Hysterian luomista, vai välinpitämättömyyttä omaa kansaa kohtaan

Suomessa on jo hätätila, mutta se ei ole ilmastohätätila, vaan maan talouden ja hyvinvoinnin alasajo, mikä on jo selkeästi nähtävissä. Hallituksella on kiihkomielinen meininki kerätä veroja liikenteen päästöjen vähentämiseksi, vaikka emme ole lainkaan saastuttavien maiden eturintamassa. Ilmastohysteriaa suorastaan lietsotaan, vaikka olisi paljonkin tärkeämpiä asioita nyt tapetilla. Mikäli korona on niin vakava uhka, kuin nyt annetaan ymmärtää, voisi olettaa, että keskityttäisiin siitä selviytymiseen, mutta miten tämäkin nyt tulkitaan, hysteriaa, vai vakavaa asiaa. Jos korona olisi suuri uhka, voisi olettaa, että jo kiireellä kehiteltäisiin suojaimia, mitkä pitäisivät taudin loitolla ja olisi käyttöpakko. Ainakin haaveet haudattaisiin muualta tulevasta työvoimasta, kuin myös muista maahan pyrkijöistä.

Hätätilassa olemme, mutta jokainen hallituksen edustaja voisi ottaa iltalukemistokseen ne tilastot, missä on selkeästi mainittu, mihin kaikkiin maailman kolkkiin meillä on varaa ollut olevinaan milloin minkäkinlaista avustusta toimittaa. Eipä taida yöunia viedä, mutta voisi sitä sentään edes ajatella, minkä maan kansan asioita pitikään hoitaa. Suomalaiset alkavat tuntumaan kohta pieneltä kansanryhmältä, jota syrjitään hyvinvoinnin jakamisessa ja vähästäkin kiskotaan pois kaikki, mikä mahdollista. Alkaa tuntumaan jo rasismilta omaa kansaa kohtaan, tai ainakin vihamielisyydeltä kaikkine kuritustoimenpiteineen.

Hallituksessa eletään, kuin viimeistä päivää ja kiireellä on pyrkimys rokottaa autoilijoita pahemman kerran, ajaa teollisuus Suomesta maihin, missä ei ilmastohätätilan käsitettä tunneta. Vanhempi väestö, jos toki muitakin, ajetaan mökeistään, kun ilmastotavoitteet eivät salli öljylämmitystä. Aivan hyvin voisi käyttää malttia ja luottaa siihen, että uusiin taloihin tulee ilmastoystävällisemmät lämmitysmuodot, joten aivan hyvin voitaisiin vanhat mökit antaa olla lämmitysmuotoineen sellaisia kuin ovat elinkaarensa päähän.

Nykyisellä hallituksella taitaa olla ennakkoaavistus oman elinkaarensa lyhyydestä, mikä pistää hosumaan ja järjen käyttö jää vähemmälle. Siis kyllä ilmasto kestäisi aivan hyvin ihmisten hyvinvoinnin ja pärjäämisen huomioivan tahdin suunnitelluissa muutoksissa. Nyt on suomalainen ihminen unohtunut hallitukselta monellakin tavalla ja uskallanpa epäillä, halusiko Suomen kansa viime eduskuntavaaleissa äänestäessään nykyistä kaaosta.

lempan

Tavallinen tasamaan tallaaja ilman poliittisia meriittejä, tosin jäsenkorttia kannan periaatteesta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu