ovat seuranneet valtamerien pintavesien lämpötilavaihteluita.
3) Nykyisenä Holoseeni-nimisenä lämpimänä kautena valtamerien pintavesien keskimääräinen lämpötila ja sen seurauksena ilmakehän keskimääräinen CO2-pitoisuus ovat lievästi vaihdelleet Auringon aktiivisuusmuutoksia seuraten.
4) Jo yli kolme vuosikymmentä sitten YK:n poliitikot perustivat ilmastopaneelin IPCC tehtävänään hakea tieteellinen näyttö ihmisperäisten CO2-päästöjen aiheuttamaksi uskotulle, uhkaavana pidetylle ilmaston lämpenemiselle. Tässä ei kuitenkaan mallinnoksiin perustuvia hypoteeseja pidemmälle ei etenemään ole pystytty.
5) Kaiken lisäksi tulee ottaa huomioon Henryn laki, minkä mukaan ihmisperäiset hiilidioksidipäästöt eivät ilmakehän hiilidioksidipitoisuutta olennaisesti nosta, kun ihmisperäisten hiilidioksidipäästöjen lisäys ilmakehään – luonnonlakien mukaisesti vastaavasti tasapainoon hakeutuen – saa aikaan ihmisperäisiä CO2-päästöjä vastaavan CO2-päästömäärän pienentymisen valtameristä peräisin olevissa CO2-päästöissä.
Tästä kaikesta käy hyvin ilmi, että hiilidioksidipäästöjen turhista leikkauksista on seurauksena vain menetyksiä, mitä poliitikot konsensuksessaan eivät osaa huomioon ottaa.
”Viimeisen 100 miljoonan vuoden ajalta ei ole todettavissa, että ilmakehän CO2-pitoisuuden nousu ilmaston uhkaavaa lämpenemistä aiheuttaisi.”
Kyllä on: https://en.wikipedia.org/wiki/Paleocene%E2%80%93Eocene_Thermal_Maximum
Ilmoita asiaton viesti
Niinkuin IPCC:n ilmastopaneelissakaan ei ole ihmisperäisten hiilidioksidipäästöjen aiheuttamaksi uskotusta, uhkaavasta ilmaston lämpenemistä tieteen edellyttämää näyttöä todellisuudesta olemassa ole, ei sitä löydy tuosta viitteestäsikään.
Ilmoita asiaton viesti
Kyllä löytyy. Tuossa aivan selvästi kerrotaan miten lämpötilat nousi 5-8 astetta tuliperäisen toiminan vapauttaman hiilidioksidin takia kun lisää hiiltä pääsi ilmakehään noin 0.24Gt vuodessa.
Ihmiskunta sen sijaan päästää hiiltä ilmakehään 10Gt vuodessa. Ei sillä ole merkitystä pääseekö se fossiilinen hiili ilmakehään tulivuoresta vaiko auton pakoputkesta.
Ilmoita asiaton viesti
Henryn lain mukaan valtamerien pintavesien keskimääräinen CO2-päästö pyrkii jatkuvasti hakeutumaan tasapainoon ilmakehän vastaavan, keskimääräisen CO2-pitoisuuden kanssa. Kun esimerkiksi ihmisperäiset CO2-päästöt ilmakehään keskimäärin lisääntyvät, vastaavasti CO2-päästöjen keskimääräinen määrä valtamerien pintavesistä ilmakehään vähenee. Tämä tarkoittaa sitä, että ihmisperäiset CO2-päästöt eivät olennaisesti ilmakehän CO2-pitoisuutta pysty lisäämään.
Tämä koskee samalla tavalla myös tulivuoren purkauksissa syntyneitä CO2-päästöjä kuin ihmisperäisiäkin CO2-päästöjä.
Ilmoita asiaton viesti
Me kyllä tiedetään että hiilidioksidipitoisuus on vaihdellut maapallon historian aikana.
Ilmoita asiaton viesti
Tällehän et mitään voi tehdä:
”Viimeisen 100 miljoonan vuoden ajalta ei ole todettavissa, että ilmakehän CO2-pitoisuuden nousu ilmaston uhkaavaa lämpenemistä aiheuttaisi. Kaikki geologiset ja viimeaikaiset havainnot osoittavat, että ilmakehän CO2-pitoisuutta hallitsee valtamerien keskimääräinen pintalämpötila”.
Ilmoita asiaton viesti
Selitä sitten se 5-8 asteen lämmönnousu lyhyessä ajassa.
Ilmoita asiaton viesti
Hiilidioksidia syntyy tulivuorenpurkauksissa kuitenkin sen yleismäärän nähden niin vähän, että sillä ei ole juurikaan vaikutusta ilmaston lämpenemiseen.[33]
Ilmoita asiaton viesti