Suomi, maailman ensimäinen sukupuolineutraali maa?

Mietiskelin tässä uutena vuotena syntyjä syviä ja tulin siihen tulokseen, että tehkäämme tästä maastamme sukupuolineutraali maa. Ajatelkaa, kuinka helpolla silloin pääsisimme kaikesta ikävästä eroon? Kenenkään ei silloin enää tarvitsisi pahoittaa mieltään näistä ”biologisista painolasteista” joista nyt väännämme välillä peistä hampaat irvessä.Jokainen saisi henkilökortin syntyessään / saadessaan kansalaisuuden, missä olisi vaan nimi ja henkilönumero, ilman mitään sen kummempia merkintöjä. Emme tarvitsisi vähemmistölle eri lakeja kun valtaväestölle, koska ei olisi niitä vähemmistöjä enää olemassakaan, vaan kaikki olisimme tasa arvoisia, IHMISIÄ. Mitään sukupuolikiintiöitäkään emme tarvitsisi silloin missään,vaan jälleen kerran, olisimme vaan ihmisiä.Urheilukin tulisi yksinkertaiseksi kun ei tarvita mies eikä naislajeja.
Jokainen saisi toteuttaa itseään parhaaksi katsomallaan tavalla, olemalla sellainen kun haluaa olla, eikä siinä olisi kellään nokan koputtamista. Sairaaloissa ei olisi miesten eikä naisten osastoja, vaan samassa oltaisiin, kuten etelässä, Turkissa, sain senkin ihmeen kerran nähdä pienessä sairaalassa.Hyvin meni hoidot ja muut, eikä kukaan ihmetellyt mitään, koska jokaisella oli ne omat vaivansa hoidatettavanaan.Ei tarvittaisi naistenklinikoitakaan, ainoastaan synnytys sairaala nimellä kulkevia sairaaloita, jonne voisivat mennä synnyttämään kaikki.
Tätä juttua voitaisiin hienosäätää vaikka kuinka pitkälle ja uskoisinkin, että pitkässä juoksussa kaikki hyötyisivät.
Winkwink päättäjämme Arkadianmäellä. Nyt olisi se suuri hetki panna Suomi maailmakartalle, edistyksellisimpänä maana ikinä.

Toivotan kaikille teille Hyvää Sukupuolineutraalia Uutta Vuotta 2023.

LennuPaulin
Vantaa

Vierivä kivi ei sammaloidu...
Hyvää Uutta Vuotta 2024 , olkoon se parempi kuin mennyt vuosi ja
tuokoon se riemua ja iloa elämäänne...

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu