Suomen Posti ”Jaskalaitos”

Nyt alko ”veettää” ihan sikana meidän Martinlaakson postimme, enkä taida olla ainoa, sillä tämä ongelma koskee koko maatamme. Jotain pitää alkaa tapahtua / tehdä niin, että posti kulkisi täällä kuten pitäisi. Pitää kait laittaa valitus vielä oikeusasiamiehelle asti sen lisäksi, että lähetin tämän Valtioneuvoston kansliaan tiedoksi sekä ccnä Tuppurainen meidän ”ohjausministerimme”, koska tässä rikotaan jo meidän ihmisten oikeuksia ja aiheutetaan  haittaa, rahanmenoa turhaa kärsimystä.
Veetutukseen ei voi kuulema kuolla, mutta …..leikkausten odottaminen postin takia on jo kornia ja kivuliasta ja joillekin se voi maksaa jopa hengen. Esimerkiksi jos syöpähoitoon kutsukirje tulee 3 viikkoa SEN JÄLKEEN kun hoito olisi jo ollut. Se 3 viikkoakin on pitkä aika syövän levitä.  Lasku ”käyttämättömästä” ajasta tulee kuitenkin perässä maksettavaksi. Kuinka voi saapua paikalle jos ei ole  saanut edes kutsua?
Laskuja on kadonnut, ulosotto on sitten voinut saapua kuitenkin ja kuka sitten edes uskoo, kun sanotaan, että lasku ei ole tullut edes perille? ”Kovia” kirjelähetyksiä on kadonnut, rahakortteja kuorissa on kadonnut, lehdet eivät tule, taikka tulevat muutaman viikon viiveellä ja jopa postinen mainokset ovat löytyneet roskalaatikoista paketteina. Postinjakaja on tihrunnut kirjeitä valoa vasten, miksiköhän? Hän on myöskin verrannut rapun kulmalla osoitteen numeroita talon numeroon  kun ei ilmeisestikään osaa numeroita jne. Ihmisten posteja lääkäreiltä ja sairaaloista on hävinnyt  ja lähetyksiä on saapunut rikottuina ja tavaroita vietyinä.

Tämä on edesvastuutonta toimintaa tältä nk Postilaitokselta. Olen kuullut toisenkin nimen, mikä ei ole niin mairittelevä ko laitokselle, ”Suomen Posti Paskalaitos”. Kyseiseltä sivustolta voisivat pääkallopaikan valtion virkamiehet käydä lukemassa ”koottuja” kertomuksia siitä, kuinka valtion laitoksen palveluja hoidetaan heidän johtaminaan, vieläpä suurilla palkoilla. Tuppurainenko se oli se ”ohjausministeri valtion laitoksissa? Nyt sitten olisi sitä ”ohjattavaa” oikein olan takaa, palkkansa eteen.

*Valtion omistajaohjaus

Valtio omistaa suomalaisia yhtiöitä. Omistajaohjaus tarkoittaa valtion yhtiöomistusten vastuullista ja ammattimaista hoitamista. Sillä tavoitellaan omistaja-arvon pitkäaikaista kasvua.

Omistajaohjaus perustuu osakeyhtiölakiin ja hyvään hallintotapaan. Valtioneuvoston kanslian omistajaohjausosasto kehittää ja koordinoi koko toimintoa valtioneuvoston laajuisesti.*

 

Kysyessämme meidän postimme pisteestä Laajaniityntieltä, emme tule hullua hurskaammaksi, koska jakajia löytyy joka lähtöön ja  jos esimiehan ainoana kommunikointivälineenä on puhelimen kääntäjä,  eri kansallisuuksille  ilman kielitaitoa, englannin kielenkään, niin huonosti on asiat. Yksi ei osaa lukea osoitteita ja numeroita kun äidinkielensä on arabia, toinen jättää mainokset kokonaan ottamatta mukaan, posteja jaetaan vääriin luukkuihin jne jne. Esimiehen mukaan henkilöitä tulee töihin ulkomailta kolmen kk viisumeilla ja vielä perehdyttämisen jälkeenkään ei osata sitten toimia, yksinään. Jakamatta jääneet postit lähetetään takaisin Pasilan jakelupisteeseen ja siinä voi sitten mennä viikkotolkulla, kun ne seilaavat sitä väliä edes ja takasin. Hyvässä lykyssä lähetys sitten pannaan  vielä semmoiseen nippuun, jonka määräpaikka on Utsjoki-Kevo. Jonnekin selvittelyynkin pannaan menemään sellaisia posteja, joissa on ihan selvät osoitteet esillä, mutta ehkäpä jakajalle eivät ole olleet… Olin juuri sinne asiakaspalveluunkin yhteydessä oman asiani takia ja jonotusaika oli liki puoli tuntia. Sielläkään ei tiedetty mitään muuta, kun annettiin vaan koottuja selityksiä konerikosta ym pääsiäisen aikaan, sitä samaa mitä on selitetty jo koko tämä vuosi. Se kuulema on vieläkin sumana vaikuttamassa. Postimerkin kylkiäiseksi voi kuulema ostaa 1,50 maksavan ”seurantatarran”, mutta kokemus on kuulema osoittanut senkin hyödyttömyyden. Saattaahan siitä sitten nähdä, että ko lähetys seisoo jossakin ja on seisonut jo useita päiviä.
Esimies on myöskin kypsääntynyt siihen, että PÄÄKALLOPAIKALLA oleva johtoporras viis veisaa valituksista ja tykkää vaan, että kyllä kaikki menee ihanasti? Kiva kun palkka juoksee ja kesälomat alkaa…
Jos tuota kaikkea elätetään meidän veroeuroillamme, niin se on vääryys jo meitä maksajiakin kohtaan enkä usko, että mainostavat firmatkaan haluavat vaan maksaa mainoksistaan jotka pannaan nipuissa roskalaatikkoon? Ulkoistettakoon koko laitos sitten sellaiselle toimijalle, joka TOIMII. Nythän Postilla on kilpailijoina monta eri yritystä ja ainakin nk ”salkkumies” ( en tiedä mikä jakofirma kyseessä) tulee taloomme säännöllisesti kun kello ja heitä on useampia. Parasta olisi jos olisi yksi kunnollinen joka pelittää.
************

Kävin hammasröntgenissä 6.6 ja cdlevy oli lähetetty Forumin Hammas asemalta hammaslääkärilleni Martinlaaksoon  10.6. Nyt on 29.6 eikä lähetys ole vieläkään saapunut hammaslääkärilleni.
Hänen asiakkaistaan joku oli käynyt samaisessa röntgenissä muutama päivä sitten ja kas kummaa, se levyke tuli kahdessa päivässä perille hänelle. Missä on minun levykkeeni?? Odottelen lonkan ja polvien leikkausta enkä pääse  jonoonkaan, ennen kun saamme ko paperin ja katsomme että purukalusto on kunnossa.
Se röntgen näyttää pienemmätkin tulehduspesäkkeet, jotka olisivat vaaraksi leikkauksessa ja siksi se  on niin tärkeä. Näin ollen, hammaslääkärini lähtee lomille heinäkuuksi ja jos esim pitäisi ottaa joku hammas pois, niin siinä menee 3 viikkoa paranemiseen toimenpiteen jälkeen, ennen kun voitaisiin sitten mennä leikkaukseen. Niin nopeasti se jono ei kuitenkaan toimi . Tässä postin munimisessa on minun leikkausjonoaikaani ”varastettu” sitten jo 2 kk.
Pitäisikö panna postille vahingonkorvauslasku menemään asian takia? Pitääkö meidän kaikkien, jotka olemme saaneet kärsiä ammattitaidottomasta postinjakelusta, panna laskut menemään sinne Valtioneuvoston kansliaan Tuppuraisen ihmeteltäviksi?

0
LennuPaulin
Vantaa

Erosin perussuomalaisista vuoden lopussa, koska se ei enää ole se puolue, mihin joskus toistakymmentä vuotta sitten liityin. Siellä jylläävät nyt sisulaiset ja erilaiset ....... ja siitä on tullut vain yhden liikkeen puolue, maahanmuuton.Siellä on unohdettu se tosiasia, minkä tähden puolue ylipäätään perustettiin.
Puoluetoimistossa on hyvävelijärjestelmä vallalla, juuri se, mistä he ovat muita syyttäneet. Aiheuttivan Vantaan PSpaikallisyhdistyksen hajoamisen .

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu