Miksi ihmisiä ei kohdella kuin koiria

Miksi ihmisiä ei kohdella kuin koiria, kun he siirtyvät maasta toiseen? Siis jos Suomeen tuodaan mistä maasta tahansa, tai Suomesta viedään koira toiseen maahan, täytyy olla paperit, rokotukset, sekä eläinlääkärin suorittamat terveystarkastukset kunnossa ja erittäin hyvä, että niin vaaditaankin. Jos ei ole kaikki kunnossa, ei maahan pääsy ole mahdollista ja kohtalo voi olla hyvinkin rankka. Ihmiset sen sijaan saavat kulkea tauteineen päivineen Suomen kamaralle ja täällä sitten testataan koronan osalta pahimmista tautipesäkkeistä tulleita. Paljon järkevämpää olisi vaatia, että jo lähtömaassa suoritettaisiin testit ennen lentokoneeseen astumista hyvissä ajoin ja taudit sairastettaisiin siellä, missä ovat tarttuneetkin.

Herää tässä epäilys, mitä porukkaa on tänne lentänyt mm. Pohjois-Makedonian Skopjesta, etenkin kun koronaa sairastavien määrä on joka lennolla melkoisen suuri. Voisi olettaa, että ainakin osa lentomatkustajista on jo lähtiessään tiennyt sairastavansa koronaa, mutta eihän meillä todennäköisesti saisi sellaista edes epäillä. Suomessa hoitohenkilökunta väsyy työhönsä, kun toista aaltoa eletään, mutta niin vaan tulee koronapotilaita tänne kaiketi paremman terveydenhoidon toivossa rasitteeksi.

Voisiko joku asiaa tunteva kertoa, mistä porukasta on kyse, mitkä nyt Suomeen lentää? Ovatko nämä koronaa uhmaten lomalla olleita suomalaisia? Suomessa sosiaaliturvaa nostavia mieluummin kotomaassaan asustelleita henkilöitä, jotka nyt kaipaavat Suomen terveyspalveluja? Tuodaanko tänne koronaa uhmaten sitä väkeä, mitä Ohisalo kaipaa 80 000, vai mistä nyt oikein on kysymys. Muuta kun ei tässä voi päätellä, kuin että hämärää on. Sekään ei oikein asiaa korjaa, jos tämä lentoreitti nyt lopetetaan, kun kiertoreitti on olemassa.

lempan

Tavallinen tasamaan tallaaja ilman poliittisia meriittejä, tosin jäsenkorttia kannan periaatteesta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu