USKONSODAN ” IHANNOINTIA” SUOMESSA?

Palestiinalaispresidentti Abbas pyytää Yhdysvaltoja lopettamaan Israelin ”kansanmurhamaisen aggression”
Palestiinalaishallinnon presidentti Mahmud Abbas sanoo kansansa olevan tällä hetkellä ”kansanmurhamaisessa sodassa” Israelin kanssa. Abbas puhui lauantaina Saudi-Arabian pääkaupungissa Riadissa, missä arabimaat ja Iran ovat koolla hätäkokouksessa.
Uutistoimisto Reutersin mukaan Abbas pyysi palestiinalaisille kansainvälistä suojelua.

***LLa -Kukakohan se aloitti tämän sodan? Hamas on syypää ja hallitsee siellä palestiinalaisia, saaden sotilaallista apua, monista samat ”arvot” omaavasta maasta.Nyt, sitten ovat hätää kärsimässä? Syyttäkööt hamasta tuosta ahdingostaan, kun hyväksyvä terroristiliikkeen siellä.
Vielä pyydetään kansainvälistä suojelua? Ihan sama asia, kun jos venäläiset olisivat pyytäneet kansainvälistä suojelua itselleen, ensin iskettyään Ukrainaan ja yllätys, yllätys,kun Ukraina iskikin takaisin, eikä ollutkaan tumput suorina.

*********************************************************************************************
Palestiinalainen äärijärjestö Hamas teki lauantaiaamuna 7. lokakuuta YLLÄTYSHYÖKKÄYKSEN Israelia vastaan. Israel julisti maahan tämän jälkeen sotatilan.
Hyökkäyksessään Hamas tunkeutui Gazaa ympäröiville alueille ja tappoi 1 200 ihmisiä. Lisäksi se otti yli 200 ihmistä panttivangiksi.
• Tuhannet ihmiset osoittivat mieltään Palestiinan puolesta lauantaina Washingtonissa.

*** LLa- Tuhannet ihmiset osoittivat mieltään..jne…Kumma juttu, että osoitetaan mieltä Palestiinan puolesta? Sieltähän ne iskut Israeliin tulivat , ainakin tällä kertaa. Millainen moraali nykyihmisillä on, kun täytyy terroristeja puolustella? Täällä ei kenelläkään pitäisi olla mitään tekemistä asian kanssa, varsinkaan, kun kukaan ei tiedä muusta, kun mitä dissinformaatiot ovat kertoneet. Sitä paitsi , se on kahden kauppa jos soditaan, eikä auta, vaikka henkilöt, jotka valitsevat puolensa, marssisivat jokaisena vuoden päivänä iskulauseitaan huudellen, pitkin Helsingin katuja.
Ei se nyt ole Israelin vika, jos heitä vastaan hyökättiin ja heillä on täysi oikeus puolustautua. Turha siinä on uhriutua siinä vaiheessa, kun on jo löysät pöksyissä. Sodassa tulee ihmisuhreja ja muuta ikävää, kaikille, katsokoot vaan peiliinsä siellä. Sophien valinta?
Kun täälläkin huudetaan juutalaisten hävittämistä ja ihmisten kurkkujen leikkaamista, niin voidaan sanoa, että ko ihmiset, vasemmisto ja viherpunahömpötys alkavat olla jo ala arvoisia, koska tällaista sanankäyttöä ja uhkailua ei pitäisi kenenkään hyväksyä, omassa yhteiskunnassamme jo yhteiskuntarauhan menettämisen vuoksi. Terrori on terroria, vaikka sen voissa paistaisi ja kirsikoilla koristaisi.
Täällä ovat olleet eri uskontokunnat ja uskomattomat riti rinnan rakentamassa tätä yhteiskuntaamme. Meillä on ollut/ on muslimeitakin, tataareita, ilman moisia terroritekoja, mitä islamistit nyt täällä tekevät / haluavat tehdä uhoamisensa mukaan, valloittaa koko maailman. Kaikki tuollainen aines pitää panna menemään sinne mistä ovat tulleetkin.Tapelkoot siellä keskenään, ihan rauhassa EVVK. Tänne ei tarvita enää ensimäistäkään uskonsotaa, kun olemme näin pitkälle päässeet ilman niitä. Valtakunnassamme on paljon tärkeämpiäkin asioita omalta kannaltamme, kuten se, että olemme liki PA maa.
Ihmetellä täytyy, että millä kriteerillä Migrikin tänne päästää ihmisiä, jotka ovat jo osoittaneet muualla, mikä on heidän agendansa? Migrin ohi on aika jo ajanut ja koko laitos pitäisi perata ja panna ”uuteen iskuun”, uusilla tiedoilla ja henkilöstöllä varustettuna.
Onko Aalto-yliopisto esimerkiksi tietoinen kouluttavansa tulevia Bin Ladeneita, sillä mitä Punjabin yliopistosta potkut ja jatko-opintokiellon saanut radikaali tekee Suomen yliopistossa veronmaksajien rahoilla? Paljonkohan meillä on Suomessa tällaisia henkilöitä? Eikö olisi Supon asia valvoa, ettei tänne pääse pesiytymään tuollaista ainesta? Ei Suomi voi olla minään soluhautomona.
Heille, niille suomalaisillekin, jotka kiljuvat päät punaisina uhkalauseita juutalaisille, sanoisin, että menkääpä sinne Palestiinaan huutelemaan, sillä täällä huutelunne aiheuttaa vaan närästystä ja vihaisia ajatuksia kansalaistemme joukossa ja kostautuu myös tavallisille maahnmuuttajille,heille, jotka viis veisaavat tällaisesta, jotenka te olette ihan väärässä paikassa nyt.
Valtakunnansyyttäjänkin olisi syytä alkaa hoidella sitä tehtäväänsä, josta hänelle palkkakin maksetaan. Tällaisiin ei ole välittänyt puuttua, kuten ei Suomessa olevan imaamin; ”kaikki homot on tapettava”, lausuntoon, eräässä suorassa TV lähetyksessä.(lähetin siitä silloin valituksen, ilman tulosta tietty) Sen sijaan etsitään määrättyjen ihmisten aataminaikuisia juttuja naamakirjasta, Relanderin uudesta kirjasta sekä pannaan Räsänen ahtaalle Raamatun tulkinnasta jo ties monettako kertaa, käräjille asti. Ko imaami tulkitsi Koraania, kun sanoi sen minkä sanoi TV lähetyksessä. Onko yleisen syyttäjän mielestä Koraani hyväksyttävämpi kertomuksineen siteerattavaksi,televisiolähetyksessä, kuin Raamattu, jota Räsänen siteerasi ja imaamilla eri oikeus uhata homoja ilman seuraamuksia?
Se ihmetyttää myös, että kun yleinen syyttäjä ja osa ihmisistäkin niin hanakasti ottaa kantaa niihin naamakirjan kirjoitusten sisältöihin,jotka media on esille tuonut, omasta intressistään, määrätyiltä ihmisiltä, niin miksi jätetään tutkimatta selvät uhkaukset ihmisten likvidoimisesta? Ne ihmiset, joita on syynätty suurennuslasilla, eivät ole syyllistyneet mihinkään tappouhkauksiin, kuten islamistit täällä, vaatimalla juutalaisten tappamista. Millä oikeudella he sen tekevät? Omissa maissaan tekevät mitä lystäävät, mutta täällä pitää olla nollatoleranssi moiselle. Sama koskee suomalaisia, jotka ottavat osaa tuollaisiin mielenosoituksiin.
Perustuslaki sanoo ihan selvästi, että se suojelee / pitäisi suojella kaikkia samanarvoisesti, huolimatta uskonnosta, kielestä, henkilön alkuperästä, ulkonäöstä, poliittisista vakaumuksista jne. Nyt kiljutaan, kuinka Suomi on rasistinen maa täynnä vihapuhetta, mutta noilla eväillä, mitä yhteiskunnassa viranomaiset antavat tapahtua ihmisille,siitä ei seuraa mitään hyvää, sillä täällä voi alkaa tapahtua vielä enemmän. Ruotsi on jo oiva esimerkki ja pahoin pelkään, että kohta menemme tällä pikataipaleella jo heistä ohitse.
HERÄTKÄÄ KANSALAISET, TÄLLAISTA YHTEISKUNTAAKO,MIKÄ HUOKUU VIHAA MILLOIN MITÄKIN KOHTAAN, HALUAMME?
JEESUSTELIJOITA EMME KAIPAA!

LennuPaulin
Vantaa

Vierivä kivi ei sammaloidu...
Entinen persu, erosin 2021 lopulla.Vielä löytyy persumaisia ajatuksia pilvin pimein pääkopastani ja tykkään ottaa kantaa asioihin , joista verenpaineeni alkaa nousta. Huoh..ja niitä löytyy kun lehden aamulla avaa......
Hyvää alkavaa Joulun ajan odotusta teille kaikille! Pitäkää itsestänne ja lähimmäisistänne huolta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu