Terveys ehdottomasti tärkeintä, korona kukistettava rajoituksin

Nyt on taisteltava terveyden puolesta ykkösasiana Suomessa. Olen hyvin huolestunut siitä, että on vakava vaara unohtaa se, että korona levisi Euroopassa juuri matkailu- ja huvittelu keskusten kautta. Seuraukset olivat tuhoisia. Seuraukset kulkutaudin irti päästämisestä Euroopassa juuri johtivat nyt käsitteillä oleviin EU:n EKP:n erittäin massiivisiin tukipaketteihin.

Kulkutaudin torjuminen hetkellisesti koviltakin tuntuvilla rajoituksilla on välttämätöntä, koska vain rajoitukset toimivat ennalta estävästi. Se tulisi juuri nyt tajuta, kun lyhytnäköisesti ollaan vaatimassa matkailun vuoksi koronan tulon mahdollistavia rajoitusten purkutoimia. Nyt ollaan täysin unohtamassa, että viime talven korona levisi tuhoisin seurauksin Euroopassa juuri matkailu,- huvittelu- ja talviurkeilukeskusksista-

Nyt tarvitaan hallitukselta lujuutta palata pikaisesti viime talven ja kevätkauden tiukkoihin rajoituksiin. Jo nyt hyvin hälyttäviä merkkejä koronan, hengenvaarallisen kulkutaudin esiintymisryppäistä, koska kokoontumisrajoitukset on käytännössä poistettu. Tilanne on on kohta riistäytymässä hallitsemattomaksi, ellei heti saada rajoituksia kokoontumismääriin ja maahantuloon.

Sairaala- ja tehohoitopaikat eivät tule riittämään, jos tilanne pahenee epidemiaksi. Se myös olisi hyvin tuhoisaa taloudellekin. Jos ette, usko muistakaa nyt EU:lle ja EKP:lle viriteltyjä tukipaketteja. Tuhoisa kulkutauti kaataa talouksiakin pahemmin kuin taantumat ja lamat. Kulkutaudin seuraukset ovat sekä peruuttamattomia että pitkäaikaisia.

Siksi kaikki panostukset kulkutaudin torjauntaan ennalta estävin rajoituksin.

LauriOinonen

Keuruun kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Keuruun seurakunnan 1.kappalainen (el.) Kansanedustaja (kesk) 1999-2011 Osa-aika viljelijä syntymäkotitilalla

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu