Vain menetyksiä tuottavista CO2-päästöleikkauksista on syytä luopua!

US puheenvuorossani https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/lauriheimonen/co2-paastojen-leikkaaminen-on-vaara-ratkaisu/ CO2-päästöjen leikkaaminen on väärä ratkaisu! olen lopputulemanani todennut:

”Ilmakehään tulevista ihmisperäisistä ja muista samankaltaisista CO2-päästöistä lisääntyvä CO2-pitoisuus ilmakehässä korvautuu valtamerien pintavesistä ilmakehään suoraan tulevia CO2-päästöjä vastaavalla vähentymisellä.

Näin tästä tullaan tieteellisesti juuri siihen tulokseen, mitä lopputulemanani olen täällä jo yli kolme vuosikymmentä sitten puheenvuorossani todennut:

Kun ihmisperäiset hiilidioksidipäästöt eivät lämpenemistä hallitse, ainoaksi, toimivaksi ratkaisuksi sen suhteen, mitä ihminen voi tehdä, jää luonnollisiin ilmastonmuutoksiin varautuminen ja niihin sopeutuminen. Hiilidioksidipäästöjen toimimattomaksi osoittautuneen vähentämisen sijasta nimenomaan tähän ilmastonmuutokseen varautumiseen ja siihen sopeutumiseen pitää poliitikkojenkin päätöksissään ensisijaisesti huomionsa kohdistaa.

Mitä energiapolitiikkaan tulee, siinä ei ole sijaa hiilidioksidipäästöjen toimimattomiksi osoittautuneille rajoitustoimenpiteille. Etusijalle on pantava riittävän puhtaasti tuotetun, kilpailukykyisen energian saannin turvaaminen.”

LauriHeimonen
Sitoutumaton Lohja

Diplomi-insinööri, eläkeläinen

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu