Suomi sukupuolineutraali ihmemaa

Suomalaiset ovat joutuneet kaninkoloon, ihan kuin Liisa ihmemaassa, kertomuksessa.Aina vaan ihmeellisimmistä jutuista saa lukea mitä hallitus päästään keksii. Nyt muutetaan liikennemerkit ”sukupuolineutraaleiksi” ja se maksanee maltaita.  Ihmishamot on tehty pulleimmiksi pallopäiksi, ikään kuin haalareissa kulkisivat. Ei ole tyttöjä eikä poikia, on vaan haalarioliota. Luulisi naisoletettujen tykkäävän huonoa moisista kuvista, varsinkin jos käyttävät itse vain hameita?:)

Esimies – loppupäätteistäkin tehdään sukupuolineutraaleja. Ei ole enää paloesimiestä vaan paloesihenkilö jne.. Voi Pyhä Sylvi…

Lapsille opetetaan kouluissa, että ei ole tyttöjä eikä poikia, on vaan oletettuja / henkilöitä; tyttöoletettu, poikaoletettu sekä ” joku muu”. Lapsilla pannaan päät sekaisin jo pienestä pitäen. Kuitenkin he huomaavat housuihinsa katsoessaan, että niissä on vain kahdenlaisia ”värkkejä”. Biologia on  vielä olemassa, sillä ei se ole mihinkään kadonnut, vaikka keksittäisiin minkälaisia nimityksiä ihmisille hyvänsä. Olen sitä mieltä, että ihminen voi tuntea olevansa vaikka lammas, jos sikseen tulee, eikä sen pitäisi kenellekään kuulua, olla keneltäkään pois, saatikka tehdä häntä sen huonommaksi ihmiseksi.

Siitä tullaankin hallituksen Perhevapaauudistukseen, jonka myötä äiditkään eivät ole enää äitejä.Siinä luovutaan ”äitiyspäiväraha” nimestä ja korvataan ”raskausrahakaudella”, joka myönnetään ”sille, joka synnyttää”. En voi sille mitään, mutta minulle tulee tuosta nimestä mieleeni ”alkuperäiskansat” ja heidän tapansa antaa nimiä, kuten ” Hän, joka tanssii susien kanssa”. Miksi ei voi sitten olla vaikka yksinkertaisesti, synnyttäjä? Pitää keksiä kaikenlaisia ihmeellisiä uusionimiä, kuten tuo ”raskausrahakausi”, oikea sanahirviö. Tässä lienee kuitenkin takana se ajatus, että ” isäkin ” voi synnyttää?

Biologia on kuitenkin biologiaa ja miesoletetut eivät oikeasti voi synnyttää, ainakaan vielä, vaan”hän, joka synnyttää” on hormonihoidolla tullut miesoletetuksi. Hänellä on kohtu, jota ei toistaiseksi ole vielä kehittynyt oikeille miehille, koska evoluutio ei ole kerennyt näin nopeassa tahdissa siihen muutokseen mukaan, mitä ihminen haluaa. Jotta tämä miesoletettu voisi synnyttää, tarvitaan taas naishormoneja peliin. Tullakseen jälleen ”isäksi”, synnytyksen jälkeen, vaaditaan sen sijaan mieshormoneja.Kyllä on monimutkaista touhua. Eletään kielikuvien kanssa, ikään kuin teatterissa, missä ollaan eri hahmoja eri näytelmän mukaan.

Jossain laissa taisi ennen olla pykälä tms, missä naisilta, jotka halusivat muuttua miehiksi, vaadittiin lisääntymiskyvyttömyyttä. Siitä vaatimuksesta on nyt taidettu luopua, koska halutaan pitää kakku ja syödä se.

Perhevapaauudistus tuo kuulemma muitakin, ”selkeitä hyötyjä”, mistä ei ole vielä tietoa mutta ehkäpä hallitus paljastaa ne kuntavaalien jälkeen?  Uusia työpaikkoja se ei kuitenkaan tuo.Hinta on kuulemma kuitenkin jo tiedossa, 80 miljoonaa ja nimi, ”lisääntyvä tasa- arvo”. . Siihen läjään taitanee myös kuulua henkilö – ja kelakorttien uudistus sukupuolineutraaleiksi, joka sekin on aivan turhaa rahanmenoa. Onko se itsetunnosta, vai mistä kiinni, kun pienen vähemmistön takia jouduttaisiin muuttamaan yli viiden miljoonan ihmisen tiedot.Eikö riittäisi, että tietonsa saavat muuttaa ne henkilöt, joita asia ahdistaa ja ne jotka sitä haluavat?Suurin osa suomalaisista taitaa kuitenkin olla tyytyväisiä siihen, miksi Luoja heidät loi?

Hulluinta tässä touhussa on se, että haluttaisiin antaa jo lapsillekin / nuorille oikeus muuttaa sukupuoltaan. Mielestäni se on väärin, koska he ovat muutoinkin hormonimyllerryksen kourissa ja saattaisivat tehdä vääriä johtopäätöksiään itsestään ja kehostaan. Täysi ikäisenä henkilö voi päättää tuollaisista asioista ja ottaa vastuun itsestään, ei lapsena. Lapsina he olisivat jopa manipuloitavissa vanhempiensa tahtotilaan. Olisi katastrofi, jos nuori / lapsi muuttaisi sukupuolensa, huomatakseen myöhemmin, että tuli tehtyä väärä valinta.

Yksi pieni juttu vielä, nimittäin yhteisvessat kaikille. Monikin tyttö pitää mieluummin jalat ristissä ja pidättelee, ennen kuin menee sellaiseen paikkaan, missä saattaisi käydä köpelösti, eli voisi joutua hyväksikäytetyksi. Pissahädän pidättelemisestä voi tulla jopa vakavia terveydellisiä haittoja Sellaiseen vessaan en menisi edes itse, koska joku yksityisyys pitää ihmisellä olla, oli sitten mikä ”oletettu” hyvänsä.

Ei, nyt täytyy kiivetä ylös kaninkolosta, kun alkaa jo pipo kiristää. Olipa retki!  Yksinkertaisista asioista saadaan / tehdään turhan monimutkaisia. Antaa kaikkien kukkien kukkia, omaan tahtiinsa ja omien halujensa mukaan ja turha niistä on kohkata niin paljon kuin nyt tehdään. Kohkaamisella saadaan ihmiset vain negatiivisiksi asian suhteen, eikä se liene tarkoitus? Sinne sateenkaaren alle mahtuu meitä,  erilaisia ihmisiä, vaikka kuinka ja paljon, mutta sen päässä ei taida kuitenkaan sitä kulta aarretta löytyä.

Maassamme luulisi olevan ylemmälle tasolle priorisoitavia asioitakin, pilvin pimein, jotka vaan odottelevat sitä rahoitusta, mm lasten ja nuorten mielenterveydenhoito on täysin retuperällä. Näillä eväillä, mitä nyt syömme, sen tarve ei suinkaan vähene, vaan lisääntyy, ikävä kyllä.

PS

Pankaa nyt, hyvä hallitus,  enemmän paukkuja siihenkin, että maassamme olevat maahanmuuttajanaiset ja tytöt pääsisivät myös tasapuoliseen asemaan meidän suomalaisten tavoin. Kulttuuri on kulttuuri, mutta naispuolisten aliarvioiminen siinä on väärin, jos halutaan elää täällä. Heillä on yhtäläiset oikeudet elää yhteiskunnassamme tasa arvoisina, myöskin omasta kehostaan päätävinä ihmisinä. Jyrkkä EI silpomiselle. Siinä lienee työsarkaa ja opettamista vielä paljonkin ja se tulee tehdä. Mielestäni tämä ei ole yhtään sen huonompi asia, kuin yllä oleva ihmisten monimuotoisuuskaan.

Tätäkin oikeutta meidän tulee puolustaa. Olisikohan tässä myös momenttia siihen, 80 miljoonan

”lisääntyvään tasa- arvoon”, tiedä häntä ? Toivottavasti.

+3
LennuPaulin
Perussuomalaiset Vantaa
Ehdolla kuntavaaleissa

Vantaan perussuomalaisten hallituksen jäsen ja taloudenhoitaja / kirjanpitäjä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu