AVOIN KIRJE OIKEUSMINISTERI LEENA MERELLE, SEKÄ HALLITUKSELLEMME

Kiinnittäisin huomionne tähän epäkohtaan, missä rikotaan Suomen Perustuslakia ja on jo rikottu
kaikki nämä herran vuodet.
Nyt Sinulla olisi oikeusministerinä oiva asia korjata tämä suuri epäkohta ja jäädä kansalaisten
mieliin ”parhaana” oikeusministerinä ikinä, sekä hallituksena, joka alkoi noudattaa meidän perustuslakiamme myös tältä osin.

” 9 § Liikkumisvapaus
Suomen kansalaisella ja maassa laillisesti oleskelevalla ulkomaalaisella on vapaus liikkua maassa ja valita asuinpaikkansa
( Entäpä ne tuhannet ja ties kuinka monet tuhannet paperittomat maahamme tulleet, jotka ovat laittomasti täällä?
Periaatteessa heillä ei ole edes perustuslain suomaa oikeutta liikkua missä tahtovat, vaan heidät pitäisi laittaa keskuksiin, suljettuihin olosuhteisiin, odottelemaan maastapoistumiskuviota. Samoin, kaikki maahantulijat, joilla on hakemusten käsittely kesken syystä taikka toisesta, eikä luvat ole vielä kunnossa , eli Migrin päätöstä saada jäädä / taikka ei tänne, odotellaan, heidät voitaisiin myöskin pitää säilössä sen aikaa ).
Tässä pykälässä sanotaan SELVÄLLÄ SUOMENKIELELLÄ että HEILLÄ EI OLE VAPAATA LIIKKUMISOIKEUTTA.”

*VSisäministeriön erityisasiantuntija Mari Heleniuksen mukaan kaikki Suomesta turvapaikkaa hakevat otetaan turvapaikkaprosessiin, jossa henkilöstä otetaan ensin valokuva, sormenjäljet ja muut tiedot.
Sen jälkeen heidät ohjataan vastaanottokeskukseen majoittumaan.
–” Kenenkään ei ole toki pakko majoittua vastaanottokeskuksissa. Joillain ihmisillä on itse järjestetty majoitus tuttavien tai sukulaisten luona, Helenius sanoo. ”

*Itse järjestetty majoitus voi pitää sisällään ihan mitä hyvänsä ja sellaista ei tule sallia missään muodossa. Viranomaisilla pitää olla tieto kaikista, jotka tänne ovat tulleet,missä he ovat jne. Nyt täällä on hävinnyt ihmisiä kun tuhka tuuleen.Se on huonoa viranomaishaltioiden työntekoa.

Meillä lienee tyhjiltään olevia kasarmialueita, mitkä voitaisiin korjata tähän tarkoitukseen sopiviksi ja käyttökustannukset olisivat varmasti halvemmat, kun mitä vokkiasumiset kustantavat ja vartiointi olisi turvattu. He olisivat myös valmiinamaasta poistettavaksi, jos niin käy, ettei lupia irtoa.
Vokit käyvät, jos ihmisellä on jo lupa jäädä tänne ja he etsivät paikkaa, minne asettua.

Toivomme lepää Sinun / hallituksemme harteilla nyt.

Ystävällisin terveisin
Leena Lauren

LennuPaulin
Vantaa

Vierivä kivi ei sammaloidu...
Entinen persu, erosin 2021 lopulla.Vielä löytyy persumaisia ajatuksia pilvin pimein pääkopastani ja tykkään ottaa kantaa asioihin , joista verenpaineeni alkaa nousta. Huoh..ja niitä löytyy kun lehden aamulla avaa......
Hyvää alkavaa Joulun ajan odotusta teille kaikille! Pitäkää itsestänne ja lähimmäisistänne huolta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu