Nyt jo riekutaan eduskunnassakin tätä Palestiina asiaa?

JÄRKI HOI, ÄLY ÄLÄ JÄTÄ!

Kuinka tyhmä saa ihminen olla, joka eduskuntaan valitaan?
Sota on kahden kauppa ja kolmannen korvapuusti. Hamas aloitti tämän sodan nyt, niin että pitäkööt hyvänänsä seuraukset. Olisivat ensin miettineet ja sitten toimineet, taikka eivät. Turha uhriutua, koska se on jo liian myöhäistä.
Israelilaiset kärsivät itsekin sodasta, johon Hamas terrorijärjestö heidät pakolla veti mukaan, piittaamatta sen seurauksista. Uhreja tulee ja yhteiskunta vaurioituu molemmilla puolilla. Palestiinalaisten ja meidän, heille ”myötämielisten poliitikkojen” edesottamukset pitää kirjata tarkasti muistiin, niin, että tiedämme heidän ”arvomaailmansa”, emmekä valitse heitä enää mihinkään. He eivät ole enää ihmisten kirjoissa, ainakaan minun mielestäni. Täällä ei tarvita tuollaisia murhanhimoisia yksilöitä missään, jotka eivät kunnioita ihmisiä eivätkä ihmiselämää. He rikkovat myös Suomen perustuslakia vastaan, erittäin räikeästi ja ovat asettaneet itsensä heti Jeesuksesta seuraavaksi, jakaen ihmiset jyviin ja akanoihin, mm. näiden uskontokannasta riippuen. Mielenosoituksessa huutelivat kurkut punaisena kuolemaa juutalaisille. Muutoin ovat kun” herrantertut” ja haukkuvat meitä suomalaisia rasisteiksi, nazeiksi ja herra ties miksi. Katsoisivat peiliinsä, niin näkisivät niitä rasisteja ja nazeja ihan läheltä ja sen, kuinka ällöttäviksi ovat muuttuneet. Minun pitää sanoa ihan rehellisesti se, että en enää tunnista, enkä arvosta tätä murhanhimoista joukkiota, enkä yhteiskuntaa, jonka viranomaiset sallivat tällaisen likaisen pelin tapahtuvan täällä ja vielä Arkadianmäellä, meidän hallintokeskuksessamme. Jos he haluavat olla suut levällään, niin tervemenoa Lähi- itään. Mitä sitä täällä puskista huutelevat.
Kysynkin nyt vielä lopuksi, että mikä oikeus heillä on itsellään sitten elää, kun ei sitä sallittaisi toisille?
Kertokaapa se minulle.

LennuPaulin
Vantaa

Vierivä kivi ei sammaloidu...
Entinen persu, erosin 2021 lopulla.Vielä löytyy persumaisia ajatuksia pilvin pimein pääkopastani ja tykkään ottaa kantaa asioihin , joista verenpaineeni alkaa nousta. Huoh..ja niitä löytyy kun lehden aamulla avaa......
Hyvää alkavaa Joulun ajan odotusta teille kaikille! Pitäkää itsestänne ja lähimmäisistänne huolta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu