Nyt niitä saa, nyt niitä saa, ilmaisia talousneuvoja demareilta hallitukselle……

SDP:n keinot: Näin Suomen talous saadaan kuntoon – Erityisesti kaksi ihmisryhmää avainasemassa.

Antti Lindtman esittelee SDP:n keinoja Suomen heikon taloustilanteen paikkaamiseksi. Puolue haluaa lisää ikääntyneitä ja maahanmuuttajia töihin.
SDP:n puheenjohtaja Antti Lindtman esittää kolmea toimea Suomen julkisen talouden vahvistamiseksi.
Hallituksen toimia kritisoineelta pääoppositiopuolue SDP:ltä on tivattu omia vaihtoehtoja julkisen talouden sopeuttamiseksi. SDP esittelee vaihtoehtonsa hallituksen toimille ensi viikolla. Nyt Lindtman esittelee puolueensa ehdotukset kasvun vauhdittamiseksi.

******LLa********* Nyt on hyvä esitellä, sitä ja tätä, kun räksytetään oppositiossa, MUTTA OMALLA hallituskaudellaan keinot olikin vähissä, koska ainoa asia oli raha, mikä kiinnosti ,velkaraha, jota otettiin surutta ja jaeltiin sinne ja tänne…ja kaikki taputtivat kämmeniään, hauskaa oli tivolissa ja leivoksia saatiin…………. paitsi lastenlapsemme ja sitä seuraava tuleva sukupolvi. Heillä ei tule olemaan helppoa tällaisen ”perinnön” kanssa, eivätkä taatusti kämmeniään läpyttele.

SDP haluaa kannustaa ikääntyneitä jatkamaan työelämässä. Lindtman ehdottaa, että eläkkeen kertymisen yläikäraja nostetaan kertaheitolla 75 vuoteen.

**** LLa*********Kas kun SDP ei tehnyt edellisessä hallituksessa ollessaan minkäänlaisia ”korjausesityksiäkään”, Suomessa rehottavalle ikärasismille? Sen sijaan, kaikenlainen ”muu”, usein huuhaarasismikin on nostettu täällä jo tikun nokkaan. Mutta, jos olet eläkeikäinen, nuorempikin, ammattitaitoinen, hyvässä kunnossa kaikin puolin ja haluaisit tehdä töitä, niin kukaan ei huoli sinua sinne. Tuntuu ja näyttääkin siltä, että jo +50 ja altakin, alkavat olla liian vanhoja, ainakin työnantajien mielestä. Saahan sen eläkkeen kertymisen ylärajan nostaa vaikka 100 vuoteen, mutta töihin ei pääse. Se kertymäkään ei lohduta, jos sitäkin onnistuisi saamaan, kun valtio vie ja leikkaa nekin sitten pois. Kuinka sitä vanha sananlasku sanoo: ottaja, antaja, kananpaskankantaja?
Työnantajillakin olisi vakava, peiliin katsomisen paikka, kun narisevat aina, että ei saa työntekijöitä. Se on ihan oma häpeä, jos niin on.

Lisäksi puolue kasvattaisi työperäistä maahanmuuttoa.

****LLa**********Työperäistä maahanmuuttoa? Kun ei olla saatu isoa osaa entisiäkään maahanmuuttajia työllistymään ja elättämään itsensä ja perheensä. Ymmärrän työperäisen maahanmuuton sillä tavalla, että ammattitaitoiset ihmiset hakeutuisiva meille töihin. Paljonko ammattitaitoisia olemme saaneet maahanmuuton seurauksena tänne ja töihin? Heitä on jouduttu täällä kouluttamaan liki alkeista lähtien. Kielikoulutus vie jo vuosikausia, kun on niin eritasoisia ihmisiä. He kyllästyvä ja jäävät kotiinsa. 70 luvulla, kun perheeni lähti Ruotsiin kolmeksi vuodeksi, niin Göteborgissa olimme, vaikkapa tänään illalla niin jo huomen aamulla mies oli töissä Volvon baanalla. Silloin ei nk siirtolaisilla kauaa nenä tuhissut, kun tilipussit alkoivat karttua.
Kuinkas sillä, edellisellä hallituskaudella, meni työttömyyden hoito? Perustettiin oikein OMA YRITYS siihen, että voitaisiin työllistää paljon työttömiä ihmisiä? Maksoiko 30 milj tai sinnepäin ja tuhnuhan siitä tuli, vaikka komeata pierua odottivat. Taisi työllistää enemmänkin johtoportaita siinä yrityksessä, koska niitä työntekijöitä ei paljon sinne osunut. Jos ne rahat olisi pantu johonkin järkevään ja tuottavaan, niin ne olisivat hyödyntäneet meitä kaikkia, mutta tuhka tuuleen menivät, eikä rahojen viskominen paljon kansalaisia lämmittänyt?

Kolmas ehdotus liittyy vihreän siirtymän investointien vauhdittamiseen EU:n YHTEISELLÄ rahoituksella.

****LLa******** Ja sitten, se kuningasajatus: Jos ”vahingossa” alkaisimmekin vaurastua, tämän kurjuuden taittuessa ja lakata köyhtymästä, niin johan SDP ja vihreät törsäisivät nekin rahat EU:n höpöhöpöihin, muka yhteisellä rahoituksella. SDP:llä on aina raha poltellut taskuja, varsinkin toisten taskuissa olevat. Ne KAIKKI YHTEISET EU:ssa on jo niin nähty. Yhteistä siellä on ollut ainoastaan meidän rahamme, muille iloisina jaettuina.

JOKA TAPAUKSESSA ASIAN PITÄÄ OLLA NIIN,ETTÄ SUOMI JA SEN KANSALAISET TULEVAT ENSIN JA SITTEN MUUT,JOS RAHAA ON.

LennuPaulin
Vantaa

Vierivä kivi ei sammaloidu...

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu