Johan ”kepulit” myrkyn lykkäsivät ?

MT: HÄN ON VASTUSTETUIN EHDOKAS PRESIDENTIKSI
MT: KYSYI, KETÄ SUOMALAISET EIVÄT MISSÄÄN TILANTEEESSA ÄÄNESTÄISI.

SUOMALAISTEN eniten vastustama ehdokas tasavallan presidentiksi on Jussi Halla-aho (ps), kertoo Maaseudun tulevaisuus.
MT:n toteuttamassa kyselyssä vastaajilta kysyttiin, ketä ehdokasta he eivät missään tilanteessa voisi äänestää presidentinvaaleissa. Vastaajat pystyivät valitsemaan ehdokkaista useamman kuin yhden vaihtoehdon.

Kyselyn perusteella 46 prosenttia suomalaisista ei äänestäisi Halla-ahoa missään tilanteessa. Toiseksi eniten vastustusta keräsi Li Andersson (vas), jota 40 prosenttia ei voisi äänestää, ja kolmanneksi eniten Harry Harkimo (liik), jota 37 prosenttia ei voisi äänestää.

MT:n torstaina julkaisemassa kyselyssä Halla-aho oli kolmanneksi kannatetuin ehdokas tasavallan presidentiksi. Suosituin on Alexander Stubb (kok) ja toiseksi suosituin valitsijayhdistyksen Pekka Haavisto (vihr).
Asiantuntijat arvioivat Ilta-Sanomille Maaseudun tulevaisuuden presidentinvaalikyselyn kannatuslukuja torstaina, että presidentinvaaleissa voi muhia yllätys. Stubbin etumatka näyttää riittävän suurelta, mutta kannatustaan kasvattanut Halla-Aho voi vielä nousta haastamaan Haavistoa kilpailussa toisen kierroksen paikasta.
– Jos tapahtuu samanlainen loppukiri-ilmiö kuin mikä perussuomalaisilla on eduskuntavaaleissa tapahtunut, niin se on ihan mahdollisuuksien rajoissa, Eduskuntatutkimuksen keskuksen johtaja Markku Jokisipilä totesi.

****LLa Nyt taisi Iltasanomat vetää pohjat MT:n kanssa tällä ”presidenttipelin pikataipaleella”, siis todella negatiivisessa ja epäreilussa mielessä. Manipulointiyritys, joka on vajonnut näinkin alas, osoittaa suomalaisen median laadun tason ja se ei ole todellakaan hääppönen.

Vastustusta keräsivät sen mukaan: Halla-aho 46%, Andersson 40% ja Harkimo 37%. Tämähän on kun Venäjän vaaleista konsanaan, kun yhteenlaskettu prosenttimäärä on noilla ehdokkailla jo 123%. Mikä oli niiden % jotka eivät kertoneet/ halunneet kertoa kantaansa ja millainen otanta yhteensä oli? Kaipa muillekin riitti vastustajia ja ”inhokkeja”? Missä ne % ovat ja ne % mitkä eivät kantansa sanoneet?
Maaseudun Tulevaisuus taitaa olla ihan pihalla koko touhusta ja Iltasanomat vielä puffaa asiaa isoilla otsikoilla ja menee samaan halpaan touhuun.

Onneksi me suomalaiset osaamme ajatella omilla aivoillammekin, ainakin suuremmaksi osaksi, emmekä ole manipuloitavissa. Gallupitkaan eivät äänestä, jotenka on turha heitellä epämääräistä lokaa taikka herjoja presidenttiehdokkaitten niskaan. Heissä jokaisessa on puolensa ja puolensa ja on äänestäjien oma asia ketä äänestävät ja meidän jokaisen ääni on yhtä arvokas. Kaikenlaisille kyseilijöille ihmiset voivat sanoa äänestävänsä vaikka itse Belsebuubia ja narrata niin että korvat heiluvat ja nenä kasvaa, jos sikseen tulee ja toimitus uskoo kaiken, jos se vaan on samaa mielipidettä kun on sen omien toimittajien jäsenkirjoissa? Heidän pitäisi olla puolueettomia tarkkailijoita, jotka tarjoavat tutkittua tietoa, erilaisia rehellisiä oikeita faktoja, siihen mitään itse lisäämättä taikka pois ottamatta, huolimatta siitä, kenestä ihmisestä on kulloinkin kysymys, eikä skismaa aiheuttavia manipuloijia.Heidän pitäisi kyetä haastattelutilanteissa ottamaan kaikki yhtälailla huomioon, antamaan yhtä paljon puheaikaa ja uskaltautua kysymään hankalia kysymyksiä kaikilta, eikä päästää määrättyjä poliitikkoja livahtamaan kun koirat veräjästä.Sellaisia toimittajia kansalaiset arvostaisivat.
Nyt ei pahemmin edes viitsi noita tenttejä katsella, kun eriarvoisuus lyö silmille.

Maaseudun Tulevaisuudelle ja Iltasanomille antaisin neuvon katsella peilikuvaansa pitkään ja hartaasti ja sitten kysyä itseltään, että menikö tässä artikkelissa nyt kaikki hyvän lehtimiestavan mukaisesti vai ei? Minun mielestäni ei. Jättäkää ihmisten itsensä arvioitavaksi ehdokkaat, ketään mollaamatta ja pitäkää heidät yhdenvertaisina, sillä sen he ovat ansainneet. Olemme saaneet jo kylläksemme puolueellisista toimittajista ja mediasta sekä kaikenmaailman manipuloinneista.
Ryhtiliikettä kaivattaisiin median ja toimittajien saralle.

Kun äänestyskopit sulkeutuvat ja äänet on laskettu on totuuden aika. Paras henkilö voittakoon, koska joka tapauksessa valta on meillä, äänestäjillä, ei medialla eikä toimittajilla.

LennuPaulin
Vantaa

Vierivä kivi ei sammaloidu...
Hyvää Uutta Vuotta 2024 , olkoon se parempi kuin mennyt vuosi ja
tuokoon se riemua ja iloa elämäänne...

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu