AY-liikkeen kootut kiristysyritykset hallitusta vastaan.

TERMINAALIT,SATAMAT, TEOLLISUUS- NÄMÄ KAIKKI KOHTEET SUURLAKKO SULKEE..

Lakkojen piirissä on noin 7 000 työntekijää, mutta vaikutus on huomattavasti isompi talouteen. Lisäksi lakot ovat aiemmin kestäneet pisimmillään muutamia päiviä, nyt kesto on kaksi viikkoa, ELLEI HALLITUS JA TYÖNANTAJAPUOLI TAIVU AY-LIIKKEEN VAATEISIIN.

******************************************************************************

**** LLA

Hallitus ei voi, EIKÄ SAA ANTAA PERIKSI AY-liikkeen kornille kiristykselle ja uhkaukselle.
Se on haitannut hallituksen töitä jo sen ensimäisestä päivästä lähtien ja on ollut anteeksiantamatonta touhuilua tehdä niin .Hallitus on saanut mandaatin Suomen kansalta ja se on fakta ja siihen on heidänkin tyytymisensä. Millainen mandaatti AY liikkeellä mahtanee olla jos katsotaan koko kansaamme? Montkohan jäsentä heillä löytyy? Se on kun hyttysen pee itämeressä, mutta uhotaan kun ”aikamiehet”. Huutoäänestyksellä ei maata johdeta eikä kiristämisellä, se on tehtävä nyt selväksi kertalaakilla.
Onko AY liikkeellä lääkkeet siihen, mitenkä PA Suomi kaiken maksaisi?Lainanotto ei tule edes kyseeseen, eikä oikeita ratkaisuja ole nähty, ei heiltä eikä oppositioltakaan. Hallitus jäi pissiseen paikkaan edellisen jäljiltä ja sitä on vaikeata paikata,sillä siihen taitaa mennä koko tämä hallituskausi eikä riitäkään. Hyvässä lykyssä ”pääsemme” valvontaan ja silloin meidän asioistamme päättävät ihan jotkut muut kun me itse.Tutustukaahan Kreikan tiehen, millaista se heillä on ollut kun heidän puolestaan on asiat päätetty.
Jos hallitus nyt antaa periksi, niin se on sellainen tie, mikä ei johda mihinkään hyvään ratkaisuun.
Sen jälkeen maatamme johdettaisi kun hiekkalaatikkoleikkejä kuka kovempaa huutaa.

Olkoot lakossa vaikka tuomiopäivään asti, sillä nyt pitää katsoa pohjamutia myöden se, kenen kantti kestää. Onko se virallisesti valitun hallituksen, joka puolustaa päätöksiään taikka AY-mafian itkupotkuraivoojien yritys sorruttaa maamme talous.
Joka tapauksessa ei ole voittajia kummassakaan, mutta AY liike saa vastatakseen jäsentensä tulevat ahdingot, kun kaikkia isompia yrityksia aletaan ulkoistaa maastamme.
Niin, että ollako vaiko eikö olla ?

LennuPaulin
Vantaa

Vierivä kivi ei sammaloidu...
Hyvää Uutta Vuotta 2024 , olkoon se parempi kuin mennyt vuosi ja
tuokoon se riemua ja iloa elämäänne...

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu