Siksi Kokoomus

Kevään aikana on ollut keskustelua siitä, onko Kokoomuksessa linjaristiriitoja; onko kokoomus jakaantunut konservatiiveihin ja ”vihersiipeen”. Erityisesti keskustelua käytiin Kokoomuksen Helsingin pormestariehdokkuuden ympärillä some-kuplautuneen keskustelukulttuurin kiihdyttämänä.

”Avoin tulevaisuuspuolue, joka luottaa ihmiseen.”

Minulle Kokoomuksen linja on selvä. Puoluekokouksessa hyväksytty periaateohjelma antaa meille kaikille hyvän ohjenuoran politiikan tekemiseen. Keskeisiä arvoja ovat vapaus ja vastuu. Näkemys ihmisestä kykenevänä yksilönä toteuttamaan itseään ja kantamaan vastuun tekojensa seurauksista. Vapautta elää sivistyneessä hyvinvointiyhteiskunnassa, jonka kekoon kaikkien tulee kantaa oma kortensa. Vastuu on myös rajojen vetämistä; vapautta ei tule käyttää väärin vastuuta vältellen.

”Olemme sivistyksen puolue.”

Sivistyspuolueen perinne on hyvä pohja myös navigointiin some-myrskyissä. Vankka yleissivistys sekä halu ja kyky perehtyä asioihin ovat edellytyksiä hedelmällisen keskustelun käymiselle. On uskallettava ja osattava olla eri mieltä asioista, kun siihen on tarve. Omia arvoja ja oikeudenmukaisuutta pitää puolustaa. Jos jätämme sosiaalisen median pelkille huutelijoille, jätämme agendan muodostamisen huonoihin käsiin. Joskus omien arvojen puolustaminen vaatii kärjekkäämpää kieltä, ja muutaman lauseen twiiteillä on mahdoton käsitellä asiaa syvällisesti. Tämäkin on kuitenkin perusteltua, jotta some-huutelijoiden kuoron lisäksi kuuluu myös järjen ärjähdyksiä.

Kaikilla tuntemillani kokoomuksen ehdokkailla on sydän paikallaan. Kokoomuksen sisälle mahtuu erilaisia mielipiteitä, kuten politiikassa kuuluukin. Oikeistolaiset arvot ja talouspolitiikka yhdistävät meitä kaikkia. Sivistysporvarille Kokoomus on ainoa oikea vaihtoehto.

”Kokoomus uskoo ihmiseen itsestään ja toisistaan huolehtimaan kykenevänä yksilönä”

Olen Kokoomuksen kuntavaaliehdokkaana siksi, että Kokoomus edustaa sivistystä, vastuullista oikeistolaista talouspolitiikkaa ja sitä kautta luo perustan suomalaisen hyvinvointivaltion tulevaisuudelle. Emme voi velkataakan kasvaessa pitää itsestäänselvyytenä, että saavutettu hyvinvoinnin taso säilyy itsestään. Minulle vastuullinen talouspolitiikka on huolenpitoa myös tulevista sukupolvista ja vähempiosaisista.

Muista äänestää tulevissa kuntavaaleissa: ennakoäänestys 26.5.-8.6. ja vaalipäivä 13.6.

0
leilakaleva
Kokoomus Helsinki
Ehdolla kuntavaaleissa

Strategiajohtaja, diplomi-insinööri, reservin yliluutnantti, asuntosijoittaja ja äiti. Ehdolla kuntavaaleissa Helsingissä numerolla 284. www.leilakaleva.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu