Astra Zenecaa ikääntyneille

Rokotuksia Astra Zenecan koronarokotteen käyttöä jatketaan Suomessa yli 65-vuotiaille. Rokotetta ei varotoimenpiteenä toistaiseksi anneta kuitenkaan alle 65-vuotiaille rokotteen haittavaikutusepäilyjen vuoksi.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan Suomessa, muissa Pohjoismaissa ja Saksassa on ilmoitettu alle 65-vuotiailla rokotuksen jälkeen jonkin verran tavallista enemmän hyvin harvinaisia aivolaskimotukoksia ja niin kutsuttuja yleistyneitä suonensisäisiä hyytymisiä. Jos tämän lauseen asettelee hieman toisin, niin se kuulostaa myös toisenlaiselta. Asetellaanpa näin….. yli 65-vuotiailla ei rokotuksen jälkeen ole ilmoitettu samaa määrää aivolaskimotukoksia, eikä suonensisäisiä hyytymisiä, kuin alle 65-vuotiailla, siis ei ole ilmoitettu.

Tässäpä sitten herääkin jo epäilys, miksi ei ole ilmoitettu, eikä se niin kovin paljon vaadi ajattelua, että mitä korkeampi ikä, sitä helpommin erinäiset oireet pidetään luonnollisina ikään kuuluvina, eikä sitä eritellä todennäköisesti edes kuolinsyytutkimuksessa, oliko rokotettu Astra Zenecalla, tai ei. Sitä rokotetta kun nyt vaan taitaa helpommin saada ja sitä ”löytyy”, kun se on todettu epäilyttäväksi, joten Suomessa sitä sitten voi oikein hyvin tuupata ikääntyneeseen väestöön, kun sitä alkaa olemaan muutenkin liikaa niiden mielestä, ketkä katsovat vain ”väestöpulaa” ja tuottavuuskäppyröitä.

Kun tässä miettii koko koronahistoriaa siitä asti, kun ihan alun alkajaisiksi maskejakin tilattiin varsin epälyttäviltä tahoilta, ei tämä rokotekaan nyt herätä luottamusta. Väkisinkin tulee mieleen, haetaanko epäluonnollisin keinoin ”luonnollista poistumaa”, kun muut keinot ei toimi odotetulla tavalla hoitopaikkojen riittävyyden takaamiseksi.

Jos nyt olen aivan väärässä, joku viisaampi voisi kiireesti kertoa, mistä löytyy tutkimusaineistoa siitä, että yli 65-vuotiaille ei haittoja tule ja miksi ovat haitoilta paremmin turvassa, kuin sitä nuoremmat, eikä riitä selitys, että ”ei ole ilmoitettu”, kun se ei nyt vaan oikein vakuuta. Rokotteen käytön keskeyttäneitä oli 16.3 ainakin 19 maata enkä ole toistaiseksi löytänyt tietoa, päädytäänkö muualla vastaavaan ratkaisuun, kuin Suomessa.

+1
lempan
Perussuomalaiset Lohja
Ehdolla kuntavaaleissa

Tavallinen tasamaan tallaaja ilman poliittisia meriittejä, tosin jäsenkorttia kannan periaatteesta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu